Şimdi bunun kızı Ronaldinhosuz ne yapar.Aziz Yıldırım Ronaldinhoyu getirsinde kızı üzülmesin
OHA LANNN ÜNİVERSİTEDE ÇIĞLIK ATTIM.HELAL OLSUN ADNAN POLAT
quote:
bari ezmeseler yau, şimdi başta uefa.com olmak üzere bi çok portalda geçecektir bu transfer, ama haberlerde havaalanına giden taraftarlar sevinç gösterisi için omuzlarına aldıkları Rijkaard'ı havaya atıp tutarken bi anlış eşek şakaları yüzünden ' ünlü teknik adamın sol çanak üst adalesinde kıl dönmesi yaşadı ' diye son dakika geçmesinler haberde
Yok yoookkk tikatli zıplatırız biz. Bütün dünya bizim futbola ne kadar düşkün olduğumuzu yazar daha da iyi reklam olur. Tasa etmeyin siz. Kötülemez kimse.
quote:
Orjinalden alıntı: Kènan
quote:
Orjinalden alıntı: Tolqan
umarım artık türkiye liginin klasigi haline gelen her sene t.d degistirme bizde biter.uzun süre kalırsa Rijkaard avrupada ve ligde basarılı olabilcegimizi düsünüyorum.hayırlı olsun galatasaray camiasına.
Geçen sene de UEFA + Lig bizimdi. Sonuç hüsran oldu. Büyük konuşmamak gerekiyor bence.
hemen bu seneyi kastetmedim zaten en az 3 sene geçmesi lazımki takım da bi sistem otursun galatasarayın bi oyun anlayısı olsun.sistem oturduktan sonra zaten kim gelse takım kafaya oynar.
www.antu.com dan alıntı
"Antu.com Forumları kısa bir süre kapalıdır.
Antu.com Forumları teknik bir sebepten ötürü geçici bir süre için kapanmıştır.
"DEV" Barcelona'da 5 sezon görev yapan | Katalanların 5 sene PRENSLİĞİNİ yapan FRANK RİJKAARD'ı şuan kimsenin " BEĞENMEME GİBİ BİR LÜKSÜ OLMAMALI......OLAMAZ..!!!
Hayırlı olsun. Tek korktuğum nokta Rijkaard, Real Madrid'in Hollandalılarını getirebilir Galatasaray'a.
ilk iş drenthe filan gelsin lütfen sol bek sağ bek kim varsa gelsin.
Aynen Drenthe'yi nezamandır izliyorum gerçekten çok iyi futbolcu gelecekte daha da iyi olacak. Yalnız gelse kimi kesebilir. Arda, Kewell. Arda'yı ortaya alıp Lincoln'ü şutlamak gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: zotee
Süper haber uefaya manşet olduk artık 2. bombayıda Cristiano Ronaldoyu alarak patlatır Adnan başkan
Daumun avrupa başarılarını arıyolardır harıl harıl.
quote:
Orjinalden alıntı: Zommby
quote:
bari ezmeseler yau, şimdi başta uefa.com olmak üzere bi çok portalda geçecektir bu transfer, ama haberlerde havaalanına giden taraftarlar sevinç gösterisi için omuzlarına aldıkları Rijkaard'ı havaya atıp tutarken bi anlış eşek şakaları yüzünden ' ünlü teknik adamın sol çanak üst adalesinde kıl dönmesi yaşadı ' diye son dakika geçmesinler haberde
Yok yoookkk tikatli zıplatırız biz. Bütün dünya bizim futbola ne kadar düşkün olduğumuzu yazar daha da iyi reklam olur. Tasa etmeyin siz. Kötülemez kimse.
Yalnız ligimizi çok iyi bilen - Rijkaard'a aktarabilecek bir yardımcı vermek gerek yanına.. Skibbe'nin Bursaspor maçında yaşadığı (Yusuf Şimşek'e önlem almayı düşünememe) sorunu tekrar görmek istemiyorumm.
İyi oldu bu.. Kötü bi teknikdirektör değil
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
quote:
quote:
Yalnız ligimizi çok iyi bilen - Rijkaard'a aktarabilecek bir yardımcı vermek gerek yanına.. Skibbe'nin Bursaspor maçında yaşadığı (Yusuf Şimşek'e önlem almayı düşünememe) sorunu tekrar görmek istemiyorumm.
Senin mantelitene görede mesela GS mourinhoya talip oldu ve getiremiyince başarısızlıkmı sayılcak?
Laporta Rijkardın dayısı galiba. nasıl bi torpil bu anlamadım.
boş konuşmazsak çok sevinirim
donanimhaber çok yapıcı bir forum ama lütfen yazmak için yazmıyalım.
Saygılar Batuhancım.
daha barcelona daki hollanda etkisinden haberin yok, daha bu adam neden barcelona nın başına getirildi ondan haberin yok bari birşey biliyormuş gibi konuşma
benim en başta dediğimi de gözleriyle gören beyniyle düşünen herkes anlar, ben ne bir mourinho ne bir ferguson dedim, lucescu dedim bana göre de lucescu varken rijkaard ı getirmek başarısızlıktır, ha lucescu gelmek ister veya istemez onu bilmem, bu benim düşüncemdir kimene
bunu sokaktan 10 yaşında çocuk getirip ona söylesem anlar ama bazıları neden kavrayamıyor hala başka şeylerden bahsediyor
birisi şaka desin.
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
quote:
quote: