abariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Frank Rijkaard be budur be. helal yönetim saman altından iyi su yürüttü haa.
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
Resmi sitede yayınlandı Lig tv de şuan bunu konuşuyorlar. Hayırlı olsun camiamıza
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun ne diyelim.Yorumları alalım Rijkaard ofansif mi oynatır oyun sistemi fln nasıl olur?
quote:
Orijinalden alıntı: Vipracing
Resmi sitede yayınlandı Lig tv de şuan bunu konuşuyorlar. Hayırlı olsun camiamıza
Alıntıları Göster
Hayırlı olsun hiç beklemiyordum
quote:
RİJKAARD VE MANCİNİ DEVRE DIŞI KALDI.. SADECE İKİ ALTERNATİF VAR.. Rijkaard ve Mancini ile de görüşen Sarı Kırmızılılar her iki teknik adamın iki yıllık toplam talebinin ekibi ile birlikte 15 milyon euro ları aşması bu alternatifleri devre dışı bıraktı.. (Mancini ile dolar üzerinden görüşme yapılıyordu) Şimdi bugünelde sadece iki isim var... İlk kez yüz yüze görüşülen RAMOS ve Teknik direktör görüşmelerindeki ilk göz ağrısı SCUHUSTER kalmış durumda.
turkspor.net özel haber.. kaynak gösterilmeden kullanılamaz
quote:
Orijinalden alıntı: Saraveco
aboooo diyorum amann diyorum
Alıntıları Göster
Helal olsun diyorum GS yönetimine
quote:
Orijinalden alıntı: zyxelcenk
hopp herkes ters köşe:D medyaya kapak oldu yok co yok fatih terim.:D
Hayırlı Olsun
Pazar günü Telegol'de Rüştü'ye sormuşlardı, "Fb'ye Rijkaard gelebilir" ne düşünüyosun diye. "Çok iyi niyetli bir insan fakat başarılı olacağını düşünmüyorum" dedi.
Galatasaray'da neler yapacak bekleyip göreceğiz
quote:
Orijinalden alıntı: Müşkilpesend
Hayırlı olsun ne diyelim.Yorumları alalım Rijkaard ofansif mi oynatır oyun sistemi fln nasıl olur?
Alıntıları Göster
Şaka mı Diyeceğim Ama Resmi Siteden Galiba
quote:
Orijinalden alıntı: Müşkilpesend
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 4190fth
ofansif futbol oynatmanın öncülerindendir kendisi hücum futbolu izlemeye hazır olalım
quote:
Orijinalden alıntı: coolfire
Helal olsun diyorum GS yönetimine
Alıntıları Göster
Helal olsun vallahi helal olsun yaa ...
resmi site açılmıyor güncelliyorlar muhtemelen yada çok yoğun giriş var