Resmi sitede felaket yoğunluk var giremiyorum. Helal olsun yönetime
Beyler bugün SAAT 18:30'da TÜRKİYE'YE GELECEKMİŞ
Fenerbahçeli olarak gerçekten tebrik ediyorum. Frank Rijkaard yıldızlarla çalışabilen bi adam. Ofansif futbolu seven bir tip. Kariyeri başarılarla dolu bir adam. Yerinde bi teknik direktör. Umarım yönetiminizin daha ilk senesinde görevden almaz. Çünkü yabancı bir teknik adam ve ülkeyi tam tanımıyor. Biraz sabredilirse iyi işler çıkartacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
quote:
Orjinalden alıntı: fanatik123
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
bakalım kimleri getirecek.
ronaldinho
Yok yok M.Topuz'u alacakmış
zaten m.topuz rijkaard ı duyunca neden olmasın demiş
bu işler isimle olmaz, ' doku uyumu ' dedikleri bir bahane var ya, hah işte onun tutması lazım.. Aragones buraya avrupa şampiyonu olarak geldi, takımı süper oynuyordu, ama sonuç ortada işte..
inşallah çok başarılı olur ve birlikte tekrar avrupanın yükselen yıldızı olur..
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Hayırlı olsun. Tek korktuğum nokta Rijkaard, Real Madrid'in Hollandalılarını getirebilir Galatasaray'a.
ilk iş drenthe filan gelsin lütfen sol bek sağ bek kim varsa gelsin.
Siteye giremiyorum.Avrupada yankı bulacak bi transfer.
Akşam 20.00'da imzaya geliyormuş. Konuda bir rekor var saniyeler içinde mesajlar yağıyor.
şampiyonlar liginde olmadığımıza şimdi yanarım işte
quote:
Orjinalden alıntı: jeanneau
Valla ya ama iş T.D.'de bitmiyor futbolcu da lazım bakalım hayırlısı olsun en azından seneye Avrupa Ligindeyiz..
heh be söle futbola hükmeden bi adam geldi sonunda.aferim la yönetim
quote:
Orjinalden alıntı: jeanneau
biz sizi de temsil ediyoruz Avrupanın devler liginde. Rijkaard çok doğru bir isim, çok güzel oldu.
galatasaray.org kitlenmiş
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler...
quote:
Orjinalden alıntı: fuzbing
Hayırlı olsun. Tek korktuğum nokta Rijkaard, Real Madrid'in Hollandalılarını getirebilir Galatasaray'a.
Niye korkuyorsun vandervart ve nistelroy var
Lincoln kalıcı gibi ama bülent gibi Rijkarda kapris yapamaz
galatasaray.org a girilmiyor cidden
Gudyonsen , Deco gibi isimleri sayesinde alabiliriz özellikle Gudyonseni çok istiyorum.