Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olurda bir terslik olursa arkasında durulmalı ama. Adam hemen alışamayabilir ligimize. Öyle en ufak başarısızlıkta kovulacaksa hiç getirmesinler.....
  • Aslında Deco 10 numara olarak düşünülebilir
  • roben yada sneijderide getiromuymus :)
  • Bu konudaki kullanıcılar: Cedric King, calypsoo, 4190fth, To die, Goldthwait, silenThief, jeanneau, Knock Out, UltrAslan Çorum, zyxelcenk, ViDodeIkke, Deathulazam, CeLTiK, MyRock!, mercan2021, Airbourne, MiC, UnequaL18, zero cool, opportunity, isk_er, cemguls, Harimole, Ne[M]esis, TheHandOfGod, LsR, Seca2, deniz c, fuzbing, 0yok, senfield25, .Uqur., Assassins, vata, GkhnFB, j.sparrow, orgasmico, sirneo, Darius, bluENight, Nasonex35, HitEmUp, karalı, PeSSiMiSTi¢, delton, cneyt, tewwen, pascuu, nismogy
    58 kayıtlı üye, 0 misafir
  • İlk sezon hatta 2-3 sene başarız olsak bile bence hemen vazgeçilmemeli.Çok iyi bi teknik adam.
  • Deco'yu yanında getirirse bal kaymak olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

Bu konudaki kullanıcılar: Cedric King, calypsoo, 4190fth, To die, Goldthwait, silenThief, jeanneau, Knock Out, UltrAslan Çorum, zyxelcenk, ViDodeIkke, Deathulazam, CeLTiK, MyRock!, mercan2021, Airbourne, MiC, UnequaL18, zero cool, opportunity, isk_er, cemguls, Harimole, Ne[M]esis, TheHandOfGod, LsR, Seca2, deniz c, fuzbing, 0yok, senfield25, .Uqur., Assassins, vata, GkhnFB, j.sparrow, orgasmico, sirneo, Darius, bluENight, Nasonex35, HitEmUp, karalı, PeSSiMiSTi¢, delton, cneyt, tewwen, pascuu, nismogy
    58 kayıtlı üye, 0 misafir

+GevreK
  • İki üç tanede yerine kaliteli transfer yapsak kimse tutamaz bizi ayrıca Lincoln kaprisleri artık yemez..
  • Bence kimseyi yanında getirmeyecek...Boş hayaller kuruyoruz...
  • Sören Lerby ve Bayram Tutumluya Teşekkür etmek lazım, Yönetim bu sene Ekim - Kasım ayından beri dirsek temasındaydılar Rijkaard'la..

Transfer bütçesi yok, nasıl ikna ettiler bilemiyorum ama aklıma tek şey geliyor o da; Rijkaard'ın Hollandalıları ben ikna ederim çok da para harcamamıza gerek kalmaz diyerek bir kaç iyi futbolcuyu ve kulüplerini ikna etmiş olabilir yani 1-2 transfer de bitmiştir diye tahmin ediyorum.

Sizlerin aksine ben pek sevindiğimi söyleyemeyeceğim.
  • Rijkaard geldi ya oha diyoum şuan şok oldum yav valla helal olsun
  • vay adnan babooooo vay
  • mükemmel bi haber...
  • HELAL OLSUN..HELAL..
  • Hayırlı olsun çok iyi seçim
  • quote:

Orjinalden alıntı: UltrAslan Çorum

İlk sezon hatta 2-3 sene başarız olsak bile bence hemen vazgeçilmemeli.Çok iyi bi teknik adam.

Naptın be hocam..3 sene başarısız olan adamı bırak Türkiye'de, hiçbir yerde tutmazlar..

Ama başarısız olsa bile1 sezon sabredilmeli bence de
  • imza saat 20 00 daymıs
  • yardımcısı johan neeskens
  • Beyler Rijkaard'ın yardımcısı da johan neeskens olacakmış NTVSPOR yazıyo

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.