niye bu kadar coşuyorsunuz gerçekten çözemedim, gerçekten teknik direktör için yıldız futbolcuların geleceğini falan mı sanıyorsunuz? onu bıraktım yıldızlar karması olan bir takıma sırf futbolcu geçmişi sayesinde getirilen ve sonra da kovulan teknik direktörü ne sanıyorsunuz?
lucescu varken rijkaard ı getirmek başarısızlıktır
lucede bizi bekliyordu adam uefa şampiyonu olmuş tek gs mi isteyecek
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
niye bu kadar coşuyorsunuz gerçekten çözemedim, gerçekten teknik direktör için yıldız futbolcuların geleceğini falan mı sanıyorsunuz? onu bıraktım yıldızlar karması olan bir takıma sırf futbolcu geçmişi sayesinde getirilen ve sonra da kovulan teknik direktörü ne sanıyorsunuz?
Arkadaşa katılıyorum. Coşmayın arkadaşlar. Rijkaard geldi diye karalar bağlayın
çıldırın ozaman Nistelrooyda geliyor
O değil şimdi Aziz başkan altta kalır mı vallahi bende Aziz başkanı biliyorsam 1 hafta içinde Ronaldinho'yu getirir demedi demeyin
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
Dostum.. bi zahmet susarmısın? walla. sus ve git bidahada futbol hakkında yorum yapma. hadi bye
quote:
Orjinalden alıntı: MajestiC
quote:
Orjinalden alıntı: sin666
quote:
Orjinalden alıntı: MajestiC
Arkadaşlar bundan sonra yapacağımız tek şey sabır. Eğer sabırlı olursak bu hoca bizim Alex Ferguson umuz olur. Bu arada eski öğrencisi Ronaldinho neden olmasın :)
bu adamın arası ronaldinhoyla bozuk değilmiydi kadro dışı falan bırakmıştı
Barışsınlar
gel yapalım aralarını zaten hagi den sonra adam gibi 10 numaramız olmadı, vesile oluruz
Barcelona bundan önceki şampiyonlar ligi şampiyonluğunu rijkaard la almıştı değilmi, ronaldinho falan da vardı.. yanlışmıyım ?
aynen öyle
Bu konu rekora gider Takımımıza yakışan bir isim geldi sonunda. Yıllardır en büyük sorunumuz olan konuda sonunda doğru tercih yaptık. Gerekli sabır + kaliteli kadroyla uzun vadede iyi işler başarır diye düşünüyorum.