Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

niye bu kadar coşuyorsunuz gerçekten çözemedim, gerçekten teknik direktör için yıldız futbolcuların geleceğini falan mı sanıyorsunuz? onu bıraktım yıldızlar karması olan bir takıma sırf futbolcu geçmişi sayesinde getirilen ve sonra da kovulan teknik direktörü ne sanıyorsunuz?

lucescu varken rijkaard ı getirmek başarısızlıktır

lucede bizi bekliyordu adam uefa şampiyonu olmuş tek gs mi isteyecek
  • quote:

niye bu kadar coşuyorsunuz gerçekten çözemedim, gerçekten teknik direktör için yıldız futbolcuların geleceğini falan mı sanıyorsunuz? onu bıraktım yıldızlar karması olan bir takıma sırf futbolcu geçmişi sayesinde getirilen ve sonra da kovulan teknik direktörü ne sanıyorsunuz?

Arkadaşa katılıyorum.
    Coşmayın arkadaşlar.
    Rijkaard geldi diye karalar bağlayın
  • çıldırın ozaman Nistelrooyda geliyor
  • O değil şimdi Aziz başkan altta kalır mı vallahi bende Aziz başkanı biliyorsam 1 hafta içinde Ronaldinho'yu getirir demedi demeyin
  • quote:

Dostum.. bi zahmet susarmısın?
    walla.
    sus ve git bidahada futbol hakkında yorum yapma.
    hadi bye
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orjinalden alıntı: sin666

quote:

Arkadaşlar bundan sonra yapacağımız tek şey sabır. Eğer sabırlı olursak bu hoca bizim Alex Ferguson umuz olur. Bu arada eski öğrencisi Ronaldinho neden olmasın :)

bu adamın arası ronaldinhoyla bozuk değilmiydi kadro dışı falan bırakmıştı

Barışsınlar

gel yapalım aralarını zaten hagi den sonra adam gibi 10 numaramız olmadı, vesile oluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

Bu konudaki kullanıcılar: Tayfa-140, sol_ak, zero cool, DayWalker7, MajestiC, Delikanlı_15, .Uqur., Assassins, HitEmUp, 0yok, Arda371, 4190fth, silenThief, jeanneau, nuribaras, ultrAslanAtta, MyRock!, eserseri55, gøød chãrlotté, Tubo, Cedric King, kponedin, murat232323, dr0wn1ng, UnequaL18, nchls, yıldırans, grafiker, serkaN, isk_er, uguroz89, UltrAslan Çorum, LsR, Deathulazam, Gianfranco, karalı, BeetleJuicee, eblek, ZartarxiS, Knock Out, guardofmylife, @Yqut, emrednx, Blue Fox, augeweinen, thejoker, Vipracing, B4Tı_ı, giza, cemguls, vrc, ChøsenOne, Darius, Goldthwait, MiC, Seca2, deniz c, fuzbing, senfield25, GkhnFB, j.sparrow, orgasmico, sirneo
    75 kayıtlı üye, 0 misafir

konu dışına rakip çıktı

• Barcelona bundan önceki şampiyonlar ligi şampiyonluğunu rijkaard la almıştı değilmi, ronaldinho falan da vardı.. yanlışmıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

Bu konudaki kullanıcılar: Tayfa-140, sol_ak, zero cool, DayWalker7, MajestiC, Delikanlı_15, .Uqur., Assassins, HitEmUp, 0yok, Arda371, 4190fth, silenThief, jeanneau, nuribaras, ultrAslanAtta, MyRock!, eserseri55, gøød chãrlotté, Tubo, Cedric King, kponedin, murat232323, dr0wn1ng, UnequaL18, nchls, yıldırans, grafiker, serkaN, isk_er, uguroz89, UltrAslan Çorum, LsR, Deathulazam, Gianfranco, karalı, BeetleJuicee, eblek, ZartarxiS, Knock Out, guardofmylife, @Yqut, emrednx, Blue Fox, augeweinen, thejoker, Vipracing, B4Tı_ı, giza, cemguls, vrc, ChøsenOne, Darius, Goldthwait, MiC, Seca2, deniz c, fuzbing, senfield25, GkhnFB, j.sparrow, orgasmico, sirneo
    75 kayıtlı üye, 0 misafir

vay be....

• Ve lincoln şımarığına da geçmiş olsun.
    Benim bildiğim rijkaard bu lincoln'e malzeme çantası dahi taşıtmaz.
  • yok mu arttıran

Bu konudaki kullanıcılar: 0yok, Harimole, mertayd, MajestiC, Rizeli, Tubo, 4190fth, FeLisLynx, Cedric King, GkhnFB, Assassins, nchls, bluENight, silenThief, UnequaL18, vata, Arda371, muhacir, eblek, radyasyo_N, uguroz89, rulaZz, gurci, senfield25, zyxelcenk, irish, serdaraltay, hoguzkhan, gøød chãrlotté, Airbourne, isk_er, dr0wn1ng, deniz c, SpyWar, ultrAslanAtta, Kènan, BéTo_GS, jeanneau, UltrAslan Çorum, georgia, canlucca, LsR, HitEmUp, fenerlix07, sol_ak, grafiker, Delikanlı_15, zero cool, nuribaras, MyRock!, eserseri55, yıldırans, Deathulazam, Gianfranco, karalı, BeetleJuicee, ZartarxiS, Knock Out, guardofmylife, emrednx, Blue Fox, augeweinen, thejoker, Vipracing, B4Tı_ı, giza, cemguls, vrc, ChøsenOne, Darius, Goldthwait, MiC

86 kayıtlı üye, 0 misafir
  • bir fb olarak gs tebrik ediyorum
  • quote:

Barcelona bundan önceki şampiyonlar ligi şampiyonluğunu rijkaard la almıştı değilmi, ronaldinho falan da vardı.. yanlışmıyım ?

aynen öyle
  • Bu konu rekora gider
    Takımımıza yakışan bir isim geldi sonunda. Yıllardır en büyük sorunumuz olan konuda sonunda doğru tercih yaptık. Gerekli sabır + kaliteli kadroyla uzun vadede iyi işler başarır diye düşünüyorum.
  • Antu ziyaretçilere kapanmış , sanırım içerde ağlıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

Antu ziyaretçilere kapanmış , sanırım içerde ağlıyorlar.

topuzu aldılar ya ondan kapandılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

O değil şimdi Aziz başkan altta kalır mı vallahi bende Aziz başkanı biliyorsam 1 hafta içinde Ronaldinho'yu getirir demedi demeyin

Keşkeee getirse..
  • quote:

Allah bilir neler konuşuyorlar içeride. Birbiriyle tartışıyolardır yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0yok

yok mu arttıran

Bu konudaki kullanıcılar: 0yok, Harimole, mertayd, MajestiC, Rizeli, Tubo, 4190fth, FeLisLynx, Cedric King, GkhnFB, Assassins, nchls, bluENight, silenThief, UnequaL18, vata, Arda371, muhacir, eblek, radyasyo_N, uguroz89, rulaZz, gurci, senfield25, zyxelcenk, irish, serdaraltay, hoguzkhan, gøød chãrlotté, Airbourne, isk_er, dr0wn1ng, deniz c, SpyWar, ultrAslanAtta, Kènan, BéTo_GS, jeanneau, UltrAslan Çorum, georgia, canlucca, LsR, HitEmUp, fenerlix07, sol_ak, grafiker, Delikanlı_15, zero cool, nuribaras, MyRock!, eserseri55, yıldırans, Deathulazam, Gianfranco, karalı, BeetleJuicee, ZartarxiS, Knock Out, guardofmylife, emrednx, Blue Fox, augeweinen, thejoker, Vipracing, B4Tı_ı, giza, cemguls, vrc, ChøsenOne, Darius, Goldthwait, MiC

86 kayıtlı üye, 0 misafir

+ben ama cıkmıyormuyum orda anlamadım gitti

• quote:

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.