Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes barcelona gibi bir takım bekliyor hayal kurmamak lazım ...

ben kısa vadede başarı beklemiyorum .. takıma bir disiplin oturtsun yeter .... bence taraftarda artık sabretmeli ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

niye bu kadar coşuyorsunuz gerçekten çözemedim, gerçekten teknik direktör için yıldız futbolcuların geleceğini falan mı sanıyorsunuz? onu bıraktım yıldızlar karması olan bir takıma sırf futbolcu geçmişi sayesinde getirilen ve sonra da kovulan teknik direktörü ne sanıyorsunuz?

lucescu varken rijkaard ı getirmek başarısızlıktır

Arkadaşa katılıyorum.
    Coşmayın arkadaşlar.
    Rijkaard geldi diye karalar bağlayın

quote:

sözlükten alıntı

49. barcelona'da başarılı olamamış bir teknik direktördür. galatasaray'da başarılı olması çok ilginç olacaktır.

52. barcelona ile şampiyonlar ligi'nde 1, la liga'da 2 kez şampiyon olması başarı sayılmıyormuş. ilginç. sonra bu memlekette futbol neden bir üst seviyeye çıkmıyor derler. zihniyete bak, şemali gör.

eklenti; 2 kez de kral kupası kazanmış. hollanda milli takımı'na avrupa şampiyonası'nda yarı final oynatmasını henüz saymıyoruz tabii. ne başarısı .mına kyyim!?

barcelona gibi bir takımı beş sezon çalıştırmıştır, bu bile başarısını ve kariyerinin tartışılmaz olduğunu gösterir.

• quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

Antu ziyaretçilere kapanmış , sanırım içerde ağlıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: mertayd

quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

Antu ziyaretçilere kapanmış , sanırım içerde ağlıyorlar.

topuzu aldılar ya ondan kapandılar.

Dostum topuzu beşiktaş almadımı ya. Beşiktaşla anlaştı dediler

• Ohaaaaa vallaha şaşırdım

Yeni stada yakışır bi aksilik olmazsa 2. yarı da geçicekmiyiz yeni stada?
  • rijkaard'ın başarılı olabilmesi için zamana ihtiyacı olacaktır. barcelona daki ilk senesini hatırlayın. umarım gs yönetici ve taraftarlar yeterli sabrı gösterebilirler.
  • Ohaaa!! Adnan başkan vallahi büyük adamsın ya.Birkaç haberi geçmişti "hadi lan oha ne rijkaard'ı" diyordum.Helal olsun harbi ya, işte bu adama bırakacaksın 3 sene koltuğu, herşey çok daha güzel olucak bundan sonra.

Bir de bazı arkadaşlar özellikle başka takım taraftarları pek beğenmemiş Rijkaard'ı, ahahahah diyorum.Bu adam 2006 da Barca ile Cl yi kaldırdı hatırlatırım tekrar.
  • Hayırlı olsun. Gerçekten süper bir adam getirdiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat232323

quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

Bu konudaki kullanıcılar: Tayfa-140, sol_ak, zero cool, DayWalker7, MajestiC, Delikanlı_15, .Uqur., Assassins, HitEmUp, 0yok, Arda371, 4190fth, silenThief, jeanneau, nuribaras, ultrAslanAtta, MyRock!, eserseri55, gøød chãrlotté, Tubo, Cedric King, kponedin, murat232323, dr0wn1ng, UnequaL18, nchls, yıldırans, grafiker, serkaN, isk_er, uguroz89, UltrAslan Çorum, LsR, Deathulazam, Gianfranco, karalı, BeetleJuicee, eblek, ZartarxiS, Knock Out, guardofmylife, @Yqut, emrednx, Blue Fox, augeweinen, thejoker, Vipracing, B4Tı_ı, giza, cemguls, vrc, ChøsenOne, Darius, Goldthwait, MiC, Seca2, deniz c, fuzbing, senfield25, GkhnFB, j.sparrow, orgasmico, sirneo
    75 kayıtlı üye, 0 misafir

vay be....

dahada artar...

• ohaa vallahi helal olsun
  • Galatasaray yönetimini kutlamak gerekir. Çok geç kalınmadan doğru düzgün bir teknik direktör getirdiler ama bence en önemli şey bu noktadan sonra sabır. Sonuçlar ilk başta kötü olabilir ama sabretmek lazım biraz zaman tanımak lazım.
  • Ronaldinho ya atar gider yapan adam bizim lincolnü zaten takmaz

Mutlaka gitmeli lincoln
  • Arttırıyorum

Bu konudaki kullanıcılar: drberk2, Arda371, serkan_seko, the-revival, ultrAslanAtta, ultrAslan-45, hugosan_tr, jeanneau, dr0wn1ng, isk_er, hetfield, hoguzkhan, SpyWar, Chevher, zero cool, MajestiC, Tubo, LsR, murat232323, .Uqur., troy, Gianfranco, mercan2021, daywalker148, senfield25, Harimole, PeSSiMiSTi¢, gøød chãrlotté, TheHandOfGod, 0yok, projist, Cedric King, Tayfa-140, DephroN, gurci, GkhnFB, mustafa51tr, deniz c, Knock Out, Delikanlı_15, Nasonex35, Kènan, flogart, DasheriM, bluENight, Drdt, Rizeli, nchls, silenThief, muhacir, serdaraltay, Airbourne, BéTo_GS, UltrAslan Çorum, georgia, canlucca, HitEmUp, fenerlix07, grafiker, nuribaras, MyRock!, yıldırans, Deathulazam, karalı, BeetleJuicee, ZartarxiS, guardofmylife, emrednx, Blue Fox, augeweinen, thejoker
    88 kayıtlı üye, 0 misafir

88 :) varmı arttıran?
  • Bu konudaki kullanıcılar: isk_er, hetfield, hoguzkhan, SpyWar, Chevher, zero cool, MajestiC, Tubo, LsR, murat232323, .Uqur., troy, drberk2, Gianfranco, mercan2021, reLo, daywalker148, the-revival, senfield25, Harimole, PeSSiMiSTi¢, gøød chãrlotté, TheHandOfGod, Arda371, jeanneau, vata, 0yok, dammak, projist, Cedric King, Tayfa-140, DephroN, gurci, GkhnFB, mustafa51tr, deniz c, Knock Out, FeLisLynx, hugosan_tr, Delikanlı_15, Nasonex35, serkan_seko, Kènan, flogart, DasheriM, bluENight, Drdt, Rizeli, nchls, silenThief, muhacir, serdaraltay, Airbourne, ultrAslanAtta, BéTo_GS, UltrAslan Çorum, georgia, canlucca, HitEmUp, fenerlix07, grafiker, nuribaras, MyRock!, yıldırans, Deathulazam, karalı, BeetleJuicee, ZartarxiS, guardofmylife, emrednx, Blue Fox, augeweinen, thejoker
    88 kayıtlı üye, 0 misafir
  • forumuda kitliceniz anasını satiim bu gidişle hata verip duruyo
  • oyuncu transferleri kafamı çok kurcalıyor.ramos a sunulan 5 - 10 milyon euroluk bütçeyle rijkaard kimleri getirtebilir acaba ..

• aslanda son çare yanal
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

lucede bizi bekliyordu adam uefa şampiyonu olmuş tek gs mi isteyecek

ben bekliyordu veya beklemiyordu demedim, lucescu yu getirememek başarısızlıktır dedim

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Arkadaşa katılıyorum.
    Coşmayın arkadaşlar.
    Rijkaard geldi diye karalar bağlayın

bana rijkaard ın teknik direktör olarak zico dan veya aragones ten bir farkını söyle karalar bağlıyim, saçımı daha güzel daha mı yakışıklı? şaka mısınız hepiniz ya bilmesek etmesek rijkaard ı mourinho falan sanıcaz, adam deco lu ronaldinho lu eto lu messi li kadronun sırf barcelona daki hollanda gücü sayesinde başına getirilen buradan da sonunda kovulan bir adam, döneminin en formda futbolcularının başında olup bu takımdan kovulan bir teknik direktör, üstelik kovulmasının başlıca nedeni de takımdaki disiplini sağlayamaması, bülent i skibbe yi takım içinde düzen sağlayamıyor diye eleştirenler hiç mi kendini yorup arada bir uefa nın bile sitesine bakmıyor, rijkaard dönemi hergün bir futbolcu çıkıp tv ye ben bunu sevmiyorum hoca da şöyle ertesi gün hoca çıkıp o futbolcu buna böyle yapıyor diyip duruyordu, şu adamı bilmesek etmesek gerçekten birşey sanıp yiycez ha

quote:

Orjinalden alıntı: Arda371

Dostum.. bi zahmet susarmısın?
    walla.
    sus ve git bidahada futbol hakkında yorum yapma.
    hadi bye

sana cevap bile vermeye lüzum yok aslında, vah vah

• Konuya kartalizma ve bobo_1903'ü de bekliyorum , hemen tartışma çıkarmaları gerekiyor bu kadar sevindiğimiz yeter.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.