Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Transferleri adnan polatla beraber yürüttüğü söyleniyordu.Geçen senede kewell ile barosu getirmişti sessiz sedasız bu sene de rijkaard geldi
    Bence dahada gelir bir gece ansızın resmi sitede birkaç dünya yıldızı daha görebiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orjinalden alıntı: mertayd

quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

Antu ziyaretçilere kapanmış , sanırım içerde ağlıyorlar.

topuzu aldılar ya ondan kapandılar.

Dostum topuzu beşiktaş almadımı ya. Beşiktaşla anlaştı dediler

• Gerçekten iyi bir seçim. Tecrübeli, büyük takımlarda çalışmış. Ayrıca fenerli arkadaşlarımızdan bu tür sözler duymak çok güzel. Bir kaç dengesiz var ama biz onları taraftardan saymıyoruz zaten..
  •  GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard

saçlarına bakışına kurban be....

• oha lan ben bile sevindim noluyoruz valla helal olsun gs yönetimine müthiş bir adam getirdiler. yanlız bari bi kaç gün sabretseydiniz bizim topuz gündemden düştü ya
  • Bu konudaki kullanıcılar: Assassins, vrc, erco35coast, mustafa51tr, grrdn, ChøsenOne, eblek, ZamansizKar, DephroN, Delikanlı_15, .Uqur., senfield25, Harimole, MyRock!, isk_er, vata, Kiss of Life, silenThief, Cedric King, TheHandOfGod, the-revival, mercan2021, hoguzkhan, rulaZz, daywalker148, VGroove, guardofmylife, projist, BéTo_GS, ultrAslanAtta, salosag, hugosan_tr, zero cool, DasheriM, Tolqan, Gianfranco, Nasonex35, deniz c, 0yok, MajestiC, troy, jeanneau, Akşahin, Can Ertürk, gurci, CeLTiK, Arda371, LsR, flogart, dr0wn1ng, ultrAslan-45, murat232323, PeSSiMiSTi¢, GkhnFB, Knock Out, Kènan, bluENight, Drdt, Rizeli, nchls, serdaraltay, Airbourne, UltrAslan Çorum, georgia, canlucca, HitEmUp, fenerlix07, grafiker, nuribaras, yıldırans, Deathulazam, karalı, BeetleJuicee, ZartarxiS
    89 kayıtlı üye, 0 misafir

• quote:

Orjinalden alıntı: Harimole

quote:

Allah bilir neler konuşuyorlar içeride. Birbiriyle tartışıyolardır yine

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard

• 3 kilometre kare burnuna kurban
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

oha lan ben bile sevindim noluyoruz valla helal olsun gs yönetimine müthiş bir adam getirdiler. yanlız bari bi kaç gün sabretseydiniz bizim topuz gündemden düştü ya

:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Arkadaşa katılıyorum.
    Coşmayın arkadaşlar.
    Rijkaard geldi diye karalar bağlayın

bana rijkaard ın teknik direktör olarak zico dan veya aragones ten bir farkını söyle karalar bağlıyim, saçımı daha güzel daha mı yakışıklı? şaka mısınız hepiniz ya bilmesek etmesek rijkaard ı mourinho falan sanıcaz, adam deco lu ronaldinho lu eto lu messi li kadronun sırf barcelona daki hollanda gücü sayesinde başına getirilen buradan da sonunda kovulan bir adam, döneminin en formda futbolcularının başında olup bu takımdan kovulan bir teknik direktör, üstelik kovulmasının başlıca nedeni de takımdaki disiplini sağlayamaması, bülent i skibbe yi takım içinde düzen sağlayamıyor diye eleştirenler hiç mi kendini yorup arada bir uefa nın bile sitesine bakmıyor, rijkaard dönemi hergün bir futbolcu çıkıp tv ye ben bunu sevmiyorum hoca da şöyle ertesi gün hoca çıkıp o futbolcu buna böyle yapıyor diyip duruyordu, şu adamı bilmesek etmesek gerçekten birşey sanıp yiycez ha

Eksi de bi yorum gördüm tam sanki sana cevap vermiş adam, senin gibi düşünenlere de gelsin;

"#

# barcelona gibi bir takımı beş sezon çalıştırmıştır, bu bile başarısını ve kariyerinin tartışılmaz olduğunu gösterir. barca gibi üst düzey bir takımda uzun seneler görev yapmak, sıradan bir avusturya takımını 10 sene çalıştırıp bilmemkaç tana kupa almaktan çok daha prestijlidir. barcelona'nın şu ana kadar kaç kere isimsiz, şahsiyetsiz bir teknik direktörü "lan bizim takım iyi nasılsa" diye başa getirdiği görülmüştür? ahahah hatta hacı bekir lahmacun fırını işletmecisi de steve jobs'dan daha yetenekli bir yönetici olsa gerek.

- vay be, adama bak koskoca microsoft'ta başarılı bir genel müdür.
    - lan olm microsoft ne lan bende olsam orda bende başarlı olurdum lan ahahaha.
    - git başvur o zaman, alıyorlarmı seni kapıdan içeriye."

• Gerçekten tebrik ederim Galatasaray'ı.Umarım iyi işlere imza atarlar.Umarım basın ve Türk futbolu bu adamı da çürütmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

lucede bizi bekliyordu adam uefa şampiyonu olmuş tek gs mi isteyecek

ben bekliyordu veya beklemiyordu demedim, lucescu yu getirememek başarısızlıktır dedim

quote:

Arkadaşa katılıyorum.
    Coşmayın arkadaşlar.
    Rijkaard geldi diye karalar bağlayın

bana rijkaard ın teknik direktör olarak zico dan veya aragones ten bir farkını söyle karalar bağlıyim, saçımı daha güzel daha mı yakışıklı? şaka mısınız hepiniz ya bilmesek etmesek rijkaard ı mourinho falan sanıcaz, adam deco lu ronaldinho lu eto lu messi li kadronun sırf barcelona daki hollanda gücü sayesinde başına getirilen buradan da sonunda kovulan bir adam, döneminin en formda futbolcularının başında olup bu takımdan kovulan bir teknik direktör, üstelik kovulmasının başlıca nedeni de takımdaki disiplini sağlayamaması, bülent i skibbe yi takım içinde düzen sağlayamıyor diye eleştirenler hiç mi kendini yorup arada bir uefa nın bile sitesine bakmıyor, rijkaard dönemi hergün bir futbolcu çıkıp tv ye ben bunu sevmiyorum hoca da şöyle ertesi gün hoca çıkıp o futbolcu buna böyle yapıyor diyip duruyordu, şu adamı bilmesek etmesek gerçekten birşey sanıp yiycez ha

quote:

Orjinalden alıntı: Arda371

Dostum.. bi zahmet susarmısın?
    walla.
    sus ve git bidahada futbol hakkında yorum yapma.
    hadi bye

sana cevap bile vermeye lüzum yok aslında, vah vah

Frank Rijkaard

* FC Barcelona:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2005/2007
    La Liga Şampiyonluğu 2004/2005
    La Liga Şampiyonluğu 2005/2006
    İspanya Süper Kupası 2005

Luis Aragones

* İspanya Atlético Madrid
    o La Liga şampiyonluk : 1977
    o İspanya Kral Kupası : 1976, 1985, 1992
    o Kıtalararası Kupa : 1974
    o İspanya Süper Kupası : 1985
    * İspanya FC Barcelona
    o İspanya Kral Kupası : 1988
    * İspanyaİspanya Milli Takım
    o Euro 2008 Avrupa Şampiyonu : 2008

Arthur Zico

# 2006-2007 Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu ve 2007 Süper Kupası (Fenerbahçe)
    # 2007-2008 Avrupa Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final
    # 2007-2008 Türkiye Ligi 2.

Yorumsuz...

• artık klasik haline geldi galatasarayımız adına sag gösterip sol vurmak
    bu arada hala begenmiyen arkadaslar var.tamam mourinho kadar iyi olmayabilir ama denizli yada daum dan 10 gömlek yukarda bi adam.
  • quote:

quote:

quote:

Ya şu habere baktıkça bakasım geliyor. Harika bir iş yaptı yönetim:

• Benim tahminimce Aragones gibi olacak. Zaman bakalım bekleyip görecez. Lig'e takım hazır girecek zaten.
  • Hayırlı olsun, güzel transfer
  • yalnız resmi site mutasyon geçiriyor sanırım yazılar felan birbirine girdi
  • quote:

quote:

quote:

Diyecek laf yok Gsliler bizden daha çok ziyaret ediyorlar Antu'yu Boşuna Türkiye'nin en çok hit alan sitelerinden değil Rijkaard'ı getirdik diyorsunuz hala bizle uğraşıyorsunuz vah vah yazık

• çok başarılı bir transfer..helal olsun tebrikler
  • tazminatı ne kadarmış
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.