Şimdi Ara

GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
14.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: Cedric King

lucede bizi bekliyordu adam uefa şampiyonu olmuş tek gs mi isteyecek

ben bekliyordu veya beklemiyordu demedim, lucescu yu getirememek başarısızlıktır dedim

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Arkadaşa katılıyorum.
    Coşmayın arkadaşlar.
    Rijkaard geldi diye karalar bağlayın

bana rijkaard ın teknik direktör olarak zico dan veya aragones ten bir farkını söyle karalar bağlıyim, saçımı daha güzel daha mı yakışıklı? şaka mısınız hepiniz ya bilmesek etmesek rijkaard ı mourinho falan sanıcaz, adam deco lu ronaldinho lu eto lu messi li kadronun sırf barcelona daki hollanda gücü sayesinde başına getirilen buradan da sonunda kovulan bir adam, döneminin en formda futbolcularının başında olup bu takımdan kovulan bir teknik direktör, üstelik kovulmasının başlıca nedeni de takımdaki disiplini sağlayamaması, bülent i skibbe yi takım içinde düzen sağlayamıyor diye eleştirenler hiç mi kendini yorup arada bir uefa nın bile sitesine bakmıyor, rijkaard dönemi hergün bir futbolcu çıkıp tv ye ben bunu sevmiyorum hoca da şöyle ertesi gün hoca çıkıp o futbolcu buna böyle yapıyor diyip duruyordu, şu adamı bilmesek etmesek gerçekten birşey sanıp yiycez ha

quote:

Orjinalden alıntı: Arda371

Dostum.. bi zahmet susarmısın?
    walla.
    sus ve git bidahada futbol hakkında yorum yapma.
    hadi bye

sana cevap bile vermeye lüzum yok aslında, vah vah

5 sene sonra BARCELONADAN kovulan bir teknik direktörden bahsediyoruz,Aragones Zicoyu sayarken de nedense sadece Fenerbahcenin basarisizliklarini saymissin,Aragones bence büyük isler basarabilirdi ama Fener sabirli olmak yerine cözümü yeni teknik direktörde aradi,yoksa Aragones zamaninda, Ispanya ilk senelerde kupalari toplamadi anca 4 yil sonra, Aragones istedigi yapida kadroyu olusturabildi ve sonunda da Ispanya basarili oldu ,bu kadar cekememezlik olamaz,gereksiz yorumlarinla sayfayi dolduruyorsun.Lütfen forumu terk et ve üyeligini sildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

@.Uqur. Sizde çok terbiyeli adamlarsınız, yine belli ettiniz seviyenizi

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=300808

Pencereyi kapa ?

güzel kardeşim rijkaard gelmiş ne yapsan etsen bu sevincimi bozamazsın istersen babanı çağır

• quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Frank Rijkaard kim lan, yazık valla bu adamlara verilen paralar boşa gidecek yine. Barcelona'yı Barcelona yapan Johan Cruyff'tu. Rijkaard, Guardiola bunlar teknik direktör falan değil.

shhhhhhh!!!!!!!!!!!
    susarmısın lütfen.
    saçmaladın iyice.
    cruyff barcelonayı 10 yıl önce bıraktı. geçen sene o mu şampiyon yaptı?
    matematik tutmuyo be hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: vrc

tazminatı ne kadarmış

De bosque ve Tigana dan daha az alacağı kesin..
  •  GS'nin yeni teknik direktörü: Frank Rijkaard
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

quote:

Orjinalden alıntı: vata

İSTANBULLU ARKADAŞLAR ŞU ADAMI Bİ KARŞILAMAYA GİDİN BE!!!!!!!!!!!

hayır GİTMEYİN
    daha çok asya veya arap ülkelerine giden hocalara yapılan, 'uzaydan gelen misafiri' omuzlara alma ( askere gönderiri gibi ) karşılamalarını görmek istemiyorummm.. hoşgeldin demek için imza töreni en güzel yer, medeni ve büyük ülke takımlarında yeni transferlere böyle hoşgeldin deniliyor..

evet karşılamaya gidilmesin ! İşallah bunu dikkate alırlar hatta keşke geleceği saat açıklanmasaydı !

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda371

quote:

Frank Rijkaard kim lan, yazık valla bu adamlara verilen paralar boşa gidecek yine. Barcelona'yı Barcelona yapan Johan Cruyff'tu. Rijkaard, Guardiola bunlar teknik direktör falan değil.

shhhhhhh!!!!!!!!!!!
    susarmısın lütfen.
    saçmaladın iyice.
    cruyff barcelonayı 10 yıl önce bıraktı. geçen sene o mu şampiyon yaptı?
    matematik tutmuyo be hocam

10 sene önceki kadrodan kimler var acaba ?
  • Bu konudaki kullanıcılar: Cedric King, K A Y A, ghost1802, @Yqut, Assassins, TheHandOfGod, Arda371, vata, .Uqur., zyxelcenk, FeLisLynx, UnequaL18, radyasyo_N, DasheriM, jeanneau, matrock_mamy, Adenozine, MajestiC, captain_turkiye, projist, guardofmylife, vrc, Kiss of Life, Tubo, troy, uguroz89, AksakRiTim, BeetleJuicee, neuro, cemguls, MyRock!, aigdeli, Harimole, Gianfranco, Avrim, serdaraltay, hakkinenk, .kenan., zero cool, senfield25, oBLoOd, GkhnFB, maydemir52, Re-1, PeSSiMiSTi¢, legend86, ZartarxiS, Airbourne, DephroN, saviola83, bluENight, 0yok, muhacir, isk_er, salosag, En_DiabLO, drberk2, Delikanlı_15, mercan2021, Knock Out, 4190fth, howkee, rulaZz, delton, hoguzkhan, grrdn, calypsoo, Tolqan, Akşahin, ultrAslanAtta, deniz c, silenThief, .Mirliva., erco35coast, eblek, Nasonex35, Can Ertürk, gurci, CeLTiK, LsR, flogart, dr0wn1ng, ultrAslan-45, murat232323
    100 kayıtlı üye, 0 misafir
    Gördüğüm en kalabalık topic

• quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

@.Uqur. Sizde çok terbiyeli adamlarsınız, yine belli ettiniz seviyenizi

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=300808

Pencereyi kapa ?

üzülüyorum adına cidden.
    Avrupada kupanız yok halen daha GSden iyiyiz diyoruz.
    bi haddinizi bilseniz camia olarak.
    Lütfen
    cidden lütfen.
    bi bilin artık.
  • dogru bir tercih hayırlı olsun.
  • Bazı çekemeyen arkadaşlar dışında diğer rakip takım taraftarı olupta olumlu msj gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum..
    Gerçekten Skibbe ve b.korkmaz'dan sonra kariyerli,genç ve başarılı olma yüzdesi yüksek bir t.direktör geldi başımıza.

Hayırlı olsun diyorum
  • Lucescu, Daum, Denizli kadar iş yapamayabilir türkiye de belki ama avrupa ligi için çok önemli bi isim. ilk sene ligde 4.-5. olsanız bile tutulmalı rijkard. fenerbahçeye istediğim bi adamdı ama bizimkiler her zamanki gibi yavaş kaldı...[ luganoyu da tutamiyacaklar gliba]
  • Şuanda şoktayım
  • quote:

ses gelsin sesssss
  • Frank Rijkaard: "Küçüklüğümden beri Galatasaraylıydım. Yakın çevreme sorabilirsiniz."

• Adam 46 yaşında
    2 ispanya kral kupası
    2 ispanya ligi şampiyonluğu
    1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu var

:)

o yüzden. bi sussak.

Aragones in en son kupası 30 yıl önce atletico madridi şampiyon yapmasıydı. Sonrada avrupa kupası 2008de. o kadar :)
  • quote:

Gerets kim Lucescu kim yahu bunlar T.d değil Galatasarayı Galatasaray yapan Dervall'dir.

Böyle bi zihniyet var mı yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

quote:

Orjinalden alıntı: vata

İSTANBULLU ARKADAŞLAR ŞU ADAMI Bİ KARŞILAMAYA GİDİN BE!!!!!!!!!!!

hayır GİTMEYİN
    daha çok asya veya arap ülkelerine giden hocalara yapılan, 'uzaydan gelen misafiri' omuzlara alma ( askere gönderiri gibi ) karşılamalarını görmek istemiyorummm.. hoşgeldin demek için imza töreni en güzel yer, medeni ve büyük ülke takımlarında yeni transferlere böyle hoşgeldin deniliyor..

evet karşılamaya gidilmesin ! İşallah bunu dikkate alırlar hatta keşke geleceği saat açıklanmasaydı !

Nereye gidilmiyo bea....Şimdiden yollara düştü millet.

• quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

Frank Rijkaard: "Küçüklüğümden beri Galatasaraylıydım. Yakın çevreme sorabilirsiniz."

• Bu konudaki kullanıcılar: serdaraltay, DasheriM, Assassins, hakkinenk, radyasyo_N, .kenan., Chevher, zero cool, senfield25, FeLisLynx, reLo, oBLoOd, GkhnFB, maydemir52, MajestiC, Cedric King, Tubo, uguroz89, Re-1, Avrim, ghost1802, PeSSiMiSTi¢, legend86, ZartarxiS, Airbourne, DephroN, .Uqur., saviola83, Kiss of Life, matrock_mamy, cemguls, gøød chãrlotté, jeanneau, bluENight, CΛRNIVΛLE, Adenozine, 0yok, GOD32, ZamansizKar, muhacir, MyRock!, Gianfranco, isk_er, salosag, En_DiabLO, drberk2, Delikanlı_15, mercan2021, Knock Out, 4190fth, AksakRiTim, howkee, rulaZz, delton, hoguzkhan, projist, grrdn, calypsoo, Tolqan, Akşahin, ultrAslanAtta, deniz c, silenThief, .Mirliva., erco35coast, eblek, Nasonex35, Can Ertürk, gurci, CeLTiK, LsR, flogart, dr0wn1ng, ultrAslan-45, murat232323, Kènan
    95 kayıtlı üye, 0 misafir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.