batuhan ın dediklerini soruyosan şaka onlar şaka.biraz zaman geçsin şoku atlatır.
valla kim ne derse desin ben seneye herşeyin daha iyi olucağını düşünüyorum.ayrıca bazı arkadaşlarda çekememezlik var bu açıkca belli oluyor.işte yönetimin yaptığı doğru bir olay.helal olsun.bir forvet te alınırsa tamamdır bu takım.he birde sağ bek.
Senin mantelitene görede mesela GS mourinhoya talip oldu ve getiremiyince başarısızlıkmı sayılcak?
Laporta Rijkardın dayısı galiba. nasıl bi torpil bu anlamadım.
boş konuşmazsak çok sevinirim
donanimhaber çok yapıcı bir forum ama lütfen yazmak için yazmıyalım.
Saygılar Batuhancım.
daha barcelona daki hollanda etkisinden haberin yok, daha bu adam neden barcelona nın başına getirildi ondan haberin yok bari birşey biliyormuş gibi konuşma
benim en başta dediğimi de gözleriyle gören beyniyle düşünen herkes anlar, ben ne bir mourinho ne bir ferguson dedim, lucescu dedim bana göre de lucescu varken rijkaard ı getirmek başarısızlıktır, ha lucescu gelmek ister veya istemez onu bilmem, bu benim düşüncemdir kimene
bunu sokaktan 10 yaşında çocuk getirip ona söylesem anlar ama bazıları neden kavrayamıyor hala başka şeylerden bahsediyor
Hadi diyelim Laporta Rijkardın dayısı ve barcelonaya TORPİL ile geldi. e 5 sene kalmasına ne dersin?
tmm batuhan kimse bilmiyor bu rijkaardı sen cok iyi biliyosun.luce diyosun luceyi kim nereye getirecek 3-5 sene evvel kovarak göndermişsin adamı.
vay aq
quote:
Orjinalden alıntı: UçanTürk
vay aq
Küfür edit.
vaybe helalolsun
tamam ben bilmiyorum avrupa liglerini takip etmiyorum hiçbir şeyden çakmıyorum, peki bana barcelona yı ve avrupa ligilerini adam gibi takip eden gerçekten bilen biri şuna cevap versin de ben öğreniyim, ama lütfen yaşı belli edecek şekilde bıdı bıdı yapılmasın
sparta rotterdam ı tarihinde ilk kez küme düşüren bir teknik direktör adı bile hatırlanmazken barcelona ya cruyf un sayesinde yani barcelona daki hollanda torpiliyle mi geldi yoksa teknik direktörlük başarısı sayesinde mi geldi?
gerçekten bilen biri bunu cevaplasın ben de öğreniyim
herkes gitsin GS Store lerden bi şeyler almaya başlasın..Adamın ve transferlerin parasını anca çıkarırız..
quote:
Orjinalden alıntı: Arda371
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
quote:
Orjinalden alıntı: Zommby
quote:
bari ezmeseler yau, şimdi başta uefa.com olmak üzere bi çok portalda geçecektir bu transfer, ama haberlerde havaalanına giden taraftarlar sevinç gösterisi için omuzlarına aldıkları Rijkaard'ı havaya atıp tutarken bi anlış eşek şakaları yüzünden ' ünlü teknik adamın sol çanak üst adalesinde kıl dönmesi yaşadı ' diye son dakika geçmesinler haberde
Yok yoookkk tikatli zıplatırız biz. Bütün dünya bizim futbola ne kadar düşkün olduğumuzu yazar daha da iyi reklam olur. Tasa etmeyin siz. Kötülemez kimse.
Yalnız ligimizi çok iyi bilen - Rijkaard'a aktarabilecek bir yardımcı vermek gerek yanına.. Skibbe'nin Bursaspor maçında yaşadığı (Yusuf Şimşek'e önlem almayı düşünememe) sorunu tekrar görmek istemiyorumm.
BATUHAN KILIÇ
Arkadaşlar BATUHAN'a kızmayın, O bazı fenerliler gibi çekememezlikten - bilmemezlikten yorum yapmaz, gerçekten yaptığı analizini yazar
BATUHAN'a şunu söyliyim, Rijkaard yalnız gelmiyor, çok tecrübeli çok iyi bir hoca ile geliyor ; JOHAN NEESKENS.. Barçada da TEN CATE ve JOHAN NEESKENS ile başarılı sonuçlar elde edebildi.. Şuan Rijkaard'ın önünde çok önemli bir fırsat var, ya işini doğru düzgün yapıp tekrar avrupada yıldızını parlatacak ya da teknik direktörlük kariyerini artık kendi ülkesinde sıradan takımlarda yapacak..
Oha! Konuda 80 kişi var. Yeterince ses getirmiş demekki. Umarım başarılı olur ve bizle uzun yıllar çalışır ama bu medya ile zor..
quote:
Orjinalden alıntı: radyasyo_N
O değil şimdi Aziz başkan altta kalır mı vallahi bende Aziz başkanı biliyorsam 1 hafta içinde Ronaldinho'yu getirir demedi demeyin
Geçen sene Kewell'a Meira'ya Baros'a Sanctis'e karşılık Josicoyu getirdi.Adam mükemmel olm
gs camiasına hayırlı olsun.. sevdiğim bir teknik hoca..
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
tamam ben bilmiyorum avrupa liglerini takip etmiyorum hiçbir şeyden çakmıyorum, peki bana barcelona yı ve avrupa ligilerini adam gibi takip eden gerçekten bilen biri şuna cevap versin de ben öğreniyim, ama lütfen yaşı belli edecek şekilde bıdı bıdı yapılmasın
sparta rotterdam ı tarihinde ilk kez küme düşüren bir teknik direktör adı bile hatırlanmazken barcelona ya cruyf un sayesinde yani barcelona daki hollanda torpiliyle mi geldi yoksa teknik direktörlük başarısı sayesinde mi geldi?
gerçekten bilen biri bunu cevaplasın ben de öğreniyim
Tamam torpille geldi diyelim.2 la liga 1 tanede C.l kazandı bunlarda mı torpille ?
Hayırlı olsun, böyle bir adam geçen sene olmalıydı GS'de.Gidiyorsun baros'u, kewell'ı alıyorsun.İyi kadro oluşturuyorsun.Hoca olarak da Skibbe'yi seçiyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: seocu
Genelde yorumlarını beğenirim fakat bu sefer saçmalamışsın... Madem dediğin gibi o zaman bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması, Milan'ın veya Man City'nin UEFA'yı alması, Sivas'ın orta sıralarda bitirmesi, Trabzon'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi gerekirdi. İstersen daha birsürü örnek sayarım...
avrupada kariyerli teknik direktörler daha doğrusu gerçek manada büyük teknik direktörler kendi sistemlerini oturtmuş ufaktan belli bir noktaya gelmiş teknik direktörlerdir, rijkaard barcelona ya torpille gelmiş eline de dönemin en büyük yıldızları olan kadro verilmiş 2 sene başarılı olup sonunda da takım içinde disiplin düzen hiçbir şeyi doğru tutamadığı için kovulmuştur
bunu geçtim bir an rijkaard ın fenere veya beşiktaşa geldiğini düşün, düşüncen ne olurdu? tahminen e del bosque de geldi bilmem kaç tane şampiyonlar ligi kupası lig şampiyonluğu cartı curtu vardı ama adam geldi burada rezil oldu, neden rezil oldu? çünkü adam kendi takım yaratmadı ne bir mourinho gibi kendi futbolcu bulmadı ne bir ferguson gibi kendi bir sistem yaratmadı ne bir wenger gibi, sadece perez ona futbolcu getirdi zidane ı figo yu aldı oynat dedi
bana laporta nın rijkaard a yaptığıyla perez in del bosque ye yaptığı arasında fark gösterebilecek olan var mı? olamaz
peki del bosque babacan adam takım içinde huzur sağlar dendi başarılı olur dendi olmadı, e peki teknik ve kariyer becerisi bence neredeyse aynı olup takım içinde düzen konusunda sınıfta kalan rijkaard Türkiye de ne farklılık yaratıcak, adnan polat yarın çıkıp rijkaard a al sana messi al sana ronaldinho mu diyecek, al disiplinsiz lincoln ü adam et al 2 futbolcusu sakatlansa savunmasına adam bulamayan takımla avrupada efsaneler yarat mı diyecek?
ben lucescu yu getirememek neden başarısızlıktır dedim bu yüzden dedim, lucescu en başta başarısız olunca kovulan bir teknik direktör değil galatasaraydan, başarılı olmasına rağmen kovuldu, ikincisi de lucescu belki de eldeki imkanları en verimli şekilde kullanabilecek teknik direktördür, fb ye gelmesi eski gs li olması yüzünden bjk ye gitmesi de başarısız olup kovulması yüzünden sorun olabilecekken gs de böyle bir sorunla karşılaşmaz ve seneye büyük işler yapabilirdi
lafım sana değil ama dediklerimi beyni yerine başka yeriyle anlayanlar yine elin yabancısı gelince zıplayıp hoplamaktan beyinleriyle düşünemez oldular, neyse diyeceğim bu kadar
Senin ve benim futbol düşüncelerim ters. Ben Lucescu'nun da, Rijkaard'ın da başarılı olacağını düşünüyorum. Ama benim ve birçok Galatasaray taraftarının istediği futbol, hucüm futbolu. Bana sorsan; "Lucescu ile UEFA'da Yarı Final mi, yoksa Rijkaard ile UEFA'da Çeyrek Final mi?". Benim ve birçok kişinin cevabı Rijkaard ile Çeyrek Final olur.
Disiplin konusunda ise yorum yapmayacağım. Sonuçta Rijkaard'lı Barça döneminde orda değildim. Fakat disiplinsiz ise, antrenmanlarda sürekli aksaklıklar oluyorsa bile takımı mükemmel oynatıyordu. Varsın bizde de olsun(zannetmiyorum ama)...
Uzun yazıpta kimseyi yormak istemem. Bu konuyu daha fazla da uzatmayacağım.
İyi forumlar
Hakikaten neden seviniyor Galatasaraylılar anlamadım. Rijkaardın neyini gördünüz. Abdullah Avcı'yı neden düşünmüyorlar anlamadım...
Tamam batuhancım.. sen haklısın. diyorum Rijkaard Laportanın yeğeni o yüzden geldi.
Batuhan Kılıç Felsefesi ile bir Alex Ferguson değerlendirmesi
"Abi... Alex Ferguson kim ya. 20 yıldır aynı takımda. tamam istikrar var ama, eğer iyi teknik direktörse neden başka takıma gitmedi? neden inter, juventus, madrid gibi takımlar onu istemedi?... Yıllar önce cantona vardı. Cantona o zaman hangi takımda olsa başarılı olurdu. Şimdide Ronaldo var, man utd o yüzden başarılı. Bana kimse alex ferguson başarılı demesin. Dönemim MAN UTD başkanınında zaten kayınçosuyudu, torpille geldi. torpili o kadar fazlaydıki 20 sene MAN UTD da kaldı."
Neyymiş kadroda ronaldinho varmış deco varmış. Sevgili BATUHAN KILIÇ. gs ispanya liginde şampiyonluk yarışuı yapmıyo. GS türkiye ligi takımı ve türkiye liginin ronaldinhosuda decosuda bizde sen hiç merak etme. Kewell ve Arda Turan. Rijkaard yapacağını yapar kardeşim. Sen canını sıkma.
teknik direktor iyi seçim de, çok para verilecek diyorlar 4-5 milyon gibi neyse lincolne veriliyor sa bu adama da verilsin ne diyim. hayırlı olsun