Şimdi Ara

Gs Olayı ve birkaç sorucuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeslere selamlar.Bu forumu uzun süredir takip ediyorum, yani devamlı okuyorum ama hala öğrenemediğim bazı şeyler var.Yeni bir oyuncuyum.Öğrenme aşamasındayım.

Mesela şu Gear Score olayı.Genel ve Trade kanallarında raidlere girmek için 5000+ gs istemektedirler.Aklıma takılan şu bu 5000+ isteyenler zaten kendi gs larıda 5000+ dır.Bu 5000+ gs u nasıl yaptılar.Sonuçta herkes sıfıdan başlıyor bu işe.Birileri sana yardım edeckki bir yerlere gelesin.Gear almak için raid ve dungeonlar dışında başka şeyler var mı?

Gözüm korkmaya başladı şahsen.Aklıma millet gear mear dizmiş mis gibi raid yapıyor sen bi ömür ezik kalacaksın gibsinden senaryola oluşuyor.

İkincisi şu taktik olayı.Taktik bilmeyeni raide almıyorlar.Herkese bu taktikler kalıtım yoluyla mı geçti yoksa vahiy mi indi?

Bu emblem denen bir olay var.Biriktiriyormuşsun.Nerde nasıl biiktiriyorsun.Ne işe yararlar.

Şimdiden teşekkür ederim.İyi günler ve oyunlar.

• Oyun içi gold biriktirip BOE eşyaları AH den alabilirsin (en mantıksız ve zor yolu) . Adam gibi bir duilde girip dungeon lardan toparlarsın (en doğrusu ve keyiflisi). PUG (rastgele grup) bulur yine dungeonlardan toplarsın. Vanilla Wow zamanı 2006 martta başladım ve 1,5 sene boyunca gördüğümüz tek zindan 5 man liklerdi. Kazayla BRD ye gidersek kendimizi şanslı sanırdık. BC ile Karazhan a girmeye başladım ve devamı geldi WOTLK ile ICC 25 10/12 ICC 10 11/12 devam ediyorum. Nazar etme ne olur çalış seninde olur.
  • Level 80 olduktan sonra, sadece kendi çabalarınla, 5 kişilik dungeon yaptıkça, her bosstan emblem düşüyor. Aynı zamanda random dungeon'ı bitirdiğin için emblemler de alıyorsun. Böyle böyle emblem biriktirmeye başlıyorsun. Biriktirdiğin emblemleri item'a çevirmek için Dalaran'da, Horde inn'inden çıkıp hemen sağdan yukarıdan merdivenlere çıkıp karşıdaki mekana girince orada emblem vendorlar var. Oradan istediğin item'ları olabilirsin.

Item'ın iyileştikçe heroic dungeon yapmaya, daha da iyileştikçe ICC dungeonları (5 kişilik) yapmaya başlıcaksın. Yani yolun uzun, bu şekilde alabileceğin bütün itemları alınca otomatikman 5k nın üstüne çıkarsın (full level 232 gear 5k civarlarında olması lazım gearscore'u). Bunların hepsi bayağı vakit alacak söyleyeyim. Onun dışında paran varsa auction house'tan iyi itemlar da alabilirsin.

5k nın yukarısına çıkınca raid yapmak isteyeceksin artık. Bunun içinse raid yapan bir guild'a girmen gerekiyor. Yoksa işin çok zor.

Boss fightları daha önce hiç yapmamış olsan da taktiklerini netten bulup, youtube da videolarını izleyebilirsin.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dübel -- 8 Haziran 2010; 13:30:52 >

• sorun çalışmak veya çalışmamak değil yeniyim demiştim zaten.
    yani senin dediğin gibi sadece dungeonlarla 4000+ gear yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

Level 80 olduktan sonra, sadece kendi çabalarınla, 5 kişilik dungeon yaptıkça, her bosstan emblem düşüyor. Aynı zamanda random dungeon'ı bitirdiğin için emblemler de alıyorsun. Böyle böyle emblem biriktirmeye başlıyorsun. Biriktirdiğin emblemleri item'a çevirmek için Dalaran'da, Horde inn'inden çıkıp hemen sağdan yukarıdan merdivenlere çıkıp karşıdaki mekana girince orada emblem vendorlar var. Oradan istediğin item'ları olabilirsin.

Item'ın iyileştikçe heroic dungeon yapmaya, daha da iyileştikçe ICC dungeonları (5 kişilik) yapmaya başlıcaksın. Yani yolun uzun, bu şekilde alabileceğin bütün itemları alınca otomatikman 5k nın üstüne çıkarsın (full level 32 gear 5k civarlarında olması lazım gearscore'u). Bunların hepsi bayağı vakit alacak söyleyeyim. Onun dışında paran varsa auction house'tan iyi itemlar da alabilirsin.

5k nın yukarısına çıkınca raid yapmak isteyeceksin artık. Bunun içinse raid yapan bir guild'a girmen gerekiyor. Yoksa işin çok zor.

Boss fightları daha önce hiç yapmamış olsan da taktiklerini netten bulup, youtube da videolarını izleyebilirsin.

teşekkür ederim cvpların içn hocam.
    öğretmenim.mesleğim gereği sadece 2 ay rahat rahat oynayabilim.2 ayda raidlere girebilecek seviyeye gelebilir miyim?
    bu konudaki görüşün nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: szmania
    teşekkür ederim cvpların içn hocam.
    öğretmenim.mesleğim gereği sadece 2 ay rahat rahat oynayabilim.2 ayda raidlere girebilecek seviyeye gelebilir miyim?
    bu konudaki görüşün nedir?

Hocam, çok rahat o seviyeye gelirsin, yani eve kapanıp oynarsan (misal günde 7-8 saat) 2 haftada bile gelirsin ama gerek yok bence. Ama günde 1 saat oynayıp çıkarsın mümkünatı yok onu da söyleyeyim.
  • 80'ken heroic dungeonlara gir (Gearscore istemez, sadece HoR gibi zor dungeonlara girersen laf edebilirler ama takma sen.) Triumphları topla ve git t9 al. O dungeonlardan da böyle neck vs düşerse onları al, zaten triumph satanlarda da başka itemlar oluyor. Ondan sonra ToC'a girersin ordanda gear yaparsın oldu bitti
  • ya bu sorucuk muhabbeti nedir arkadaşlar? soru sordunuzda cevaplamadıkmı?

türkçe konusunda çok tutucu değilim ama bu cak cuk muhabbeti rahatsız etmeye başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

ya bu sorucuk muhabbeti nedir arkadaşlar? soru sordunuzda cevaplamadıkmı?

türkçe konusunda çok tutucu değilim ama bu cak cuk muhabbeti rahatsız etmeye başladı..

Biliyoruz tutucu olmadığı dahi anlamındaki de/da lar hep birleşik, soru eki mi birleşik, hey gidi hey
  • quote:

quote:

Biliyoruz tutucu olmadığı dahi anlamındaki de/da lar hep birleşik, soru eki mi birleşik, hey gidi hey

• quote:

quote:

Abi birleşik ayrı çok farketmez, vermek istediğim mesaj anlaşıldıysa sorun yok

• quote:

Boyu değil, işlevi diyosun. E sen de haklısın from pragmatik point of view

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dübel -- 8 Haziran 2010; 15:51:44 >
  • quote:

quote:

Boyu değil, işlevi diyosun. E sen de haklısın from pragmatik point of view

ohh yeah

• Hocam artık gear toplamak çok basitleşti.Ben warrior umu 80 yaptıktan 2 hafta sonra falan 5k gearscore a ulaştım.Tabii ben bütün gün pc başındayım ancak 3 haftada falan çok rahat toplarsın 5k üstü gearı.Tabi burda şans faktörüde lazım biraz.Düşmeyince düşmüyor
  • oradaki cuk olayı Gemicike alakalı.Gündemi takip eden biri anlar.

ikincisi.Grim Batol realmindeyim.Çok tatlı çok sevimli bir undead mage im var.Öyle wow bizim herşeyimiz ,olümüne kasarız,hata affetmeyiz demeen insanların oluşturduğu bir guild varsa girmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: szmania

Öncelikle herkeslere selamlar.Bu forumu uzun süredir takip ediyorum, yani devamlı okuyorum ama hala öğrenemediğim bazı şeyler var.Yeni bir oyuncuyum.Öğrenme aşamasındayım.

Mesela şu Gear Score olayı.Genel ve Trade kanallarında raidlere girmek için 5000+ gs istemektedirler.Aklıma takılan şu bu 5000+ isteyenler zaten kendi gs larıda 5000+ dır.Bu 5000+ gs u nasıl yaptılar.Sonuçta herkes sıfıdan başlıyor bu işe.Birileri sana yardım edeckki bir yerlere gelesin.Gear almak için raid ve dungeonlar dışında başka şeyler var mı?

Gözüm korkmaya başladı şahsen.Aklıma millet gear mear dizmiş mis gibi raid yapıyor sen bi ömür ezik kalacaksın gibsinden senaryola oluşuyor.

İkincisi şu taktik olayı.Taktik bilmeyeni raide almıyorlar.Herkese bu taktikler kalıtım yoluyla mı geçti yoksa vahiy mi indi?

Bu emblem denen bir olay var.Biriktiriyormuşsun.Nerde nasıl biiktiriyorsun.Ne işe yararlar.

Şimdiden teşekkür ederim.İyi günler ve oyunlar.

2-3 Hafta Önce 80 olan Paladinime Sırf Heroiclerden ve Truimph , Frost emblemlerle 0 dan DPS gearımı 5100 GS yaptım...İCC 25 e girdim ..Tabi alt Charım Olduğu için Taktik Biliyorum dedim birazda karambole gitti ..
    Gene Heroicle ve 2 Tane Truimph İtemla Holy gearım 4600 gs oldu...

Ya Günde En az 4 Heroic yap ...
    Çok Hızlı 5k Olursun..
    Daily Heroic
    Pit of Saron
    Hall of Reflection
    The Forge of Souls

Son gelen bu 3 Heroic Bosslardan Nerdeyse toc 10 Ayarında itemler düşürüyor...
    Battered Hilt Düşme Olasılığıda var...Normal bi serverda 9k gold ...
    Her açıdan karlı bu heroicler kesin bunları yap.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.