Şimdi Ara

GS Para Kredi Kartı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gvzgvz , motokops Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
349
Cevap
32
Favori
26.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim kart geldi 1 tl odeme cektirdim :) ama 500tl puan gelmedi nedendir? Alt limit yoktu diye 1 tl cektim. Bu arada onceden 2 finans k.kartim vardi yine ama baska kart olmasiyla alakali bir durum degil diye dusunuyorum aciklamalarda oyle bi madde gormemistim

Edit: bu arada bana bu 500tl kampanya mesaji gelmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 15 Ekim 2024; 21:9:13 >
  • alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    Ben bugün yaptım hocam gelmedi. Gerçi ilk alışverişim değildi. İlk alışverişim 60 TL'lik idi. Sırf denemek için bugün 200 TL harcadım. Bir şey gelmedi. Herkese verilen bir puan değil demek ki. INA ne ki hem 😂
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt

Önceki sayfadaki arkadaşa ilk alışverişinde gelmiş 150.Sanırım ilk alışverişte 100 tl şartı vardı ama bana öyle aktarmadı.Benim de ilk alışverişim 1 tl.O yüzden 100 tl civarı harcamam olursa denicem ben de.kayıt açıcam gelmezse.siz de kayıt açıcan şansınızı deneyin.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

INA aktivasyon kampanyası tahminimce 100 TL ve üzeri ilk işlemde geçerli..Kartı daha önce kullandıysanız gelmez.

Ina açılımı ilk nakit alışveriş olabilir  

• economist52 kullanıcısına yanıt
    İlk nakit alışveriş INA açılımı böyleyse gelmez evet. Neyse deneyip görmüş olduk.
  • Cardfinansta baska kredi karti varsa puandan faydalanabiliyor muyuz? Faydalanabiliyoruz gibi anladim ama tecrube eden varsa bilgi verebilirse sevinirim

• DHOlucusu2021 D kullanıcısına yanıt
    Evet başka kartınız olsa da GS kart çıkardığınızda 500 puan geliyor.
  • 6 ay kapatmama sözüne 500-tl daha verdi.

• sakalak kullanıcısına yanıt

Ne dediniz de verdiler ben de kapatmayı onaylıyor musunuz diyorlar direk.

• alisverisadami A kullanıcısına yanıt
    Her aramayı,görüşmeyi kaydediyorlar artık,blöfünüz anlaşılırsa asla vermiyorlar.
  • 500 puan nerede kullanabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisverisadami

Ne dediniz de verdiler ben de kapatmayı onaylıyor musunuz diyorlar direk.

ina kampanyasından bilgim olmadığını uygulamadan yada sms ile bilgi verilmediğini bu sebeple 150-tl alamadığımı söyledim.

lütfen bizi bırakmayın dediler 

• Kart onaylandı, sms gelmeden harcama yaptım,puan gelmedi. İlla sms gelmek zorunda mı ?
  • GsPara’da havale eft yok dediler. Geçen baktım kesmişler.
  • asertyu kullanıcısına yanıt

qnb mobil ustunden yapinca para kesilecegi yaziyor, gs mobil ustunden ise hic ucret cikmadi

• wolkien kullanıcısına yanıt

GsPara App de de çıkıyor

• wolkien kullanıcısına yanıt

Mesai saati dışında ücret kesilir dedi. Öğlen çekim yaptım yine istedi. Uğraşmayacağım açıkçası.

• finansbankın kampanyası vs olmaz, çıkmaz bişeyler. gelen 500 lira puanı harcayın. iptal etmek için arayınca 6 ay kapatmamaya 500-700 daha veriyor. onu da harcayıp köşeye atın. 6 ay geçince kapatırsınız. (telefon takvime hatırlatıcı kurun). uğraşılmaz finansbankla.

• tatung1234 T kullanıcısına yanıt

bende merak ettim nerelerde kullanıyoruz.

• hem finans kredi kartımda hem de gs bonusta 500 tl var ama nerede geçeceği hakkında hiç kimsenin bilgisi yok, bankayı arıyorum carefour online da geçerli diyor sepete bir şey ekleyip kartı seçtiğim halde puan görünmüyor ne biçim banka bu anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.