|
GS Para Kredi Kartı (15. sayfa)
-
-
bizim burada opetin birinde geçiyor galiba olmazsa ben de orada kullanacağım.
-
Valla ben kartı iptal ettirdim ne shelde ne Opet’te biryerde geçmiyor yunus markete gittim puan geçiyor dediler 600 tl alışveriş yaptım kasada puan çıkmadı görünmedi puan aradım iptal ettirdim puan harcıycaz diye rezil oluyoruz -
Ben de iptal ettirdim. İşim gücüm yok bir de pos cihazı mı arıcaz yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Yıl olmuş 2024 insan bunu bi aşamaz mı ya. Akbank olsun, garanti bonus olsun, world olsun bi gram bu stresi yaşamadım ben de.. Ayrıca kapattırırken de kapatmayin puan verelim falan da demiyorlar direkt şak kapatıyorlar bilginiz olsun :) -
Kapatmanızda bir sakınca yok yapılan işlemi iade etmeyin yeter. -
Lcwaikiki ve Carrefour'da sorunsuz kullanabilirsiniz.
Collins gibi giyim mağazalarının çoğunda da geçiyor.
Puanları çoğunlukla markette kullanan biri olarak en azından Migros'ta geçmemesi tam bir rezillik tabii.
Bu Katar kafasının da bankayı geliştireceğini sanmıyorum. Ellerindeki anlaşmalı pos'ları da kaybederler bunlar.
-
enparanın verdiği limiti ortak sayıp 1500tl limit vermişti bugün iptal için aradım 6 ay açık sözüne 500tl puan verdi. ben de enpara kredi kartını kapattım, boşta duruyordu zaten. enpara bir teklif sunmadı o da açık kalabilirdi
-
Ben bu kampanyalara pek guvenemedim. Sartlar sayfasinda soyle bir ifade var:
"Kampanyadan yararlandıktan sonraki 6 ay içinde kredi kartının kapatılması durumunda karta yıllık üyelik ücreti yansıtılacaktır."
https://www.gspara.com.tr/ayricaliklar/lansmana-ozel-ilk-yil-kart-ucreti-yok-11046
Karti aldim elimde ama guvenemedigim icin harcama yapmadan imha edecegim...
-
Tamam gayet normal bir ifade.. Adam sana kart veriyor, karşılığında puan veriyor, 6 ay içinde kapatmayacaksın diyor.. Yani hem puanı alayım, hem kartı kapatayım yok öyle bi dünya -
Kapalı karta nasıl kart aidatı yansıyacaktır ki? -
7 ay sonra kapatılması durumunda kart aidatı yansıtılır mı peki ?
-
Ben bilmiyorum ifade biraz muglak geldiği icin hoşuma gitmedi dikkatli olmakta fayda var -
Kartın kapatılması borçtan kurtarmaz ki, son ekstrene kart borcunu yansıtır gönderir. -
borç varken kapanınca borçtan kurtulmazsın ama kapandığı andan itibaren yeni borç eklenmez, süpriz kart aidatı gelmez (onu mu demek istediniz?) -
Hayır 6 ay içinde kapatırsan borç yansıtırım diyor, sen 6 aydan önce kapatırsan o senin borcundur, bunu söylüyorum..Çünkü bu bilgiyi sana görüşme esnasında aktarıp onayını alıyor.. -
Şanslıymışsın hocam.Genelde teklif vermeden şak diye kapatıyorlar..
Bu arada 500 parapuanın süresi ne kadar?
-
Bugün ilk kez 100 tl alışveriş yaptım ve sadece 500 tl parapuan geldi. 150 tl diye bir şey olmadı. Temsilci INA diye bir kampanyamız yok diye diretiyor. Ne desem anlamayacak. Alanların kişiye özel olabilir diye geçiştirdi.
-
500 puanın kullanım süresi var mı arkadaşlar -
ilk alışverişe özel verilen 500 tl parapuan kullanım süresi 1 aydır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X