Geçen cuma kart geldi ama uygulamada halen kuryeye verilince bilgi verilecek yazıyor. Kart elimde ama şifrem yok, Kart ayarlarından telefon/posta ile internet alışveriş aç/kapa seçeneği yapılamıyor. MH ye söyledim, QNB uygulamasından yapabilirsiniz dedi, o zaman bu uygulamaya ne gerek var, ben QNB ye mi başvurdum GSPARA ya başvurdum dedim, kulübe de şikayette bulundum, adamlar kafasına göre eksik uygulama yapmış hesap soran yok. Çözemezlerse iptal ederim. |
GS Para Kredi Kartı (17. sayfa)
-
-
7 sinde başvurdum 13 unde kart teslim edildi.Teslim edilmeden önce kart sifresi sms ile geldi.500 tl Kampanya sms i geldi.Kartla harcama yaptım yarım saatte puan yüklendi.Onlar söylemeden qnb uygulamasinı yuklemiştim oradan puanı görebilir kartı internete ac kapa hesap kesim tarihini düzenle vb birçok işlemi yapabilirsiniz.Gspara uygulamasına en yakın zamanda bu uyarlamalar yapılacakmış zaten farketmez amaç destek vermek.Yıllarca Gsbonus kullanmıştım onu iptal etmedim ama artik Gspara kullanacağım...
Edit:Carrefour marketten puanımı kullanabildim.Her semtte Carrefour vardır.Puan konusunda olumsuz yorumları görünce acaba sorun olurmu demiştim.Demekki puan gelince buradan sorunsuz alışveriş yapabiliriz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcy -- 13 Kasım 2024; 15:4:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aidatlı bir kart hocam ama bilginiz olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gsbonus da aidatliydı telefon açınca yarısını bonus olarak yüklüyorlardı 12 sene bu şekilde kullandım.Bunlarda öyle yapar...Daha en başında 500 tl verdiler puan kampanyaları ile fazlasını vereceklerdir.Zaten amaç takıma destek olmak...
Bir haftadır mücadele veriyorum, kredi kartı ayarları için sürekli QNB uygulamasına yönlendiriyorlar ama ben istemiyorum. Bankayı şikayet ettim, kulübe de yazdım ama bilerek uygulamayı geliştirmiyorlar sanki, çok yavan. Kredi kartı online/tele/posta ayarları neden yapılmıyor diyorum, QNB uygulamasından yapın diyor banka. Onu kullanacak olsam o zaman QNB ye başvururdum dedim.
Düzeltmezseniz iptal edeceğim, ilk çıktığından beri halen kullandığım enpara yı da iptal edeceğim dedim. Ben tepkimi koyuyorum, adam gibi iş yapsınlar, gereken özeni göstersinler, kulüp yetkilileri de uyumasın.
-
500 puan kazandınız diye mesaj geldi ama ne uygulamada ne de başka bir yerde görünmüyor şifre de oluşturdum
Tüm İşlemler> Kredi kart ayarları, en altta parapuan butonu var, orada görürnür
-
Hocam orada da 0 görünüyor yarım saat oluyor 500 kazandınız mesajı geleli süresi falan var mıdır ki bunun
Dostum gs para bir banka değil. Powered by qnb diyor zaten. Neyin mücadelesi bu
GSStore online alışverişlerinizde tüm ürünlerde %10 indirim!
www.gspara.com.trGSStore online alışverişlerinizde tüm ürünlerde %10 indirim! | GSParahttps://www.gspara.com.tr/ayricaliklar/gsstore-online-alisverislerinizde-tum-urunlerde-10-indirim-11248
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Petrol ofisi üye işyeri gözüküyor qnb de direkt harcayamıyor musunuz para puanları petrol ofisinde.
her benzin istasyonu ayrı işletme oluyor. tek petrol ofisi olarak değil de ayrı ayrı marketler gibi düşünün. kiminde varmış, kiminde yok (qnb üye işyeri olan bir tane bile benzin istasyonuna denk gelmedim şehsen)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 18 Kasım 2024; 0:0:55 >
Arkadaşlar bu trendyol ile go fix ve bu kampanya ile ilgili puan almak için nasıl bi yol izlemeliyim.
Önce trendyol açıp sonramı buna başvursam
-
Koskoca Gs kart 229 TL'lik Netflix üyeliğime 30 TL vererek çok büyük lütufta bulunurlar. Nays 75 TL veriyor. Daha fazla verenler de vardır.quote:
Orijinalden alıntı: garcy
Qnb mobil uygulaması yükleyip
basit 6 şartı sağladığınızda ayın müsterisi rozeti kazanıyorsunuz.5-6 avantajdan istediğinizi secip 1 ay boyunca faydalanabiliyorsunuz.Netflix,youtube,spotify için 30 tl ye kadar iade var...Ayrıca Bilmeyenler için qnb mobil uygulamadan sanal kart oluşturabilirsiniz ben öyle yaptım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam gspara kartı özelinde konuşmuyorum ancak QNB aidat olan bir kartını 6 ay kapatmamam için puan teklif etti bende kabul ettim. Ancak şimdi ben sadece bu puanı kullansam borçlandırıcı nitelikli hareketten veya kredi kartı hareketinden sayıp yıllık ücreti yapıştırabilir mi?
aidat 1 yıl yok.
Farklı bir karttan bahsediyorum bu kart değil. QNBnin normal kredi kartı. Çıkartmıştım sonra kapatmak istedim çat diye 700 lira puan teklif ettiler. Normalde yillik uyelik ucreti var ama ben simdi bu puanı kullansam alır mı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziong -- 25 Kasım 2024; 12:48:14 >
6 ay kapattirmama sozu verip sozunuzden donerseniz tabi ki verdigini borc yazar, son ekstrede geri alir. karti kapattiginizda tam bir yil dolmadiysa aidat gelmez.
-
Hocam araştırdım bayada kart hareket gördüğü anda banka aidatı yapıştırabiliyor. Yani illa 1 sene dolması gerekmiyormuş. Uğraşmamak için kapattırdım kartı. 6 ay içinde kesin aidat yazardı. Bankanın kurnazlığı işte verdiği puanın fazlasını aidat olarak alcaktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X