Şimdi Ara

GS Para Kredi Kartı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
398
Cevap
37
Favori
31.069
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizde görünen sanal kart olabilir mi kaç kart çıkıyor sizde? Asıl kart bilgilerinin tamamı görünmüyor ama sanal kart bilgilerinin tamamı çıkıyor tabii ki bende de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimlanbunlar kullanıcısına yanıt

Gs para uygulamasını indirdim oradan görebildim şimdi ama qnb mobilde ilk dört ve son dört hane çıkıyor sadece. Siz qnb mobilde mi gördünüz yoksa gs para uygulamasında mı?

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Qnb uygulamasında görüyorum ancak kart bilgileri ile henüz harcama yapmayı başaramadım hata alıyorum gerçi 500 TL puan mesajı gelmedi ama yinede harcama denedim olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Gördüğünüz asıl kart mı sanal kart mı? Hocam kart şifresini telefonunuza sms olarak gönderin öyle deneyin bir de.

Asıl kart hocam

Şifreyi göndertip hallettim hocam tesekkur ederim. Şimdi 500 TL mesajı için beklemedeyim siz mecburen kartın gelmesini bekleme durumundasiniz sanırım.

Yok hocam gspara uygulamasını indirdim oradan görebildim kart bilgilerini ilginç şekilde qnb de görünmüyor hala.

Hocam sistemsel bir hatadir yarın orada da gözükür muhtemelen. Size puan mesajı gelmiş miydi.

Dün karta başvurdum bugün sabah geldi kampanya smsi. Şimdi kart bilgilerini gs para uygulamasında görünce alışveriş yaptım 500 TL kazandınız diye SMS de geldi ama puan kısmında sıfır yazıyor neyse yarına tekrar bakayım.

Yarına gözükür muhtemelen hocam

Hala görünmüyor kart bilgileri. Gspara kredi kartı olup da qnb mobilde kartın cvv son kullanım tarihi gibi bilgilerini göremeyen var mı başka?

GSpara uygulamasında sağ yukarıda bilgileri göster kısmına dokununca kredi kartı bilgilerinin aynısı orada çıkıyor bende.

Sanal kart ayarlanabiliyor mu peki?

Günlük küçük alışverişleri artık bu kartla yapıyorum. Enpara kredi kartı boşta duruyor, onu imha edeceğim ama kartı iptal ettirmeyeceğim, bunu kullanacağım.

500-TL puanı da daha önce kullandığım puanharca uygulamasına girip 12-tl komisyonla migros çeki aldım, onu da harcadım, hiç orada burada geçiyor diye kasmaya gerek yok.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam gspara uygulamasında bende de çıkıyor qnb mobilde çıkmıyor sadece. Sizde qnb mobilde de görünüyor mu cvv gibi bilgiler? Yukarıda arkadaş ben qnb mobilde de görüyorum demişti de sorun sadece bende mi acaba diye merak ettim. Sizde de qnb mobilde görünmüyorsa sıkıntı yok o zaman.

QNB uygulamasına baktım şimdi, kart bilgileri görselde kısıtlı görünüyor. Tam olarak nereden detaylı bakılır diye menülerde gezindim ama göremedim.

Bende başlarda gözüküyordu sonra kayboldu, trendyol kartta gözüküyordu o da gsparadan 1 hafta sonra falan gözükmemeye başladı.

Babama yeni hesap açtık hepsinin bilgileri gözüküyor şuan. Heralde kargo sürecinde gösterip sonra kapatıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Qnb mobil uygulamasından sanal kart oluşturabilirsiniz...Ben oluşturdum...

• Gspara kart bilgileri qnb de görünüyor şuan. Kart henüz gelmedi. 1tl bile çeksem 500tl yükleniyor değil mi yapmamız gereken farklı birşey var mı acaba ?

• 500 TL puan yattı bugun. Qnb puanları fiziki olarak hangi marketlerde geçiyor bilgisi olan var mı

sadece carrefour

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.