Şu kampanya galiba,yaramaz. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GS Para Kredi Kartı (23. sayfa)

-
-
Ben yazınca hemen iptal ediyorlar ve alttaki kampanya sebebiyle aidatın yansıyacağını söylüyorlar. :)
www.gspara.com.tr
Lansmana özel ilk yıl kredi kartı yıllık üyelik ücreti yok! | GSParahttps://www.gspara.com.tr/ayricaliklar/lansmana-ozel-ilk-yil-kart-ucreti-yok-11046
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gs fb maci icin oncelikli bilet sms kodu satilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khaalesi Targaryen -- 21 Şubat 2025; 20:35:58 > -
galatasaray antalya maçı için 2 adet öncelikli kod lazım gitmeyecek olan varsa eşimi götürmek istiyorum. şimdiden teşekkürler.
-
her maç için öncelik kod hakkı yok mu ?
-
başvurduk bakalım
-
10 dk sonra baktığımda kartınız kuryeye verildi yazıyor
bu ne hız
-
6 ay olmuş hic bir kampanya yok bilet dışında bilette İstanbul'da evinde oynadığı maçlarda ona da gitme imkani yok. Kart iptali için aradim 6 ay kapatma 500 tl verelim dedi kacinci aydayim dedim 6 aymisim. Ne kadar kart aidati dedim su anda 685 dedi sanirim kapatalim dedim direk kapattı karti. 7 gün sonra kırabilirsiniz dedi ancak sistemden düştü kart.
Bu karttan kampanya beklemeyin. Taraftarı olduğunuz takıma üç beş kuruş faydanız olur diye bakın. Hepsi bu.
Eşime de almıştım bu karttan. 4 aydır kullanılmadı. Geçen gün SMS atmışlar 100 lira üstü harcama yapın 150 lira puan yükleyelim diye. Bu kart bu kadar olur.
Çapına göre bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Sixt rent a car da %40 indirim
Digitürk de yeni üyelere bir kampanyası var.
Market kampanyası var.
İlk kez GSPara 10 bin tl 3 ay.
Bakıldığında bu zamanda diğer bankalarda da pek bir şey yok. Zaten taraftar kartı dediğiniz gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Standart QNB uygulaması. Kart basılmadan bile o yazıyı yazar. Kart teslim edilir, o yazı bazen aylarca kalır orada.
-
Kart aidatı iptali yaptirdim gecen gun.Bir kereye mahsus dedi temsilci.Herhalde öylesine soylemistir.Neyse bir sene rahatım.
Kartı ne zaman aldınız hocam.1 yıl sonra mı aidat yansıdı.tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: tbskvk55Kartı ne zaman aldınız hocam.1 yıl sonra mı aidat yansıdı.tesekkurler
4 ay once alip iptal ettirmistim puanlar hicbir yerde gecmiyor diye. Sonra puanharcada kullanabildigimizi ogrenince tekrar basvurdum. İkinci kez basvurunca 'ilk yil aidat yok' kampanyasina katilamiyormusum oyle dediler.O yuzden ikinci ay direkt gecirdiler aidati.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 19 Mart 2025; 21:53:46 >
sadece öncelikli bilet için kullanacagım bu yüzden banka kartı da çıkartsam olur degil mi? bilet alırken kod versin yeter bana
-
evet oluyor bileti ya kredi kartı ile ya da banka kartı ile alıyorsunuz.
-
GS kart
-
benim kredi kartı başvurum kabul edilmedi maalesef.
Kimle görüşebiliriz acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X