Şimdi Ara

GS Para Kredi Kartı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
46
Favori
38.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyuz qnb beni arayıp 12-TL karşılığında market harcamanıza %5 puan, en fazla 25-TL diyor. 13-TL karım olacakmış, şaka gibiler.

• Adana maçı için öncelikli ol diye mesaj geldi de var mı yapan ayrıcalık nedir acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rdydm kullanıcısına yanıt

Dünden beri bekliyorum hala gelmedi. Çağrı merkezini aradım bekleyin diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Uyuz qnb beni arayıp 12-TL karşılığında market harcamanıza %5 puan, en fazla 25-TL diyor. 13-TL karım olacakmış, şaka gibiler.

Beni de aramışlardı. O paraya sakız alınmaz. Dalga geçmeyin deyip kapatmıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Aynı yanıtı ben de verdim.

• Kredi kartı gecen gun geldi.Ayni gun alisverisler yaptim.Harcamalar 2 gun provizyonda kaldi.Bugun 3.gun ve harcamanin biri provizyondan cikmis.Henuz 500 puan gelmedi.Simdiye yuklenmesi gerekmiyor muydu?

• ssouness kullanıcısına yanıt
    evet ertesi gün yüklenmesi gerekiyordu. arayın bankayı bence

• Aradım su an oyle bir kampanya yok diyor.Uygulamada gorunuyor diyorum,gorunebilir diyor:) Sikayetvara yazalim bakalim nolacak..

• Hepsipay cüzdan denendimi. Kart geldi hepsipaye para atsam 500 gelirmi

• 1 tl lik Amazon hediye kartı ile çözdük. Mesaj geldi yüklenmiştir ancak kartta görünmüyor puanlar. Ne zaman yansıyor karta

• cawrash C kullanıcısına yanıt

Benimki 5.gun geldi o da sikayetvar kaydi actiktan sonra.. Qnb uygulamasinda gorunuyor puanlar.Gsparada goremedim.

• 500 ilk alısveristen verdi. Kartı kapatacam dedim 6 ay dursun 700 tl verelim dediler. 1200 aldım

• ardnz kullanıcısına yanıt

Kapatmak istersem anında kapatmak istiyorlar ve 6 aydan önce kapatıldığı için yıllık kart aidatını yansıtıyorlar. İptal ederken ne demiştiniz? Farklı bir karta kapatmama sözü verdim diye mi acaba teklif olmadı?

• Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Kullanmıycam dedim. Ama kart ucreti yansır dedi. Teklif var isteseniz soyle yapalım dedi. İyi dedim.

• ssouness kullanıcısına yanıt
    Ertesi gün yüklendi carreforurda hiç ettim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Triplxt.

Kapatmak istersem anında kapatmak istiyorlar ve 6 aydan önce kapatıldığı için yıllık kart aidatını yansıtıyorlar. İptal ederken ne demiştiniz? Farklı bir karta kapatmama sözü verdim diye mi acaba teklif olmadı?

Valla kart geldi puanı kullandım. Bir ay sonra iptal etmiştim. Ceza filan yansımadı. GS kulübünden istifade ettik :) Önüne gelen yabancıya 2 yılda 200 milyon avro harcayan takım herhalde zarara uğramamıştır. 🙃

• böyle bir kampanyası var GSparanın:

www.gspara.com.tr
    GSPara'dan Sevgililer Günü'ne özel 1000 TL’ye varan ParaPuan Kazanma Fırsatı! | GSPara
    https://www.gspara.com.tr/ayricaliklar/gsparadan-sevgililer-gunune-ozel-1000-tlye-varan-parapuan-kazanma-firsati-11277

iyi de aga?

hangi e-ticaret siteleri?

altimit var mı?

"GSPara Kredi Kartı'nla 17 Şubat’a kadar yapacağın Sevgililer Günü harcamalarında 1000 TL’ye varan ParaPuan kazanma fırsatı " diyor

ama "Belirtilen sektörlerde yapılan internet alışverişleri de kampanyaya dâhildir." dese de sektör filan belirmemiş? (veya ben mi göremedim web sitesinden)

ayrıca "Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez." miş?

var mı olayı çözen forumdaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

böyle bir kampanyası var GSparanın:

www.gspara.com.tr
    GSPara'dan Sevgililer Günü'ne özel 1000 TL’ye varan ParaPuan Kazanma Fırsatı! | GSPara
    https://www.gspara.com.tr/ayricaliklar/gsparadan-sevgililer-gunune-ozel-1000-tlye-varan-parapuan-kazanma-firsati-11277

iyi de aga?

hangi e-ticaret siteleri?

altimit var mı?

"GSPara Kredi Kartı'nla 17 Şubat’a kadar yapacağın Sevgililer Günü harcamalarında 1000 TL’ye varan ParaPuan kazanma fırsatı " diyor

ama "Belirtilen sektörlerde yapılan internet alışverişleri de kampanyaya dâhildir." dese de sektör filan belirmemiş? (veya ben mi göremedim web sitesinden)

ayrıca "Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez." miş?

var mı olayı çözen forumdaş?

Normal QNB kampanyası. Sektörler giyim, aksesuar, kozmetik ve çiçek

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.