|
GS Para Kredi Kartı (18. sayfa)
-
-
Mutlaka daha fazla veren vardır.Ama mesajı digital platformlar indirimler bölümüne yazmadım.Gspara kredi kartını benim gibi herzaman kullananlar için bir avantaj olarak yazdım.Kampanya qnb nin GsPara nın bu konuda ayrıca kampanyası yok... -
Beyler internet alışverişimde de 500 TL parapuan verecek mi karttan? Alt limit yok sanırım 20 TLlik bir ürün alsam bile puan gelecek sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: BorazanPower
Beyler internet alışverişimde de 500 TL parapuan verecek mi karttan? Alt limit yok sanırım 20 TLlik bir ürün alsam bile puan gelecek sanırım.verecek. ilk alışverişinizden sonra 500 puan sms i geldikten sonra 1 liralık amazon hediye kartı aldım, puan geldi. yüklendikten sonra puanın nette görünmesi için qnb uygulamasından kart şifresi istemeniz lazım.
-
3 hafta sonra sim bloke olayını hallettim, şimdi de uygulamaya giriş yapamıyorum. şifreyi yazdıktan sonra galatasaray logosu dönüyor 2-3 sn sonra hiçbir şey olmuyor, benzer sorun sizde de var mı?
-
Şimdi denedim uygulamaya girebiliyorum sorun yok... -
Sim blokesini ATM'den kaldırmaya çalıştım. Bloke yok dedi 😁 Sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm. Şifre giriş ekranında farklı müşteri girişi ile yeni şifre alacaksınız dediler. Yaptım ve bloke 20 saat sonra kalkacak dediler. Blokenşn kalkması bir günü buldu. Sonra dün miles and Smiles kart teklif etmek için aradılar. Sim blokeniz olduğu için devam edemiyorum diyerek kapattılar. QNB böyle bir banka.quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt383 hafta sonra sim bloke olayını hallettim, şimdi de uygulamaya giriş yapamıyorum. şifreyi yazdıktan sonra galatasaray logosu dönüyor 2-3 sn sonra hiçbir şey olmuyor, benzer sorun sizde de var mı?
-
İşin ilginci ilk çıktığından beri enpara kullanıyorum, onda hiç sim kart blokesi yaşamadım. Aynı şekilde sim değişikliği sonrası garanti ve işcepten anında kaldırdım, bunların yüzünden şubeye gittim, orada hallettim. şimdi 2 kez uygulamayı sil-yükle ile girebildim. Halen uygulamada kart ayarlarından tele/posta-internet alışverişe aç-kapat ayarlanamıyor, qnb uygulamasını yükle diyorlar. kulübe katkısı olmasa çekilecek çile değil. sırf o amaçla aldım kartı da yoksa hiç ihtiyacım yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X