|
GS Para Kredi Kartı (16. sayfa)
-
-
İlk çıktığında kart vermemişti, şimdi kabul ettiler gönderecekler. Taksit olayı yoksa bile peşin ödemeleri bununla yaparım artık.
-
Arkadaslar puanharca app inden harcamıs ama 3. gündeyim puan hala görünmüyor bu appde. Carrefour marketlerde kullanılıyormuş
-
ilk harcamayi SMS geldikten sonra mi yapmistiniz? ben SMS'den once yaptim puan gelmedi. SMS'ten sonra bir daha yaptim o zaman gelmisti
-
Beyler üye olurken 188.58.1 diye bi uyarı çıkıyor üye olamadım çözüm nedir -
Kredi kartına başvurmak sıkıntı değil ancak çoğu yerde geçmemesi saçma olmuş -
Simdi mh ile gorustum.Sanalda idefix ve lc waikiki. Dışarıda carrefoursa. Çok kapsamlı, bol seçenekli maşallah.Hepsiburadadan ütü alacaktım ama sadece orada degil hicbir eticaret sitesinde puanlar gorunmuyormus :/ Puanı nakite çevirebilir miyiz,vadesize aktarabilir miyiz dedim ona da yok dedi.
Güncelleme: idefix, lc waikiki, carrefoursa uygulamalarında da puan gorunmedi.Parapuan uygulamasında da çıkmadı.Bugun iptal ettiricem kuryeye verilmeden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 4 Kasım 2024; 10:19:22 > -
Son bir kaç sayfayı okudum da gerçekten bizim Türk insanın IQ su çok düşük. altı üstü 4-5 tane madde var onu bile anlamıyor adam pesss!.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wolkienilk harcamayi SMS geldikten sonra mi yapmistiniz? ben SMS'den once yaptim puan gelmedi. SMS'ten sonra bir daha yaptim o zaman gelmisti
Ben smsten sonra yaptım. 500 tl puan geldi.
Bu arada puanı 1 hafta geçmesine rağmen puanharca ve paramda kullanamıyorum. Puan görünmüyor. Türkiye'de değilim online başka nerede kullanabilirim?
-
Kart şifresi alamadığıniz sürece puanlar görülmez -
puan kullanabileceğiniz petrol istasyonu bulabildiniz mi? dün aklam sayamadığım kadar opet, shell, bp, petrol ofisi uğradım yol boyunca, geçen bir yere denk gelmedim -
Kartı iptal ettirince uygulamadan kayboldu.
Puanı filan da geri isteyen olmadı.
Şimdilik durum bu.
-
Puanlara nereden bakılıyor. Şifrem var ama göremedim -
Takip -
Aynen öyle oldu. Qnb appinden pin oluşturdum. Anında puanharca appinde göründü, kullandım. Teşekkürler
-
puanharca appine kartınızı ekleyin. Total ve petrol ofisi kuponları satın alabiliyorsunuz.
Totalde 500 e 23
Petrol ofisinde 500 e 35 fark ödeyeceksiniz sadece. Farkı karttan normal alışveriş gibi alıyor.
-
Qnb finansbank app e girip kart ayarlarından parapuan kısmında görebilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X