Şimdi Ara

GS Para Kredi Kartı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
347
Cevap
32
Favori
26.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parapuanları nerelerde harcayabiliyoruz?
  • İlk çıktığında kart vermemişti, şimdi kabul ettiler gönderecekler. Taksit olayı yoksa bile peşin ödemeleri bununla yaparım artık.

• LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt

Arkadaslar puanharca app inden harcamıs ama 3. gündeyim puan hala görünmüyor bu appde. Carrefour marketlerde kullanılıyormuş

• Fidalarin Murdoch F kullanıcısına yanıt

ilk harcamayi SMS geldikten sonra mi yapmistiniz? ben SMS'den once yaptim puan gelmedi. SMS'ten sonra bir daha yaptim o zaman gelmisti

• Beyler üye olurken 188.58.1 diye bi uyarı çıkıyor üye olamadım çözüm nedir
  • Kredi kartına başvurmak sıkıntı değil ancak çoğu yerde geçmemesi saçma olmuş
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt

Simdi mh ile gorustum.Sanalda idefix ve lc waikiki. Dışarıda carrefoursa. Çok kapsamlı, bol seçenekli maşallah.Hepsiburadadan ütü alacaktım ama sadece orada degil hicbir eticaret sitesinde puanlar gorunmuyormus :/ Puanı nakite çevirebilir miyiz,vadesize aktarabilir miyiz dedim ona da yok dedi.

Güncelleme: idefix, lc waikiki, carrefoursa uygulamalarında da puan gorunmedi.Parapuan uygulamasında da çıkmadı.Bugun iptal ettiricem kuryeye verilmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssouness -- 4 Kasım 2024; 10:19:22 >
  • Son bir kaç sayfayı okudum da gerçekten bizim Türk insanın IQ su çok düşük. altı üstü 4-5 tane madde var onu bile anlamıyor adam pesss!.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

ilk harcamayi SMS geldikten sonra mi yapmistiniz? ben SMS'den once yaptim puan gelmedi. SMS'ten sonra bir daha yaptim o zaman gelmisti

Ben smsten sonra yaptım. 500 tl puan geldi.

Bu arada puanı 1 hafta geçmesine rağmen puanharca ve paramda kullanamıyorum. Puan görünmüyor. Türkiye'de değilim online başka nerede kullanabilirim?

• Kart şifresi alamadığıniz sürece puanlar görülmez
  • puan kullanabileceğiniz petrol istasyonu bulabildiniz mi? dün aklam sayamadığım kadar opet, shell, bp, petrol ofisi uğradım yol boyunca, geçen bir yere denk gelmedim
  • Kartı iptal ettirince uygulamadan kayboldu.

Puanı filan da geri isteyen olmadı.

Şimdilik durum bu.

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Puanlara nereden bakılıyor. Şifrem var ama göremedim
  • Takip
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

Aynen öyle oldu. Qnb appinden pin oluşturdum. Anında puanharca appinde göründü, kullandım. Teşekkürler

• hannibal kullanıcısına yanıt

puanharca appine kartınızı ekleyin. Total ve petrol ofisi kuponları satın alabiliyorsunuz.

Totalde 500 e 23

Petrol ofisinde 500 e 35 fark ödeyeceksiniz sadece. Farkı karttan normal alışveriş gibi alıyor.

• salaRus kullanıcısına yanıt

Qnb finansbank app e girip kart ayarlarından parapuan kısmında görebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.