Şimdi Ara

GS STORE YAĞMALANMASI HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1472858

yapanların bir çoğu belgelerle ifşa edilmiş burada

Kargalar bile guler burda ki resimlerin kanit olduguna...

Kanıt mı değil mi ona emniyet karar verir . Ama en azından o resimlerdekileri tek tek toplarlar orada bulunduklarından tanık olarak bile olsa ki o bile gözlerini korkutur bir daha bu tip şeylere kalkışmamaları için

• quote:

quote:

quote:

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1472858

yapanların bir çoğu belgelerle ifşa edilmiş burada

Kargalar bile guler burda ki resimlerin kanit olduguna...

Kanıt mı değil mi ona emniyet karar verir . Ama en azından o resimlerdekileri tek tek toplarlar orada bulunduklarından tanık olarak bile olsa ki o bile gözlerini korkutur bir daha bu tip şeylere kalkışmamaları için

bu fotoları umarım bizzat elleriyle götürür verirler

renkdaşlarım die acıyacak halim yok. adam gibi sevinmeyi öğrensinler akıllı olsunlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Sunu duzeltelim yagmalama falan yapmadik biz. Yaglama bir yere girip sana lazim olan bir seyi almaya denir biz isinacak bir seyler aradigimiz icin girdik iceri.

Yanlis bilgilendirmeyin insanlari.

https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=1#bas

ben vatandaşlık görevimi yaptım.

umarım anonim ip falan kullanıyorsundur yoksa yarın bi ifadeni alırlar

GS STORE YAĞMALANMASI HAKKINDA

Bosuna ugrasiyorsunuz boyle seylerle o saatlerde benim orda olmadigimi cok rahat ispat edebilirim.

Istediginiz kadar sikayet edebilirsiniz anca kendinizi tatmin edersiniz boyle seylerle yoksa bir sey cikmaz merak etmeyin.

nasılda kıvırıyorsun ya. yazık yeminle.

Ben senmiyim kivirayim gordugun gibi hala burdayim ve hala mesajim orda duruyor.

Evlat sen git biraz buyuk abilerin gibi dusunmeyi sonra dusunerek konusmayi ogren...

hadi git sevdiklerinle vedalaş, temiz iç çamaşırı al yanına sigara içiyorsan 2-3 kartonda sigara bulundur yanında. aman çakmak falan alma oraları da kundaklarsınız şimdi..

• Adamı şikayet etmişler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Sunu duzeltelim yagmalama falan yapmadik biz. Yaglama bir yere girip sana lazim olan bir seyi almaya denir biz isinacak bir seyler aradigimiz icin girdik iceri.

Yanlis bilgilendirmeyin insanlari.

https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=1#bas

ben vatandaşlık görevimi yaptım.

umarım anonim ip falan kullanıyorsundur yoksa yarın bi ifadeni alırlar

Bosuna ugrasiyorsunuz boyle seylerle o saatlerde benim orda olmadigimi cok rahat ispat edebilirim.

Istediginiz kadar sikayet edebilirsiniz anca kendinizi tatmin edersiniz boyle seylerle yoksa bir sey cikmaz merak etmeyin.

nasılda kıvırıyorsun ya. yazık yeminle.

Ben senmiyim kivirayim gordugun gibi hala burdayim ve hala mesajim orda duruyor.

Evlat sen git biraz buyuk abilerin gibi dusunmeyi sonra dusunerek konusmayi ogren...

hadi git sevdiklerinle vedalaş, temiz iç çamaşırı al yanına sigara içiyorsan 2-3 kartonda sigara bulundur yanında. aman çakmak falan alma oraları da kundaklarsınız şimdi..

Halep ordaysa arşın birda evlat.

Fazla film izleme beynine yerlesiyor bak sonra boyle hata veriyor.

haha bide öğüt veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trgcyln

Yazılanlara göre bu olayı gerçekleştirip selfie koyan birkaç tipin kimliği Galatasaray taraftarlarınca tespit edilmiş. Aynı yaptırım evlerine yapılacakmış.

Benim bildiğim sadece teröristler kundaklama yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptığınız olayın farkındamısınız yoksa size çocuk oyuncağı gibi mi geliyor yoksa lise'ye mi gidiyorsun?

eğer tespit edilirsen dava açılırsa görürsün filmi beyni, benim orada olmadığımı ıspat ederim felan ne oluyor?kumdan kalemi yapıyorsun?bu işler sana bu kadar basitmi geliyor ki umarım seni tespit etmişlerdir iyi bir akıllanırsın

• bu olayı yapanlar işsiz güçsüz insanlardır , umarım sigorta şirketi iliklerine kadar alır

• bu olayı yapanlar işsiz güçsüz insanlardır , umarım sigorta şirketi iliklerine kadar alır

• Şaşırmadık sonuçta Fenerbahçe takımının Fenerbahçeli taraftarı.Helal olsun,Çaldıklarınız ve yaktıklarınızın hepsi ananızdan,babanızdan,çocuklarınızdan çıkar inşallah.
  • Hatake Kakashi kullanıcısına yanıt
    evy hocam
    buradaki linkleri ve aşağıdaki x üyenin attığı iletiyi istanbul emniyete dosya halinde gönderdim
    gerisi onların işi,bulup ayıklayıp işlem yapması
    yeni görüntüler buldukça atarım,iem e
  • TR'de futbolda bitmiş, yönetimi de bitmiş. Ama her şeyden önce taraftar bitmiş. Artık ne tff den ne de ligden bir şey beklemeyin.

Hatta dün, tebrik mesajlarına atılan cevaplarda fair playin bitmiş olduğunu gösteriyor. Yazıklar olsun futbolu bu hale getiren önce taraftara, sonra yönetime.

-----------------------------------------------------------------

Yapan şerefsiz varlıklar da umarım ceza alırlar. Hem mali hem manevi her türlü zarar karşılanacaktır, merak etmeyin.

Sözlükler ne güne duruyor.http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1472858

Ayrıca, yok hırsızların işi, yok GS liler bilerek yaptı diyenlere gelsin.http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/f-bahceliler-gs-storeu-yagmaladiSXTVQ54666SXQ

• quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

tayyip gibi montaj der kurtulurlar..ülke bu kıvamda ne olacak.

beyin bulanamadı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.