Şimdi Ara

GS STORE YAĞMALANMASI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/theprnge/status/460542924913008641

M.B.O.
    ‏@theprnge
    Store yagmalanmasiyla ilgili tum caps, foto vb materyalleri @nzlozturk ve @cgtyzen e ulastirin lutfen

• Haber kaynağı twitter olanın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Haber kaynağı twitter olanın...

Ne alaka anlamadım. Adam ss, video benzeri şeyleri Nazlı Öztürk'e twitter'dan bildirmemizi istiyor. Nazlı Öztürk Galatasaray'ın bir çalışanı bilmiyorsanız öğrenin yani.
  • siz kimsiniz ki size ulaştırsınlar..ne adamlar var ya...bu memleketin polisi var emniyeti var.akşam akşam açacam ağzımı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicsee

siz kimsiniz ki size ulaştırsınlar..ne adamlar var ya...bu memleketin polisi var emniyeti var.akşam akşam açacam ağzımı..

Bu ulaştırılacak kişiler Galatasaray'ın çalışanı insanlar. Bunlara ulaşacak ki yarın bunu yapanlar hakkında Suç Duyurusunda bulunulacak Savcılığa. Saçmalamayın. Galatasaray adam tutup dövdürmeyecek yapanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

siz kimsiniz ki size ulaştırsınlar..ne adamlar var ya...bu memleketin polisi var emniyeti var.akşam akşam açacam ağzımı..

Bu ulaştırılacak kişiler Galatasaray'ın çalışanı insanlar. Bunlara ulaşacak ki yarın bunu yapanlar hakkında Suç Duyurusunda bulunulacak Savcılığa. Saçmalamayın. Galatasaray adam tutup dövdürmeyecek yapanları.

eyvallah.o zaman sonuna kadar destek
  • Bunların kim olduğunu net biliyor musun. Çalışanlar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gümüş Maral

Bunların kim olduğunu net biliyor musun. Çalışanlar mı ?

Çağatay Özen Galatasaray Medya İletişim'de Nazlı Öztürk de yanlış GS TV'de çalışıyor
  • La nasıl bir zihniyettir bunu yapanlar yazık valla. Tamam şampiyon oldunda yağma yapmak nedir abi. Nasıl bir kutlama havasıdır bu. Böyle insanlardan arındırılması lazım futbolun artık.
  • quote:

Polis var emniyet var ama sokak ortasında dükkan yağmalanıyor ve mallar yakılıyor. Nerede bu polis emniyet? Vatandaş da üzerine düşeni yapacak, bildirecek elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Sunu duzeltelim yagmalama falan yapmadik biz. Yaglama bir yere girip sana lazim olan bir seyi almaya denir biz isinacak bir seyler aradigimiz icin girdik iceri.

Yanlis bilgilendirmeyin insanlari.

Sizin bu yaptiginiz ne taraftarliga ne holiganliga ne adamliga sigar bi de savunuyor

• quote:

Sunu duzeltelim yagmalama falan yapmadik biz. Yaglama bir yere girip sana lazim olan bir seyi almaya denir biz isinacak bir seyler aradigimiz icin girdik iceri.

Demin birini ihbar ettim tweetlerini gizlemiş sonra gördüm ama kanıtları almıştım zamanında nasıl olsa, 2. de sen ol
  • quote:

vah vah adamlar o kadar ezilmiş ki şampiyon oldular o bile yetmedi hala hınçlarını alamadılar nasıl bi psikolojiye soktuysak .

yazık lan size .
  • Rezillik şu olay insan gibi sevinme konusunda eksik deneyimimiz var halkça

Failler bulur ve yakalanır umarım

• Yapanlar cezasını çeksin ancak bu örnek üzerinden Fb taraftarına küfür etmeyin lütfen her takımın taraftarında böyle yavşaklar var.
  • quote:

Sampiyonluk gidince de Saracoglu'nu isinmak icin mi yakmistiniz?
  • quote:

https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=1#bas

ben vatandaşlık görevimi yaptım.

umarım anonim ip falan kullanıyorsundur yoksa yarın bi ifadeni alırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=34&islem=1#bas

ben vatandaşlık görevimi yaptım.

umarım anonim ip falan kullanıyorsundur yoksa yarın bi ifadeni alırlar

Ben de Bimere ihbar ettim ayrıca verdiğin linkten de mesaj göndereceğim yok öyle buraya mesaj yazdıysa sorumluluğunu alacak üstüne.

• Sayende iki farklı yerden ihbarlarımı yaptım gerisi yetkililere kalmış.

• quote:

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.