Şimdi Ara

GS TARAFTARINDAN İĞRENÇ TEZAHÜRAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maç öncesinde fenalaşıp hastaneye kaldırılan Koray Şener kardeşimiz hayatını kaybetmiştir.

GS tribünleri ise bunun üzerine “Seni sevmeyen ölsün.” şeklinde tezahürat yapmış ve insanlığı terketmişlerdir.

Size yazıklar olsun.

-EDİT-

ARKADAŞLAR BUGÜN ÖĞRENDİĞİME GÖRE STADDAKİLERİN ÇOĞUNUN BİLGİSİ YOKMUŞ. BUGÜN MAÇA GİTTİĞİM YAKIN DOSTLARIMLA KONUŞTUĞUMDA OLAYIN HABERSİZ VE BİLİNÇSİZ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER VE BENİ İKNA ETTİLER ÇÜNKÜ TRİBÜN GRUPLARINDAN BİR KAÇ KİŞİYLE KONUŞMUŞLAR.
    SİZDEN VE BİLMEDEN SUÇLADIĞIM GALATASARAY TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLERİM.
    KONUNUN SİLİNMESİNİ RİCA EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanryco -- 4 Kasım 2018; 20:26:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum bunu görüyorum twitterda dolanıyor ama saçmalıyorsunuz bence. Orada 50 bin kişi var her maç söylenen beste. Herkes maçı twitterdan takip mi ediyor? acı haberi duymayığ maçı izleyen binlerce kişi vardır bence orada.

son olarak allah rahmen eylesin...
  • Benim yeni haberim oluyor öldüğünden maçtaki adamlar nereden alsın haberi.Abartmayın.Toprağı bol olsun.

• Çook büyük bir ayıp yazıklar olsun.. İnsan olmayı unutmuş bunlar. Allah rahmet eylesin
  • bilinçli yaptıklarını zannetmiyorum şahsen
  • Herkesin elinde telefon var.Devre arasında Twitter'a giriyorlar,İnstagram'a giriyorlar.Yapsalardı ilk yarı da yapalbilirlerdi ancak devre arası haber geldikten sonra 2.yarı yaptılar.

Takım otobüsü kurşunlanınca "Seni sevmeyen ölsün" diyen grup ile bu tezahuratı yapan grup aynı grup..
  • Devre arası FB’li taraftarlar stadı terk etti bu üzücü olay yüzünden, GS’lilerin bu olayı bilmeme şansları yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir iki tane beyinsiz ortaya atmıştır bizim millet de sürü olduğundan sonuç bu.
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Ben stadda olduğum için açtım bu konuyu. Kolay kolay konu da açmam bu tarz hassas şeylerle ilgili. Hatta tribündeki insanlarla tartıştım ancak o tribünde söz sahibi olan bir abimiz engellediği için tartışma büyümedi ama engellemese beni orada kim bilir ne hale sokarlardı. Yemin ederim utandım. Ayrıca orda herkes biliyordu olayı. Fenerliler stadı terkederken muhabbeti geçti neden gidiyorlar vesaire diye. O sırada herkesin haberi oldu zaten.

Fenerliysen o tribünde ne işin var diyecek olan olursa da söyliyim: çok yakın bir abim davet etti maçtan 2-3 saat önce ve gittim. İnanmayan olursa da biletin fotoğrafını atabilirim.

• Ben bu mantığı anlamıyorum ya.
    Maç içince ana avrat düz git, ağzın yamulana kadar küfür et.

Sonra aman ölenin arkasından konuşmayalım.
    Ulan ölenin haberi mi var?? Allah rahmet eylesin adam ölmüş gitmiş.

Asıl sağ insanlar bir birine küfür etmesin ama nerede, cahillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanryco

Bu mesaj silindi.
    Senin gibi ölüm üzerinden prim yapan bir aciz Galatasaraylı değil diye sevinçliyiz merak etme.
    Ölen biri var ve stadda olan insanların bundan haberi olması imkansız. Herkes maçtan sonra öğrendi olayı zaten.
    Her maç söylenen bir besteyi kendinize çekip mağduriyet yaratmanız acizliğinize acizlik katıyor, ölmüş bir insan var ve sen oradaki 50 bin kişinin de tezahüratı söyleyip ölen kişiye saygısızlık yaptığını mı düşünüyorsun?
    50 bin kişinin içinde 1 tane bile iyi insan yok yani, 1 tane bile ölüye saygısı olan yok. Kimse ölen kişiyi düşünüp bu besteyi söylemedi. Hiçbir insan bu kadar yüreksiz ve saygısız değil.

Ayrıca Sırp taraftar muhabbeti yapmak saçma. Sırp taraftar dediğin adam buraya tutarsa 1-2 insan öldürmeye gelmiş. Geçtiği her noktada camları kırmışlar, tek buldukları Türklere saldırmışlar. Gidip katilin tekine saldırırsan adam bıçaklar seni. O gün beni bulsalar büyük ihtimal ölen kişi ben olurdum çünkü ne bıçak taşıyorum yanımda ne kavga ederim. Aynısı Leeds taraftarı içinde geçerli Kızılyıldız ve Leeds taraftarı Avrupada kötü şöhreti olan taraftarlar. Leeds taraftarı gelip burada Türk bayrağı yakacak, Atatürk'lü banknotlara bir taraflarını silecek sonra Galatasaray taraftarına saldıracak. Türk bayrağına yaptıkları, Atatürk'e yaptıkları ayıp ile zaten pimi çekmişler. Bunlar övünç duyulacak şeyler değil ama utanılacak şeyler de değil. Senin ülkende senin insanına saygısızlık yapacak, ülkenin kurucusuna saygısızlık yapacak sonra ölünce üzülecek misin? Sırp olayının olduğu hafta bir Türk Sırplar tarafından öldürülmüştü, sen Sırp tarafını tutabilirsin çünkü öldürülen Türk için saygı duruşu bile olmadı, kendi insanınızı yermekten vazgeçin. Katil ruhlu bir Sırp için kendinizi satmayın.

• Seni sevmeyen ölsün ve sen var ya sen ucubeleri tamamen yok olmadı gitti bir türlü. Söyleyecekseniz sakin tonlarda bir marş Nevizade gecelerini söyleyin arkadaş en azından kendi içinde şahane bir coşkusu var.

Marş konusu kronik sorunumuz bir savunması var ama AA nın ben de kalp krizi geçirebilirdim gibi saçma sapan bir yaklaşımına diyecek laf yok herif düşünmeden konuşmada bir dünya markası.
  • Arkadas sizin fanatiklikten gözünüz dönmüs.

Ciddi ciddi 50bin insanin bir gencin ölümü üzerinden tezahürat edecegine kendiniz inaniyorsaniz, acilen bir psikologa gidin.

30 yillik sarki. Her mac söyleniyor. Stadtaki taraftar nereden bilsin cocugun öldügünü. Anons yapilmamis. Kendi adima stadta olan birine sordum, adamin olaydan da tezahürattan da haberi yok. Ölüm oldugunu mac bittikten sonra ögrenmisler.

Allah vefat eden kardesimize rahmet eylesin. Bir genc insanin ölümünü propaganda malzemesi yapanlara da akil fikir versin.
  • Herhalde ilk kez GS stadında maç izlediniz. GS tezahüratlarını Bilmemeniz doğal...

86-87 yılından beri söylenen tezahüratı bununla ilişkilendirmek en hafifinden saçmalık...

Üstelik tüm stadın olaydan haberi oldugunu iddia ederek,

Organize oldugunu ileri sürmeniz mantıksız..

Konu açtınız madem, soralım: Saygıyı talep ediyorsunuz öyleyse Neden Ali Sami Beye küfürlü tezahürat yaptınız?

• neverlate kullanıcısına yanıt
    "Allah vefat eden kardesimize rahmet eylesin. Bir genc insanin ölümünü propaganda malzemesi yapanlara da akil fikir versin."

Kesinlikle... Sadece söylenecek söz budur...

• Bence asıl iğrenç olan bu tezahüratı 50 bin kişinin bilinçli organize ettiğini iddia etmek inanmaktır.Ayrıca kemikleri kalmamış adamlara küfür iğrenç degilde naaşı sıcak oluncamı iğrenç oluyor öncelikle çuvaldızı kendinize saplayınız.
  • GS taraftarının standart tezahuratı olabilir ama böyle bir olaydan sonra bu konuda hassas olamamak, insanlık falan değildir.

Açık ve net konuşuyorum, olayın bilincide olduğu halde, bilerek ve isteyerek bu söylemlerde bulunanları Allah en büyük sınavıyla sınar umarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.