O değişik bir his. Mesela Fenerbahçe çeyrek finale kadar çıktığı zamanda Chelsea maçında bir yandan "Fenerbahçe gol atsın, yazık o kadar emeğe" falan diyorum, bir yandan da "Boşver böyle bitsin işte sana ne." gibi bir his var. İkincisinin nedeni direk olarak üstünlük sağlama sohbetleri, "biz daha iyiyiz işte" muhabbetleri. Denildiği gibi bu soğutan konuşmalar olmasa tabi ki çok yoğun bir şekilde Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim.
isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
Beşiktaşın olmasını isterim ama fener asla yaptıkları ve yapacakları futbolu ve sporu kirleten hareketleri istemiyorum
Fenerin başarılı olması sizin işinize gelir çünkü lig 7.si veya 8.sininde Avrupa' ya gitme şansı doğar o zaman
hayır. fb'nin de bjk'nin de başarılı olmasını istemiyorum...
birak basariyi...fener ve avrupa kelimelerinin ayni cumlede bile kullanilmasini istemiyorum..
Gruplardan çıksınlar ama çeyrek finale çıkamasınlar, 1 kere çıktılar yeter, bizden fazla çeyrek final yüzü görmesinler.
çeyrek finalle avrupanın prensi oluveren fenerlilerin olası bi cl şampiyonluğunda avrupanın nesi olacaklarını kestiremiyorum. ülke puanı falan hikaye başarılı olmasını istemiyorum
Geçen yıllarda çeyrek final oynadılar havalarından geçilmedi.Sanki kupayı aldılar. Ülke puanı da kazanması açısından gruptan çıkması yeter bence.Onlar bu yıl biraz kazandırsın yeter sonraki senelerde biz kupaları toplayacağımız için ülke puanı sorunu kalmayacak.
ben istesem nolur istemesem nolur sonuncu olup gelcekler sonuçta
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
quote:
Beşiktaşın olmasını isterim ama fener asla yaptıkları ve yapacakları futbolu ve sporu kirleten hareketleri istemiyorum
Fenerin başarılı olması sizin işinize gelir çünkü lig 7.si veya 8.sininde Avrupa' ya gitme şansı doğar o zaman
Biz kendi şansımızı kendimiz yaratırız size ihtiyacımız yok. Türkiye'ye en çok puan kazandıran ve şu anki yere gelmesinde diğer tüm kulüplerden çok daha fazla katkıda bulunan bir takımla dalga geçmeye çalışma, altında ezilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
quote:
Höh!
Fener'in başarılı olmasıyla lig 8.si Avrupa'ya gidecekse, Galatasaray Avrupa'dan çifte kupayla döndüğü yıl küme düşen takımın direkt şampiyonlar ligine katılması gerekiyordu.
Bu arada sorunun cevabı, çeyrek finale kadar desteklerim. Fazlası zarar.
Galatasaray UEFA kupasını aldığında çıkıp arabayla konvoya katıldığımı bilirim.En iyi 2 arkadaşım,kardeşim derim,Galatasaraylıdır.Gerek GS-FB derbileri gerekse de GS ve FB nin avrupa maçlarını birlikte izleriz.
Avrupa olunca ben takım ayırt etmem,desteklerim.Fanatikliği oraya taşıyanlarıda anlamıyorum.Sonuçta orada bir TÜRK takımı olcak ve BİZİ temsil edicek.
Hem evet hem hayır.
Tüm Türk takımlarının Avrupa'daki başarılarına sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Galatasaray UEFA kupasını aldığında çıkıp arabayla konvoya katıldığımı bilirim.En iyi 2 arkadaşım,kardeşim derim,Galatasaraylıdır.Gerek GS-FB derbileri gerekse de GS ve FB nin avrupa maçlarını birlikte izleriz.
Avrupa olunca ben takım ayırt etmem,desteklerim.Fanatikliği oraya taşıyanlarıda anlamıyorum.Sonuçta orada bir TÜRK takımı olcak ve BİZİ temsil edicek.
Bunu anlayamayan ya ergendir ya da artık hastalık derecesinde fanatiklerdir.
Bu onlarca kere denmiştir. Avrupa' da maç oynandığında size Fbli Gslı Bjklı diye bakmazlar. Türkleri yendik derler.
Rezil olurlarsa dalga geçerim, Bi başarı elde ederlerse de yine mutlu olur tebrik ederim. Pek bi tavrım yok bu konuda ama Fenerbahçe'nin Türkiye'de kendisine düdük çalmaktan korkan hakemlerle oynamaya alıştığından dolayı bi başarı elde edeceğini sanmıyorum açıkcası.
Ek olarak da önce bi Galatasaray yazmayı öğrenip sonra konu aç.
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Rezil olurlarsa dalga geçerim, Bi başarı elde ederlerse de yine mutlu olur tebrik ederim. Pek bi tavrım yok bu konuda ama Fenerbahçe'nin Türkiye'de kendisine düdük çalmaktan korkan hakemlerle oynamaya alıştığından dolayı bi başarı elde edeceğini sanmıyorum açıkcası.
Ek olarak da önce bi Galatasaray yazmayı öğrenip sonra konu aç.
güzel kendini avutma yöntemi tabi hakemler..
daha önce şl de çeyrek final oynadık bu senede oralara kadar gelirsek süpriz olmaz..
umarım bir 0 daha görürüz fenerbahçe' den.
Sonunda kadar desteklerim...(Hangi türk takımı olursa olsun fark etmez)