Şimdi Ara

GS taraftarları Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginde başarılı olmasını istiyor musunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa Da Sonuna Kadar Desteklerim Ama Bizi Ülkemizi Rezil Etmedikleri Sürece.
  • Ben trabzon dışında her takımımızın avrupada başarısınız isterim.Yeter artık ya , aptal aptal ülkeler bizi geçti üke puanı olarak.
  • rekabete eşitlik gelir başarılı olurlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

Beşiktaşın olmasını isterim ama fener asla yaptıkları ve yapacakları futbolu ve sporu kirleten hareketleri istemiyorum

Fenerin başarılı olması sizin işinize gelir çünkü lig 7.si veya 8.sininde Avrupa' ya gitme şansı doğar o zaman

Biz kendi şansımızı kendimiz yaratırız size ihtiyacımız yok. Türkiye'ye en çok puan kazandıran ve şu anki yere gelmesinde diğer tüm kulüplerden çok daha fazla katkıda bulunan bir takımla dalga geçmeye çalışma, altında ezilirsin.

Sende 18 tane şampiyonluğu olan ve bütün şampiyonluklarını bileğinin hakkıyla kazanmış bir takıma çamur atmaya çalışma, altında ezilirsin.

• Rezilde olmasınlar çok başarılı da olmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

istemem, havalarından geçilmez, biranda kendilerini avrupa fatihi sanırlar.

bir anda derken zaten sinyallerini veriyoruz bu ülkede anca Fenerbahçe ile başarılı gelir avrupada... gs ve bjknin şuan o havada değil...

çeyrek finalden sonra bir yarı final yakışır...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

Beşiktaşın olmasını isterim ama fener asla yaptıkları ve yapacakları futbolu ve sporu kirleten hareketleri istemiyorum

Fenerin başarılı olması sizin işinize gelir çünkü lig 7.si veya 8.sininde Avrupa' ya gitme şansı doğar o zaman

Biz kendi şansımızı kendimiz yaratırız size ihtiyacımız yok. Türkiye'ye en çok puan kazandıran ve şu anki yere gelmesinde diğer tüm kulüplerden çok daha fazla katkıda bulunan bir takımla dalga geçmeye çalışma, altında ezilirsin.

Sende 18 tane şampiyonluğu olan ve bütün şampiyonluklarını bileğinin hakkıyla kazanmış bir takıma çamur atmaya çalışma, altında ezilirsin.UEFA kupasını aldığınız zaman inanılmaz derecede sevinmiştim.Ellerimizde GS bayraklarıyla, Türk bayraklarıyla arabayla tur atmıştık.Fenerbahçelilik böyle birşey işte.Kazanana çamur atmaz tebrik ederiz.Ama siz bunu anlayamazsınız.Her yıl sizi şamar oğlana çevirdiğimiz için artık hazmedemeyip başarılarımıza gölge düşürmeye çalışıyorsunuz.Bizim kupalara şampiyonluklara ihtiyacımız yok çünkü biz FENERBAHÇELİYİZ.Çünkü bizim büyüklüğümüz kupayla, şampiyonlukla ölçülmez.

• valla böyle sorsan istemiyorum çok artisleniyolarda çeyrek finalde ne kadar sevinmiştim fenerin gollerine felan.gruplardan çıkması yeterlidir.ülke puanını düşürmesinler yeter.
  • istemezük..
  • GS her iki avrupa kupası aldığında
    Ondan önceki sezonlarda ocak ayını gördüğünde
    Nechatele 5 attığında ve masabaşında da kazandığında
    FB bordoya fransada 3 attığında
    BJK barcayı İst da yendiğinde

Hepsinde bir türk olarak cok sevinmiştim
    GS veya başka Türk takımı AVrupada aldığı her başarıda her branşta sevinirim
    Maçı varsa Tv de izliyorsam gönlüm Türk takımındadır

Yeri geldiğinde bazen saçma konularda atışıyoruz ancak
    edirneden öteye geçtiğinde Ardahan dan cıktığında
    Her maç ve branşta her zaman kalbim bizim kulüplerden yanadır heycanlanırım

Bizler Diğer AB ülkeleri gibi olamayız
    Aramızdan nadiren bu düşüncede insanlar cıkıyor ancak
    Onlar da azınlıkta ve klavye dilleri negatif olsa da gönül dilerinin pozitif olduğunu hissediyorum

Herkese hayırlı kandiller kardeşlerim.
  • Birileri lisenin içindedir, birileri de şampiyon olup sırf komplekslerinden ötürü lisenin duvarlarına sümüklü böcek gibi yapışırlar. Fark gayet açık, kapının içindekiler ve dışındakiler...
  • Avrupada başarılı olacak tek takım Galatasaraydır.Ama biz bu sene olmayınca yapacak bişey yok.

Fenerbahçeyede başarılar dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

fb taraftarı, sırf fatih terim var diye milli takımın rakibini destekleyen bir taraftar. böyle bir taraftarın takımı nasıl desteklenir söyleyin.

buna nerde ulaştın çok merak ediyorum hayatımda bu kadar saçma bişey duymadım
  • ülke içinde asla ama ülke dışında takım farkı olmadan gönlüm onlardan yana
  • 0 çektikleri seneden beter olsunlar.
  • Yurtdışında olay fb gs başarısından öte bir hal alıyor. Türkiyenin başarısı oluyor. O yuzdrn sonuna kadar destekler bütün maçlarını takip etmeye calisirim. Aksi fanatikliktir. Ama yunan takımıni tutan fb ve gs liler var. Genelleme yapmamak lazım. Memlekette mal çok.
  • Desteklemeyin çok lazımdı sanki.
  • İstemiyorum. İnşallah Beşiktaş'ın rekorunu kırar. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasans

Avrupada başarılı olacak tek takım Galatasaraydır.Ama biz bu sene olmayınca yapacak bişey yok.

Fenerbahçeyede başarılar dileriz.

bu senemi

takımınızın macını star tvde en son ne zaman izledin ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.