Şimdi Ara

GS taraftarları Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginde başarılı olmasını istiyor musunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki de istemem inşallah gelen geçen 5 atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacquel.dw

Desteklemeyin çok lazımdı sanki.

zihniyetiniz böyle sizin kendi kabuklarınızı kıramadığınız için biz avrupada yardırırken siz karşı takımları tutuyordunuz he doğru tabi siz cumhuriyetsiniz amma lakin cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran namerttir !
  • Hayır.
  • Fenerin hiçbir başarısını istemem. Zaten olabilme ihtimalide yok hiçbir Türk takımının gerçekçi olmak lazım. Başarıdan kastın çeyrek final oynamak olmadığını varsayıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Birileri lisenin içindedir, birileri de şampiyon olup sırf komplekslerinden ötürü lisenin duvarlarına sümüklü böcek gibi yapışırlar. Fark gayet açık, kapının içindekiler ve dışındakiler...

hocam sen uçmuşsun ya,bir galatasaraylı bin fenerli eder diyen tipleride hatırlamanı dilerim.
  • Selamlar,

Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarısız olması demek Türkiye'yi temsil eden bir takımın başarısız olması demekdir. Bu tür maçlarda takım ayırt etmeksizin ülkemizi temsil eden takımı desteklememiz gerekir. Bu ayrıca Türk futbolunun çıtasını yükseltecektir. Tabi ki başarılı olunursa bu başarı ile övünülebilir fakat diğer takımlarla alay edilmemesi şartıyla.
    Avrupa'da alınacak her türlü başarı Türk futboluna katkıda bulunacaktır. Örneğin yıldız bir futbolcu şu an için Türkiye'ye gelmek istemez. Ne para verirseniz verin gelmek istemez. Lakin bir takımımız eğer Avrupa'da başarılı olursa bu durum değişecektir.

İyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Fenerin başarılı olması sizin işinize gelir çünkü lig 7.si veya 8.sininde Avrupa' ya gitme şansı doğar o zaman

İşte bu yüzden istemem.

Ama BJK ve TS'nin başarılı olmasını isterim.
  • Sırf 2011-2012 sezonu için ııhh. :))) Kız arkadaşım FB TV'de çalışıyor. Onun için isterim ama En fazla 2. tur hahahah.
  • soruyu soran arkadaş bombanın pimini çekmiş

Avrupa da kim giderse gitsin başarılı olsun mantığı bizde geçerli(dir) .Bi Milanlı İnter avrupa da şampiyon olsun istemez yada bu sene Barça Şampiyonlar Ligini alınca Real Madrid taraftarı ne kadar sevindi acaba .Ezeli bi rekabet bu sonuçta gazozuna maç bile olsa hiç bir GS laylı Fenerin başarısını istemez , keza Fenerliler için de bu geçerli. Fenerle aramızda ki çekişme sadece edirneyle sınırlı değildir bence.
  • yorumları okurken utandım resmen. ben gs uefa kupasını aldığında o zamanlar çocuktum felan ama ne çok sevindiğimi hala hatırlarım bir fenerbahçeli olarak.ondan sonraki yıllarda da şl maçlarını hiç kaçırmaz desteklerdim g.saray'ı. milli maç gibi görürdüm bir anlamda bu maçları çünkü zaten türk takımları avrupa'da çok nadir başarı yaşıyorlar. ispanya ingiltere liginin takımalrını tutuyor olsak neyse. rakibibn avrupa'da başarısız bir sonuç alınca şakalaşıp dalgaya almak ayrı şeydir tabi.ama tv'nin önüne geçtiğimde her zaman türk takımlarının başarısını isterim onları desteklerim :)
  • tabii ki hayır
    isteyende kolpadan Galatasaray lıdır
  • Umarım ''0'' çekerler.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

Beşiktaşın olmasını isterim ama fener asla yaptıkları ve yapacakları futbolu ve sporu kirleten hareketleri istemiyorum

Fenerin başarılı olması sizin işinize gelir çünkü lig 7.si veya 8.sininde Avrupa' ya gitme şansı doğar o zaman

Biz kendi şansımızı kendimiz yaratırız size ihtiyacımız yok. Türkiye'ye en çok puan kazandıran ve şu anki yere gelmesinde diğer tüm kulüplerden çok daha fazla katkıda bulunan bir takımla dalga geçmeye çalışma, altında ezilirsin.

Sende 18 tane şampiyonluğu olan ve bütün şampiyonluklarını bileğinin hakkıyla kazanmış bir takıma çamur atmaya çalışma, altında ezilirsin.UEFA kupasını aldığınız zaman inanılmaz derecede sevinmiştim.Ellerimizde GS bayraklarıyla, Türk bayraklarıyla arabayla tur atmıştık.Fenerbahçelilik böyle birşey işte.Kazanana çamur atmaz tebrik ederiz.Ama siz bunu anlayamazsınız.Her yıl sizi şamar oğlana çevirdiğimiz için artık hazmedemeyip başarılarımıza gölge düşürmeye çalışıyorsunuz.Bizim kupalara şampiyonluklara ihtiyacımız yok çünkü biz FENERBAHÇELİYİZ.Çünkü bizim büyüklüğümüz kupayla, şampiyonlukla ölçülmez.

Selam Mr.Çelişki yukarda 18 şampiyonluk vs ezilir yazıyosun aşağıda kupayla şampiyonlukla büyüklüğümüz ölçülemez şeysi.İslam Çupi iyi ki fenerbahçeli yoksa her durumda kimin sözüyle nasıl haklı çıkmayı başarırdınız acep.

• Ceyrek finale kadar isterim gerisinde istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: hasans

Avrupada başarılı olacak tek takım Galatasaraydır.Ama biz bu sene olmayınca yapacak bişey yok.

Fenerbahçeyede başarılar dileriz.

bu senemi

takımınızın macını star tvde en son ne zaman izledin ?

gecen sezon sen ne zaman takımını uefada herhangi bir iş yaparken gordun?
  • İsterim ama istemekle olmuyor işte maalesef bu sene de pek bir şey beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

Beşiktaşın olmasını isterim ama fener asla yaptıkları ve yapacakları futbolu ve sporu kirleten hareketleri istemiyorum

Biz kendi şansımızı kendimiz yaratırız size ihtiyacımız yok. Türkiye'ye en çok puan kazandıran ve şu anki yere gelmesinde diğer tüm kulüplerden çok daha fazla katkıda bulunan bir takımla dalga geçmeye çalışma, altında ezilirsin.

Sende 18 tane şampiyonluğu olan ve bütün şampiyonluklarını bileğinin hakkıyla kazanmış bir takıma çamur atmaya çalışma, altında ezilirsin.UEFA kupasını aldığınız zaman inanılmaz derecede sevinmiştim.Ellerimizde GS bayraklarıyla, Türk bayraklarıyla arabayla tur atmıştık.Fenerbahçelilik böyle birşey işte.Kazanana çamur atmaz tebrik ederiz.Ama siz bunu anlayamazsınız.Her yıl sizi şamar oğlana çevirdiğimiz için artık hazmedemeyip başarılarımıza gölge düşürmeye çalışıyorsunuz.Bizim kupalara şampiyonluklara ihtiyacımız yok çünkü biz FENERBAHÇELİYİZ.Çünkü bizim büyüklüğümüz kupayla, şampiyonlukla ölçülmez.

Selam Mr.Çelişki yukarda 18 şampiyonluk vs ezilir yazıyosun aşağıda kupayla şampiyonlukla büyüklüğümüz ölçülemez şeysi.İslam Çupi iyi ki fenerbahçeli yoksa her durumda kimin sözüyle nasıl haklı çıkmayı başarırdınız acep.

18 sayısına neden bu kadar takıldın acaba merak ediyorum.18 sayısını ne kadar büyük olduğumuzu göstermek için değil, saygı duyulması gerektiği için yazdım.Ama sen bunu anlayamadın tabi.

• Çeyrek finale kadar desteklemem. Çeyrek final ve sonrası için desteklerim. Bundan öncede öyle yapmıştım bundan sonrada öyle yapacağım.
  • hocam o dünya rekoru sanırım,kırılması çok zor
    quote:

Orijinalden alıntı: tergen

İstemiyorum. İnşallah Beşiktaş'ın rekorunu kırar. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

soruyu soran arkadaş bombanın pimini çekmiş

Avrupa da kim giderse gitsin başarılı olsun mantığı bizde geçerli(dir) .Bi Milanlı İnter avrupa da şampiyon olsun istemez yada bu sene Barça Şampiyonlar Ligini alınca Real Madrid taraftarı ne kadar sevindi acaba .Ezeli bi rekabet bu sonuçta gazozuna maç bile olsa hiç bir GS laylı Fenerin başarısını istemez , keza Fenerliler için de bu geçerli. Fenerle aramızda ki çekişme sadece edirneyle sınırlı değildir bence.

biz de durum farklı ama bizim takımlar Avrupa'da başarılı olduğunda ülke puanı geliyor..o da ülkemizden avrupa'ya gideceklerin sayısını,ön eleme oynayıp oynamamasını belirliyor..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.