Kusura bakmayın ama geçtim avrupayı uzaylılarla maç yapsa yinede karşı takımı tutarım. Çevremde gördüğüm fanatik cimbomlu fenerli herkes aynı şeyi yapıyor. En basitinden babam avrupaya çıkınca iş değişir der ama fenerin yediği her golden sonra sevindiği her halinden belli olur.
yahu birkere sizin desteklemenize ihtiyacımız yok kendinizi yukarda görmeler filan siz destekleseniz nolurrr desteklemeseniz nolur allahım ya konuya bak ayrıca destekleriz diyen arkadaşlar aynı şekilde bende gs veya bjkyi desteklerim gidipte elin yunan takımını filan desteklemeyiz biz rahat olsun bjkli arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: 207m
quote:
Orijinalden alıntı: uA_OzaN
Beşiktaşın olmasını isterim ama fener asla yaptıkları ve yapacakları futbolu ve sporu kirleten hareketleri istemiyorum
Fenerin başarılı olması sizin işinize gelir çünkü lig 7.si veya 8.sininde Avrupa' ya gitme şansı doğar o zaman
şöyle tipleri desteklemek hiç samimi gelmiyor.
Fenerbahçe gibi bir takıma Türk takımı demekten utanıyorum, bu yüzden tabii ki hayır. Zaten grup sonuncusu + eksi bilmem kaç averaj çoktan belli
quote:
Orijinalden alıntı: K@sToR
Kusura bakmayın ama geçtim avrupayı uzaylılarla maç yapsa yinede karşı takımı tutarım. Çevremde gördüğüm fanatik cimbomlu fenerli herkes aynı şeyi yapıyor. En basitinden babam avrupaya çıkınca iş değişir der ama fenerin yediği her golden sonra sevindiği her halinden belli olur.
Sizin gibiler yüzünden TÜRK FUTBOLU ilerlemiyor.ÖNCE BU ZİHNİYETİNİZİ DEĞİŞTİRİN.
Trabzon çıksa tutarsın.Niye bu döneklik?Senin yaptığın gavurluktan öte değildir.
Ayrıca Dışarıda Fener yada başka takımı tutmayan arkadaşlar sözüm size, Sözde Türküm vatanımı severim dersiniz. Her haltı düşünürsünüzda Maddi yönünü niye düşünmüyorsunuz? Ülkenizin tanıtımı,aldığınız maç başı paralar,aldığınız puanlar. Seneye 1 takım fazla katılsa olmaz mı?.Burdan böle atıp tutmak kolay yok neymiş tutmam.Sizin gibi düşünen kişiler hiç tutmasın daha iyi. Barcelona,madrid desem lap diye ülkesine kadar söylersiniz.
Olsunlar tabii..
adam gibi durmuyorlar ki destekleyelim. 2 maç yeniyolar geçiyolar kaşımıza artistlik yapıyolar. seneye avrupada yendikleri her maçta avrupaya gidemeyişimizi yüzümüze vuracaklar. şayet yenildikleri zaman da siz uefaya bile gidemediniz konşmayın dicekler. neden destekleyeyim?
@batuhanc05
Bu konuda hatalı olduğumun farkındayım ama değişmiyor işte... Dışarıdan yapmacık destek bile veremiyorum. Din, mehzep gibi birşey... Ve bu tutumum sadece fenere geçerli diğer tüm takımları avrupa maçlarında içtenlikle destekleyebiliyorum ama fenere olmuyor işte zorlamaya gerek yok zaten desteğe ihtiyaçları da yokmuş...
Millet olarak bu kadar milliyetçilik duygularından yoksun cahilik dolu düşüncelerin bizim toplumumuzdan cıkacağı aklıma gelmezdi. Herkes fanatiklik ve ufak sidik yarışları hesabından kin ve nefret dolmuş. Biz böyle olmamalıyız
Fenerbahçenin avrupa kupalarında yediği gollerde inanın coşuyorum. Müthiş bir duygu.. Tek temennim zor bir grup olması ve puansız dönmesi. Diğer takımlarımızı sonuna kadar desteklerim.
Zaten çok milliyetçi değilim; her maç fark yiyip gelseler umrumda olmaz, başarısız olmalarını isterim tabi ki demek isterdim, ama işin içine Türkiye'nin sıralaması ve Avrupa'ya göndereceğimiz takımlar girince iş değişiyor. O yüzden hem evet hem hayır.
Rabbim bir liverpool macerasini GS'yede yasatsin ,daha ne isterim
quote:
Orijinalden alıntı: ka40
Rabbim bir liverpool macerasini GS'yede yasatsin ,daha ne isterim
Kazara avrupaya gitseydik bu sezon olabilirdi evet
Ama artık önümüzdeki 10 yıl öyle bir şey olacağını sanmam Galatasaray için.
avrupa da şike hakem odası basma yok, fb Olympiakos la maç yapsın hakem Olympiakos aleyhine kara versin hakeme söverim
Şu şehir efsanelerine güvendiğiniz kadar yazdığınızın bir de delili olsa gam yemeycem de Terim de zaten tesadüfen aldı kupaları size,
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE Şu şehir efsanelerine güvendiğiniz kadar yazdığınızın bir de delili olsa gam yemeycem de Terim de zaten tesadüfen aldı kupaları size,
Biz uefa yi tesadüfen aldik da siz bir türkiye kupasini tesadüfen bile olsa kaldiramadiniz burda ortami gerecek laflari söylemeye gerek yok kardesim ben sizi desteklerim ama desteklemeyende var ayni sizin taraftarin yunanlilarla beraber ali samiyene geldigi gibi hatirlayin az bir zaman önce!!! Fb kupayi alsin gs almis gibi sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Şu şehir efsanelerine güvendiğiniz kadar yazdığınızın bir de delili olsa gam yemeycem de Terim de zaten tesadüfen aldı kupaları size,
Bu cümlenize dayanaraktan size bir şey sormak istiyorum. Biz avrupadayken bir gün ingiliz, bir gün italyan, bir gün fransız hatta yunandınız. Türk olduğunuz yenimi aklınıza geldi? İlla milliyetcilik yapacaksak avrupada 0 çekmiş bir klübün Türkiye Cumhuriyeti'ni iyi temsiz edemediğini düşünüyorum ve avrupa kupalarına katılma hakkının elinden alınmasını istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: K@sToR
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Bu cümlenize dayanaraktan size bir şey sormak istiyorum. Biz avrupadayken bir gün ingiliz, bir gün italyan, bir gün fransız hatta yunandınız. Türk olduğunuz yenimi aklınıza geldi? İlla milliyetcilik yapacaksak avrupada 0 çekmiş bir klübün Türkiye Cumhuriyeti'ni iyi temsiz edemediğini düşünüyorum ve avrupa kupalarına katılma hakkının elinden alınmasını istiyorum.
merak etme 2008de şl de çeyrek finale çıktık yine yaparız,süpriz olmaz..
bu arada önce bi ligde kalmayı garantileyin de ondan sonra avrupa falan konuşun
Ne Fenerli Cimbomun, ne Cimbomlu Fenerin başarısını ister. Dünyanın her yerinde bu böyledir ezeli rakiplerini desteklemezler. Galatasaray yunan takımıyla maç yapsın yunan takımını tutarım. Onlar da öyle yapar. Biz 0 çektik, bütün millet dalga geçti. Liverpool Beşiktaş'a 8. golü attığında pederle geçtiğim dalgayı unutamıyorum. Forlan o golü attığında değil havalara uçmak avizelerde sallanıyordum, son dakikada elendiler oh olsun diye. Lille bize beraberlik golünü attığında bütün Galatasaray'lılar derin bir oh olsun çekmediler mi. Arsenal 5 atarken? D.Kiev Beşiktaş'ı 4'lerken?
O yüzden böyle konular komik, hiçbirisi istemez rakibinin başarısını. Evet başarılı olsunlar diyenler de kendilerini kandırıyor.
Ha bu doğru mu, tabiki ülke puanı ve türk futbolu açısından değil. Ama bu gerçeği değiştiremeyiz.
Bizim takıma da tonlarca şans dilerim ihtiyacımız olacak.