Şimdi Ara

GS taraftarları Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liginde başarılı olmasını istiyor musunuz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Once takımının adını yazmayı öğren sonra sorunu sor bahçe
  • Ben şahsen isterim ve desteklerim zamanında uefa ve süper kupayı aldığımızda taksimde hep beraber turlamıştık ne çabuk unutuldu
  • Hayır istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walking Dead

Adam gibi duracaklarsa evet

Bu nedir yahu
  • Tabi ki hayır. Çeyrek finale çıkıp Avrupa Fatihi olduklarını sanıyorlar.
  • Canı gönülden isterim, ligde ne kadar birbirimizi yesek de avrupada kenetlenmediğimiz sürece başarının gelmeyeceğini düşünüyorum. Zamanında fenerbahçe intere sevillaya kök söktürürken chelseayi elemenin eşiğinden dönerken ne yalan söyleyeyim gurur duymuştum. Kim ne derse desin ezeli rekabet, ebedi dostluk...
  • tabiki de istemem olamayacaklar da zaten
  • ben destelerim biz bir real barca değiliz yada chelse manchastır da değiliz onlar desteklemz çunku ulke tanıtımını yapmışlar
    ama biz
    avrupada mac yaptıkmı Türkler bizi yendi yada hindileri yendik diyorlar o yuzden desteklıyorum ve gurur duyuyorum Allah avrupada oynayan takımlarımıza yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

ben destelerim biz bir real barca değiliz yada chelse manchastır da değiliz onlar desteklemz çunku ulke tanıtımını yapmışlar
    ama biz
    avrupada mac yaptıkmı Türkler bizi yendi yada hindileri yendik diyorlar o yuzden desteklıyorum ve gurur duyuyorum Allah avrupada oynayan takımlarımıza yardım etsin

Her yorumunu hayranlıkla takip ediyorum hocam.
  • Biz bize yeterizden sonra desteklemiyorum.
  • GS uefa kupasını aldığında sokaklara inmiştik , Bayram havası vardı . Şimdi yorumlara bakiyorumda , cogu GS taraftarı FB nin başarılı olmasını istemiyor . Bunu ben GS nin son zamanlardaki başarısızlığına bağlıyorum . Cekememezlikten başka bir şey değil . Her türk takımı desteklenmeli .
  • Sonucunda neler yapcaklarını bildiğim için,hayır.
  • Geçin bu ayakları.Atletico madrid bize gol atınca Fenerbahçe taraftarı coşuyordu.Bunları mı destekleyecekmişim ben.Bırak Allah aşkına.
  • bu nasıl bir konudur ya rabbim.
    neden gs taraftarı.
    desteklese ne olur olmasa ne olur.
    böyle bir ihtiyaç mı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Ezeli rakibimin avrupa başarısını istemem. Sonuçta ufak bir laf atışmasında bile adamın yüzüne yüzüne vururlar.

senelerdir galatasaraylıların yaptığı gibi. :)
  • Bırak şampiyonlar liginde başarılı olmayı, milli takımda Fenerbahçeli'nin gol atmasını bile istemeyen GS'lılar vardır eminim buna.
  • Başlıkları şimdiden görür gibiyim.Hayaldi , yalan oldu.
  • Burada yorum yapan bir çok kişi sporun ne demek olduğunu anlamamış demek ki. Yazıklar olsun. Bir de kendinize taraftar, futbolsever diyorsunuz. Önce sporun ne demek olduğunu anlayın. Sözüm sadece GS,FB taraftarına değil. Memleket ne hallere gelmiş ya.
  • geçen milli maçta gökhan gol atmıştı gs li bi arkadaşla izliyorduk hiç sevinmedi hatta gökhana sövmüştü..adam fenerli kim varsa sövüyor o kadar gıcık

tabi benim görüşüm avrupada hangi takım olursa olsun desteklerim ama tr liginde sadece fenerbahçe
  • Avrupada desteklerim sonuçta türk takmı olduğu için ama ülke içinde 1 grm sevmem
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.