Şimdi Ara

GS70 CPU FAN PROBLEMİ/SERVISPOINT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba. Vatan computer'dan 2014 yılında alinma msi gs70 modelimi 21 eylulde islemci fanindan acayip sesler cikardigi icin ve asiri isindigi icin servispointe gonderdim. 23 eylulde bilgisayariniz xxxx hizmet nosuyla sistemimize kayit olmustur diye mesaj geldi.Yaklasik 10 gun bekledim haber gelmeyince ben aradim. Daha kontrol edilmemisti... Yaklasik 3 gun sonra tekrar aradim bu sefer urunun kontrol edildigini problemin soğutma sisteminde oldugunu ve yurtdisindan malzemele beklendigi soylendi. Her hafta yurt dışından parca geliyormus kendilerine. Velhasil bugun 19 ekim. Bi gelisme yok dun aradigimda ise halen malzeme beklendigi soylendi . Bende 20 is gününün yaklastigini belirttim . (Kendilerine ulasan gunu saymadan cuma gunu 20.is gunu oluyor) 20 is gunu doldugunda ne olacagini sordum.Urun degisimi olur cevabini aldim. Ancak kafama takılan soru şu ben faturami kaybettim. Bu problem çıkartir mi ve urun degisimi olursa bunun olmasi ne kadar surer ? Ki bende ki model 860m ekran kartlı seri yanilmiyorsam üretimi yok. Degerli bilgi ve yorumlarinizi bekliyorum.

Iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFadeleSS -- 19 Ekim 2016; 13:45:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU cpu 3.3v sorunu
    11 yıl önce açıldı
    MSI Pulse GL66 Isınma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.