Şimdi Ara

gsm no (profil)hesabımı kitledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu forumun dandikliği gene profilde bi gsm no istiyordu ya yazdım salladım mecburi diye sonra onaylama kodu istedi yanlıs girdiğim için hesabım kitlendi böle yönetime bravo be bu ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverM00n -- 21 Eylül 2008; 15:39:31 >

• evet tamamen saçmalık yakında paralı gireriz
  • Element Uyduruyolar İşde.Ne Gereği Varsa.Zaten Forum Yönetimi Berbar(KnightBölümünde) Gelene Ban Gİdene Ban.5000 Kere O Kodu GÜncellesen Ne Olur.
  • aynen bende böyle düşünüyorum saçmalık ya imza değiştiremiyorum yakında cidden giriş için pre satacaklar k2 yi geçer dh
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilverM00n

aynen bende böyle düşünüyorum saçmalık ya imza değiştiremiyorum yakında cidden giriş için pre satacaklar k2 yi geçer dh

aynen
  • sizin ayrın bir gün gidip fake hesap alıp ona buna küfür etmeyeceğiniz ne malum
    DH yönetiminin yaptığı en mantıklı iş bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

sizin ayrın bir gün gidip fake hesap alıp ona buna küfür etmeyeceğiniz ne malum

+1905

Beğenmeyen gelmesin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

sizin ayrın bir gün gidip fake hesap alıp ona buna küfür etmeyeceğiniz ne malum

+1905

Beğenmeyen gelmesin??

+1907

• Neden SMS onaylı sisteme geçildi?

SMS onaylı sistem, forum kalitesinin arttırılması ve kötü niyetli kişilerin foruma gönderdikleri mesajlarla rahatsızlık oluşturmalarının önüne geçilmesi için kullanıma geçmiştir.

SMS onaylı sistem, üyelerin sahip oldukları üyeliğin değerini bilmelerini ve foruma mesaj atarken yapacakları kural dışı davranışların kendilerini forumdan tamamen uzaklaştırabileceğinin bilince olmalarını sağlayacak etkili bir sistemdir.

SMS onaylı sistem sayesinde forumdan kötü ve kural dışı davranışları nedeniyle ceza alıp uzaklaştırılan kimseler, sahte üyelikler alıp forum kullanıcılarını rahatsız etmeye devam edemeyecekler. Yaptıkları kural dışı davranışlarda kanun uygulayıcıların kendilerine olabilecek en hızlı şekilde ulaşabileceğinin farkında olacaklardır.

Cep telefonum yok. Nasıl üye olacağım?

Şu an için cep telefonu numaranız ve cep telefonunuz olmaksızın foruma üye olmanız mümkün değildir. Yakın akrabalarınızın cep telefonu numaralarını kendilerinden izin almak şartı ile kullanabilir ve forumumuza üye olabilirsiniz.

Bir süre sonra �çaylak üyelik� modu aktive edilecek ve cep telefonu olmadan üye olan kullanıcıların attıkları mesajlar yöneticiler tarafından onaylanmadan yayına geçmeyecektir.

Cep telefonu ile üye olan kullanıcılarda böyle bir sorun yoktur. Mesajları gönder butonuna bastıkları anda forumda yayına geçer.

Cep telefonu numaramı kim(ler) görebilecek?

Cep telefonu numaranızı sadece siz ve Donanimhaber.com üst düzey yetkilileri görebilecektir. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Güvenlik Güçlerinden gelen mahkeme onaylı istekler sonrasında tüm kişisel bilgileriniz güvenlik güçleri ile de paylaşılabilir.

Bu uygulama için ücret ödüyor muyuz, kontör gidiyor mu?

Hayır, bu uygulamada hiçbir ücret alınmamaktadır. Tüm masraflar sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek uğruna Donanimhaber.com tarafından karşılanmakta ve karşılanmaya da devam edecektir.

Telefon numaralarımızın güvenliği nasıl sağlanacak?

Donanım Haber sunucularının güvenliği yıllardır olduğu gibi bundan sonrada en yüksek güvenlik altında korunacaktır. Ayrıca telefon numaralarınız bir kere onaylama sistemi gerçekleştirdikten sonra ikili şifre ile saklanacaktır. Şifreyi bilmeyen kişiler bilgilere erişse bile cep telefon numaranızı göremeyecektir. Bu şifre ise sadece seçili ve gerekli olan Donanım Haber çalışanlarında olacaktır. Moderatörler ve adminler dahi bilgilerinize erişemeyecektir.

Neden eski üyelerden SMS isteniyor?

İçinde bulunduğumuz tarihten itibaren sonsuza dek forumdan uzaklaştırma seçeneği kaldırılacaktır. Bunun yerine giderek uzayacak sürelerde cezalar verilecektir. Bu sistemin uygulanabilmesi için bir kullanıcı bir telefon hesabı ile eşleştirilecek ve tekrar tekrar üye olmalarına engel olunacaktır. Ayrıca eposta hesabınızın değişmesi nedeniyle eskisine ulaşamamanız durumunda ya da hacklenmesi durumunda hesabınız ilgili değişiklikleri yine SMS onaylama sistemi ile yapabileceksiniz. Yine tüm bu hizmetlerin masrafları Donanım Haber tarafından karşılanacaktır.

• Çok güzel bir uygulama yerinde bir karar gsm no giremeyen üyelik açamasın kardeşim var mı ötesi..
    Kendi cebin yoksa arkadaşınınkini gir bukadar basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Çok güzel bir uygulama yerinde bir karar gsm no giremeyen üyelik açamasın kardeşim var mı ötesi..
    Kendi cebin yoksa arkadaşınınkini gir bukadar basit

Benim pantolonum cepsiz Arkadaşımınkindede yok

Donanımhaber..

• BU FROM BATIK BELLİ BAŞLI KİŞİLER KENDİLERİ ARALARINDA SOHBET AMAÇLI KULANIYOR DİYER ARDAŞLARA YARDIM ÇI OLMAK AMAÇ DEGİL BİRDE ARTIK FORUM KNİGHT ONLİNE İLE İLGİ KONU GÖREMİORUM SADECE DC VE SAÇMA SAPAN +8 İİMİ YOKSA +7 HB Mİ DİYE AÇILAN DANDIK KONULAR VAR DİYERLERİ HEP USKO İLE İLGİ VE SAÇMA SAPAN MUHABETLER. BEYENMİYORSAN GİT DİYORSUN SANANE KARDEŞM ŞURDA TEPKİMİZİ KOYORUZ SEN KENDİ ŞANSSİ FİKRİNİ YAZ OLAYI KİŞİLEŞTİRME O KUFUR EDENLERDE YUKSEK RÜTBELİ KİŞİLERİN FAKE IDLERİDİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.