Şimdi Ara

GSM onayı mesajı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GSM onayı için telefon numarasını yazdım. Doğru yazdığımdan eminim. Hatta düzelt seçeneğinden tekrar kontrol ederek yazdım ama telefonuma kod gelmedi.

Yardımlarınızı bekliyorum.

• Benim de aynı sorunum var nasıl hal edebiliriz ADMin varmıdır buralarda?
  • Kimse yokmudur Buranın ADminleri tatildemiidir bilgi açısından soruyorum zaman kaybetmiyeyim.
  • Benim mesajım geldi 30-35 saat sonra
  • up hala gelmedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

up hala gelmedi ?

Numaranızı girmemişsiniz, profilden tekrar kontrol etmeniz gerekmekte veya numarayı pm ile paylaşırsanız hallebilirim hemen.
  • Duratorq merhaba

Bende yanlış yazmamama rağmen yalnış yazmışım gibi numara değiştirme hakkınız bitmiştir gibi bi sorunla karşılaşıyorum.

Aylardır ne pm atabiliyorum nede adam gibi forumda bişey yazabiliyorum sürekli loginimi offline yapıyor.

Daha evvel başka bir başlık bir adminden yardım istemiştim görülmedi mesaj.

Rica etsem ilgilenebilirmsin
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    11 ay önce açıldı
    donanım haber sms onayı
    11 yıl önce açıldı
    GSM Onayı yapamadım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

up hala gelmedi ?

Numaranızı girmemişsiniz, profilden tekrar kontrol etmeniz gerekmekte veya numarayı pm ile paylaşırsanız hallebilirim hemen.

Tamamdır Halledebildim teşekkürler.
  • Sms ile onaylamadan pm atamassınız diyor nasıl olucak bu
  • Profilinizden gsm numarası gireceksiniz ve telefonunuza bir kod gelecek. O koduda ilgili bölüme girdikten sonra özel mesaj gönderebilirsiniz.
  • Telefon numaram 2 kere değişti eski numaram yazıyor 2.el bölümünde ilan veremiyorum.form destek bölümüne msj yazdım hala geri dönüş yapılmadı yeni tel numaram ile eşleştirmek istiyorum. aktivasyon kodu gelmedi lütfen !! yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 9 Şubat 2014; 15:36:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.