Şimdi Ara

GSM operatörleri deprem gibi durumlar için ortak hat kuracak! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En kısa zamanda 2008 de kapatılan NMT'yi canlandırmaları lazım. 450 Mhz'i eğer başka bir şey çöreklenmediyse.
  • Millet birbirini gerekli gereksiz aramasa aslında mevcut kapasite yeterliymiş. 118 milyon kapasiteli hatta 160 milyon arama olmuş. Gereksiz yere şebekeyi meşgul edenler olmasa bu sayı 100 milyonun altına rahat rahat düşer.

Biraz da bizlerin elimizi taşın altına koymamız lazım. Operatörler kapasiteyi artırır ama bunun masrafı da bizden çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamTheOne76

Ankara Elvanket te ikamet ediyordum. fiber altyapı Turkcel Superonline internet fiber hizmetinden faydalandım. Taşındım.
    şu anda Mamakta ikamet ediyorum. Bulunduğum yerde vodofone fiber altyapı var.
    Turkcel Superonline müşteri hiz. ile görüştüm. Hiç bir şirket ile centilmenlik anlaşmamız olmadığını söylediler.
    Doğal olarak Turkcel Superonline aboneliğim alt yapı yoksunluğundan sonlandırıldı.
    Vodafone sol altyapısından hizmet veriyor
    Tam tersi olamaması saçmaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ciddi bir konu umarim kısa zamanda öblem alınır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ortak hat ayağına yine vergi iteleycekler yani
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    E-Sim ‘de olabilir mi bu teknoloji

• Hadi inşallah diyelim :/
  • olmasın yakında faturaya deprem hat vergisi diye her ay 3-5 TL urkutmeden kitlerler

• Deprem ile merak edilenleri okumak isterseniz blog yazdım. 5 dakikanızı ayırarak bütün herşeyi okuyabilirsiniz.https://blog.niximera.com/depremistanbul/
    Şimdiden teşekkürler.
  • Yapılan toplantının ardından alınan kararları aktaran Oktay, deprem sırasında yaşanan problemleri, “Biz şunu gördük, normal zamanda herhangi bir zamanda 20 milyon kişinin birbirini aradığı bir hatta, deprem olduğu andan sonra yaklaşık 160 milyona çıkıyor. Teknik sebeplerle bunu bize detaylı olarak anlattılar, hattın çöktüğünü ifade ettiler.” şeklinde açıkladı. Bu durumun tekrar yaşanmaması için üç operatörün 118 milyon kişilik toplam arama kapasitesini altı ay içerisinde 175 milyona çıkarılması istendi.

Türk kafası işte şu an arama 160 milyon ve problemi çözmek için 175 milyonluk çözüm tam bir Türk işi aynı kanalizasyon işimiz gibi.
    Ulan be adam 2-5 senede zaten 175 milyonu geçeceğiz. Şunu adam gibi bişey yapsana.

İkinci olarak yapılan ortak iş depremde gene çalışmayacak ve operatörlet B..ku birbirlerine atacak o zamanda suçlu bulunamayacak iş gene güme gidecek.

üzüntüm ADAM OLMADIK, ADAMDA ÇIKARTAMAYIZ

• o yüzden mi türktelekom da daha fazla şebeke çöktü

• katılıyorum fiber altyapıya biraz daha öne verilse belki daha az sıkıntı olurdu. türkcellin cihazları vodafone ve tt den daha yüksek kapasitede olduğu kesin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.