|
Bildirim
Sizde yediniz ? Ortak hat kurarlar otv kdv telsiz kullanim ucreti acil durum vergisi afet vergisi nide eklerler gahfndndkdhsvags
|
Ortak Hat Vergisi yükleniyor........
|
bir başka konuya yazdığım mesajı olduğu gibi buraya da kopyalıyorum...
dikkat çekilmesi gereken bir diğer konu wifi ağları... deprem oldugu gün , dışarıda şifresiz wifi ağı bulamadım. üsküdar İbb wifi ağına bağlanayım dedim , bağlantı için şifreyi mesaj olarak operatörüme gönderdi , ancak şebeke olmadığı için bağlanamadım tabi ki de , otobüste keza aynı şekilde... hiç değilse gerek kamu kurumları gerek özel operatörler , gerek kurumsal mağazalar avm'ler vs vs bu gibi afet durumlarında bu şifreleme adımını atlayarak direk ücretsiz bağlantı sunması gerektiğini düşünüyorum... |
Evde telefonu olan herkese yeni hat alıcam, doğal afet anında bu hattım işe yaramayacak ortak hattımı telefona takıcam? Ya bi gidin allah aşkına. Bu kararı alanın aklı akıl değil, bunu yapıcaz diyenin aklı akıl değil. Onca verdiğimiz vergilerle hakettiğimiz hizmeti alamadığımız gibi de ayak üstü yalanları dayıyorsunuz bizde yiyoruz.
|
Bu deprem en çok Türk Telekom'u etkiledi, bir sürü insan Turkcell ya da Vodafone'a geçti.
|
Ne kadar bos kafali insan var burada. 80 milyon hat var nasil 160 milyon arama oluyor diyorsunuz ciddi ciddi. Turkiye de 50 milyon aktif hat olsa hatta 40 olsun deprem aninda insan once annesini karisini sonra cocugunu arar. Herkes 3 kisiyi arasa 120 milyon yapar bu kisilerde paralel olarak baska kisileri arasa 1 dakika icinde arama sayisi 200 milyonun uzerine cikabilir.
Gecen ki depremde ben is yerinde iken once annemi aradim sonra kerdesimi aradim sonra kiz arkadasi aradim sonra babanemi aradim. 1 dakika da 4 arama ben yaptim. Istanbulda 15 milyon kisi o an telefona sarilip arama yapsa en az 3 kisiden 45 milyon arama yapar. Istanbulda olan tanidiklirini arayanlari da sayarsan 200 milyonu cok rahat gecer. |
ECEK ACAK
Turkcellinde drone istasyonlari gorev yapacaktı Ne oldu bu yil tüm sehirlerde ortak otobüs kartina gecilecekti Hikaye . Bir halti da yapin sonra yaptik deyin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyaltir -- 29 Eylül 2019; 22:55:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 21:54:12 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 29 Eylül 2019; 23:16:32 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 29 Eylül 2019; 23:20:14 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|