Şimdi Ara

GSM-PDA üzerinden Laptop ile İnternete girmem mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bulunduğum şirket Türkcell in kampanyası ile aylık 1Gb internet ile birlikte Palm Treo750 PDA satın almış.
    Bu PDA ile interneti kullanabiliyorum fakat benim istediğim; Bu PDA yı PC ye bağlayıp sekronize edip internete laptop ile girmek.
    Bu GPRS ile conneckt kart kullanmadan PDA ile internete girebilirmiyim? bağlantı hızımın ve sınırlı bağlantımın olduğunu biliyor ve buna göre az da olsa nete girmek istiyorum
    Eğer bu konu hakkında bilginiz var ise yarımcı olabilirmisiniz?
    Syg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciriney -- 9 Temmuz 2009; 9:27:17 >

• ben pda kullanmadım ama wm kullanan smartphone kullandım.Smartphone'da internet sharing diye bir program vardı usb yada bluetooth aracılıgıyla cihazdaki interneti pc ile paylaştırabiliyordun.
    bence sen konuyu Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) buraya aç daha cabuk yardım alırsın.
  • Boşu boşuna connect kartlara para vermeyin. Internet sharing bölümünden yapabilirsiniz rahatlıkla. Ayrıca linkini verdiğiniz ürün çok alakasız bir ürün..
  • telefonu usb den bağlayarak girebilirsin. modem olarak telefonun modemini kullanıcaksın. çevirmeli bağlantı ile bağlanabilirsin. ben nokia 6630 ile giriyorum. PDA ile de aynı şekilde girilmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.