Şimdi Ara

Gss borcum silinmiş ya sizin? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapılandırılmış olabilir eğer yapılandırılmışsa borcunuz görünmez gss yapılandırma kısmına bakın mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız yeni geçen kanuna gore 53 tlden hesaplancaktı geçmiş borç silinme filan yoktu yani...53 tl den hesaplayıp yine kakalnır bir süre sonra ekrana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 1 Nisan 2017; 13:40:8 >
  • 16 nisandan sonra görürüm ben sizin silinen borçlarınızı

• 1 nisan şakası sanırım

• 04.04.2017 itibariyle e-devlet üzerinden ne kadar borcum kaldığını kontrol ettim. ve gördüm ki borcum ile ilgili sadece gecikme faizi silinmiş ve mevcut 4.100 tl olan borcum an itibariyle 3.100 tl olarak güncellenmiş önce 1 nisan'da 53 tl olarak yeniden hesaplanacağı söylenmişti. Herhangi bir hesaplama yok. sadece işleyen faiz silinmiş. Şimdilik Sgk online Tahsilat sayfasında herhangi bir rakam görünmüyor. Söylenenler yapılmıyor. Konuyu dikkate alın çünkü çalışmayan ve öğrencilik hayatı bitmiş her gencin gss borcu vardır. e-devletten girip arama kısmına gss yazarsanız borcunuzun olup olmadığını görebilirsiniz.
  • silinme falan yok aynı zaten ödemeyeceğim de çalışmadan borçlanmakta anca bizde olur zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.