Şimdi Ara

GSS BORCUNUZ NE KADAR BENİM 13.000İ GEÇMİŞ SSLİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde çok vardı bu borç unuttum şu an kaç olduğunu ama sıfırlanmıştı.

2019 da 6 ay sigorta yaptırmamıştım hemen yapıştırmışlar o arada gene. Gecikme zammı bile koymuşlar. Çalışmayandan, sigortasızdan bu gibi bir ücret alınması gerçekten çok garip. Ama şaşırılacak bir şey değil. O kadar vergi veriyoruz ki bu devede kulak kalıyor.

GSS BORCUNUZ NE KADAR BENİM 13.000İ GEÇMİŞ SSLİ
  • Kalan Borç Tutarı

6.230,74 TL

• Sigortasız işsiz bu ülkenin çocuğuna öl diyorlar kısaca.
    Elin oğluna bakıyoruz size bakamıyoruz bunu söyleyince ırkçı oluyoruz. Bize kendi yurdumuzda ırkçılık yapıyorlar... rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    Bosver hocam yeterki libyada somalide asker konuslandiralim biz anadoluda gecinemezken oralarda varolalim o bize yeter hamudossung (!)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7-8 yil önce 2000 tl civarındaydı. şu an 173 tl görünüyor. yine de ödemeyeceğim.

surilerin 1 ilacı eksik olsun.

• 0 Tl, Sosyal güvencem yok. Vezneden işlem görüyorum.

• Kredi notun banka hesapların etkilendimi bundan dolayı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet işsiz adama niye borç yazar? Bu nasıl bir mantık?

• 3 senedir yurtdışında yaşadığım için işsiz gözüküyorum haliyle bana da dayamışlar borcu 14 bin olmuş. Benim için üç kuruş para ancak asla ödemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 29 Temmuz 2024; 22:33:7 >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim Obama Care ülke insanının sağlık hizmetinden daha uygun bir şekilde yararlanması içindi... Bir yanlışlık olabilirmi?

Türkiye dışında bunu yapan ülke yok diye biliyorum..

İŞSİZ KALIRSAN DEVLETİN SENİ BORÇLANDIRYOR VE YETMİYORMUŞ GİBİ HASTANEDEN KAPIDAN DÖNÜYORSUN

• Birazda fişek için yapıyor devlet gss borcundan dolayı mecbur işe giren bildiklerim gençler var,yok ameleyim ben,yok işçimiyim ben, kölemiyim ben beyaz yaka masa başı yatış iş insanıyım diyip daha nice seneler yatacaklar.

İşsiz adama gss primi çıkarmak abd de var bildiğim ama onlarınkide bizim gibi saçma sapan değil kişinin mal varlığına bakılıyor anasının babasının değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Temmuz 2024; 22:50:9 >
  • SGK nın benim hakkımdaki tos pembe hayali 25b TL cik olmuş. Hayal kurmaya devam etsinler bakalım.

• Artık bakmak istemiyorum ...ğum yerinde borç yazıp duruyorlar..

Bir ara parasını vererek hizmet aldım, bedavaya falan ihtiyacım yok!

Kuzenle evlenip beş sakat çocuk yapıyorlar, lavaş arası ekmek yiyorlar ondan sonda kalp rahatsızlığı tansiyon her hafta bunların yükünü öde!!

GSS BORCUNUZ NE KADAR BENİM 13.000İ GEÇMİŞ SSLİ

Sigara kökle, Alkol kökle! Birbirini yarala, Madde çek...

Bari insan 1 sene hastaneye uğramayınca o senenin borcu varsa silsinler, yıllardır hastane yüzü görmeyen insan niye ödesin ulan!

• Ödemeyin. Ben yıllardır ödemiyorum. Suri, afgan beleş bakılırken siz salak mısınız ödeyeceksiniz?

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

Hocam SGK'ya yurtdışında yaşadığınıza dair belgelerle başvurunca GSS kaydını siliyorlar. Karar sizin tabi ama başvurulmadığı sürece yapıştırmaya devam ederler.

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt

SGK'ya gitmiştim, ikematgahımı almam gerekiyormuş, çifte vatandaş olduğum burada TR vatandaşı olarak bulunmuyorum, yani TR şuan nerde olduğumu bilmiyor, senelik 300 küsür euro için bu riski almak istemiyorum. İleride burada ev alırım vs. bunlar onunda vergisini ister.. zaten seve seve silecekler bu borçları, suriyelilerin hastane masrafları için 5 cent bile vermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 30 Temmuz 2024; 21:47:50 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Yine mi sen ya? Hayatın yalan.

Sen ne zaman çalıştın ki ne anlatıyorsun? Sabah akşam buradasın. İşin gücün palavra sıkmak. Yemediğin küfür, edilmedik hakaret kalmadı hala utanmadan yazıyorsun. Defol ya. Blokluyum canın cehenneme.

• @Vanished Man

ben sen olduğunu farketmedim bile sildim msjı aman aman kalsın benim popomdan salladığım birşey değil direk bayrampaşa belediyede sosyal hizmetlerde görevli memurdan duyduğum şey hiç beklemeyin uzun sürede kalkmıycak, 10+ senedir kalkıcak diye bekliyorsunuz yani garip bir 10+ sene daha bekleyin belki kalkar,adamlar mavi yaka istihdama katkısından dolayı gayet memnun yasadan, o borçtan dolayı bir çok genç piskolojik olarak çalışmak zorunda kalıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Temmuz 2024; 1:1:6 >
  • Konunun, Ülke ve Dünya Gündemi ile alakası yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.