Şimdi Ara

GSS BORCUNUZ NE KADAR BENİM 13.000İ GEÇMİŞ SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet issizden sigortasizdan vergi alınan dünyadaki tek ülke olabiliriz başka ulkede issizlik maasi verilir yardim yapılır vergi indirimi yapilir vs destek olunur yani bizde=issizden sigortasiz calisandan ekstra vergi alınır

13.000i geçmiş borcum inanılmaz bir şey ya ben kendi adıma devletten suan gram hizmet alamıyorum borcum var diye hani borc varken de hizmet alabilsem neyse adam hem hizmet vermiyor hem de vermediği hizmet için para istiyor
    Bir ara silmislerdi gene silmezlerse halimiz duman

Neyse kardeşim bol bol vergi verelim de ukraynaya cephane iha falan lazim vergilerimizi abdnin çıkardığı savaşlara falan yollayalim libyaya somaliye yollayalim biz kendimiz açız işsiziz ama olsun yeter ki dünyada forsumuz olsun (!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzeli de şu: Bu borcu uzun süre ödemeyince hastaneye gidiyorsun önce borcunu öde yoksa hizmet vermeyiz diyorlar.

Ama aynı zamanda da hizmet vermiş gibi GSS geçirmeye devam ediyorlar.

Tabi afgan, suri, paki kardeşler cayır cayır doğumundan tut ölümüne kadar tek kuruş ödemeden herşeyden yararlanıp üzerine para dahi alıyor. Türk'ün bu kadar aşağılandığı, aynı zamanda Dünyada bu kadar garabetin aynı anda yaşandığı tek ülke daha yoktur.

Memleket artık azınlıklara çalışıyor
    Tam osmanlıda yeniçeri ocağının bozulduğu dönem ve sonrası gibi azinliklarin azginliklari yedi bitirdi koca devleti haremi ayri yeniceri devsirmeleri ayrı ermenisi rumu arabi yahudisi sırbı ayri durmadilar duzgun

Simdi de aynini afgan suri paki hdpli vs yapıyor iste
  • Vergisiz dükkan açan kavmi necip çocukları

İşsizken borç yazılan türk

ya birini görevlendirin kafamıza sıksın bu nedir ya

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Memleket artık azınlıklara çalışıyor
    Tam osmanlıda yeniçeri ocağının bozulduğu dönem ve sonrası gibi azinliklarin azginliklari yedi bitirdi koca devleti haremi ayri yeniceri devsirmeleri ayrı ermenisi rumu arabi yahudisi sırbı ayri durmadilar duzgun

Simdi de aynini afgan suri paki hdpli vs yapıyor iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir ara 30 bin lirayı geçmişti 5 kuruş ödemedim ödemem sonra af gelip hepsini sıfırlamışlar.

Suriyeli, Afgan diğer çöpler bedevadan yaşayacak bende GSS ödeyeceğim başka?

• En güzeli de şu: Bu borcu uzun süre ödemeyince hastaneye gidiyorsun önce borcunu öde yoksa hizmet vermeyiz diyorlar.

Ama aynı zamanda da hizmet vermiş gibi GSS geçirmeye devam ediyorlar.

Tabi afgan, suri, paki kardeşler cayır cayır doğumundan tut ölümüne kadar tek kuruş ödemeden herşeyden yararlanıp üzerine para dahi alıyor. Türk'ün bu kadar aşağılandığı, aynı zamanda Dünyada bu kadar garabetin aynı anda yaşandığı tek ülke daha yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 29 Temmuz 2024; 14:10:27 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

yeniçerilerden ziyade ıslahat fermanı sonrası osmanlı gibiyiz

rumlar ermeniler yahudiler zenginlikten yürüyemiyor türko aşar vergisi ödüyor tahılından

küreselcilerin güçlü olduğu her ülke böyle almanya italya "mozambik"

rusya olimpiyatlara da tepki gösterdi şeytani gösteri dedi

Allah mücadelelerinde yardım etsin şu an tek samimi pagan kölesi olmayan ülke rusya

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Çok yaşa Putin çok yaşa Medvedev çok yaşa ulusalcı Rusya!

Olimpiyat sapkinligina sporcu gondemeyen tek ulke sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar borcunuz var ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen git ilk önce piskolojik destek al abisi iyliğin için hamza,40 yaşındayım hayatım boyunca avukat yada savcı olup köşeyi dönmeyen bir tane adam yok en konuşmayı beceremeyen,oturmayı kalkmayı bile bilmeyen kırosu bile iyi kazanıyor.

hadi dandik kenar köşe biryer bölüm okuyup çalışmaya toto yetmeyip,kendini hayal dünyanda ceo sansan o borcu normal sayardımda bu hiç normal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Temmuz 2024; 14:33:15 >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt

ben hiç ödemedim 80 bin tl felan olmuştu ancak hastaneye gidince giriş ücretini ödeyip giriyorum, hizmet veremeyiz felan dediğin ne alaka. gss borcunuzdan dolayı bedava yararlanamazsınız diyolar okadar. giriş ücretide 75 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 29 Temmuz 2024; 14:25:18 >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt
    Oha hocam sonra noldu o borc

birşey olmadı ödemiyorum ödemeyeceğimde. iktidar değişince bu sistemde kalkacak amerikada avusturyada diğer birçok ülkedede aynısı oldu. zaten bu sistem amerikadan alınma. amerikada yararsız olduğu anlaşılınca kaldırıldı. obama geldiğinde getirmişti bu sistemi hatta obama care diyolardı bu sisteme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 29 Temmuz 2024; 14:26:50 >
    Basimizda erken secim isteyemeyen en kötü adaylari aday yapan utangac muhalefet varken nasil değişecek hükümet?

woke tayfaya saplamış kral adam adam adam

• Senin yüzünden suri kardeşlerim daha iyi sağlık hizmeti alamıyor.

Yazıklar olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hükümet değişmesede kalkar merak etme 5-10 yılı var ondan sonra bu sistemi kaldırıyoruz diyecekler ödeyen enayilerde burada ağlayacak. 2010dan sonra birçok ülkeye bu sistem geldi 2020den beride bu sistemi getiren ülkelerin çoğu bu sistemi kaldırmaya başladı türkiyedede kalkar yakında

• gss sistemi neden çıktı amerikada çıkarıldığı için çıktı. çıkma sebebini aç ingilizce oku insanların emeklilik ödemelerini iyileştirmek için çıkarıldı ancak insanlar ödemediği için ve ücret düşük olduğu için bir işe yaramadı ve kaldırıldı. türkiyedede aynısı oluyor gssyi insanların yüzde 75i ödemiyor geçen haberlerde çıktı. zaten ücrette düşük bundan dolayı ve ödemeyenlerden dolayı emeklilik sistemini destekleyemiyor ayrıca oy kaybettiriyor bunun sonucundada kaldıralacak

Ne alaka dedğin açıklayayım şu alaka: Normalde birikmiş GSS borcun varsa hizmet verilmez.

Ancak Sağlık Bakanlığı'nın şu duyurusundan da anlayabileceğin gibi :https://www.saglik.gov.tr/TR-101437/genel-saglik-sigortasi-prim-borcu-31-aralik-2024e-uzatildi.html#:~:text=Sa%C4%9Fl%C4%B1k%20Bakan%C4%B1%20Fahrettin%20Koca%2C%20Genel,2024%20tarihine%20kadar%20yararlanabilece%C4%9Fini%20duyurdu.

“Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlarımızın, Bakanlığımıza bağlı sağlık kurumları ile Üniversite Hastanelerinde verilen sağlık hizmetlerinden yararlanma hakları Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 31 Aralık 2024 tarihine kadar uzatılmıştır.”

31 Aralık 2024'e kadar size kıyak geçtim Şimdilik CB kararı ile yararlanabilirsiniz deniyor. O tarihten sonra Tasarruf tedbirleri falan filan derken bu geçici düzenleme kaldırılırsa geçmiş olsun GSS BORCUNUZ NE KADAR BENİM 13.000İ GEÇMİŞ SSLİ 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.