Şimdi Ara

GSS ödemesi 88 TL'ye çıktı! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
426
Cevap
4
Favori
53.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bak cevabını kendin verdin her iş için bu böyledir varsa yeteneğin ilgin post prodüksiyon dan para kazanırsın yazılımdan yazanirsin sound engineeringten kazanırsın . Zaten bu işlerle uğraşıp proje yapiyosan işsiz grubuna girmiyosun. Dolayısıyla gss ile ilgili bir problemin kalmiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borç hiç bir zaman silinmedi silinen faiz. (Yanlış hesaplama yoksa) 25 yaş üstü issizsen borç yazılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Bak cevabını kendin verdin her iş için bu böyledir varsa yeteneğin ilgin post prodüksiyon dan para kazanırsın yazılımdan yazanirsin sound engineeringten kazanırsın . Zaten bu işlerle uğraşıp proje yapiyosan işsiz grubuna girmiyosun. Dolayısıyla gss ile ilgili bir problemin kalmiyo.
    Kaç aydır piyasada iş yok biliyor musun peki? Yıl desem mesela? Çalıştığım bütün adamlar ya battı ya da batacak. Demek ki herkesin GSS ile ilgili problemi var. İş yaptığımız bilgisaraların ölüsü 10000TL. Artık ne aldığımız risklerin karşılığı ne de yediğimiz lokmanın hayrı kaldı. Zaten yakın zamanda bende yurt dışına mümkünse gitmeyi planlıyorum. Burda insanlara destek değil köstek olunuyor. GSS de bunlardan bir tanesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5510gokhan

erkes uzman olmuş 2016 yılında 25 yaş altı borcu olanların silindi.
    https://www.sgkhocasi.com/25-yas-alti-gss-borclari-nasil-silinecek.html

sonrasında 2 kere de faizleri silindi.

Alıntıları Göster
    Tamam neyse sonucda benim silindi. Ben bilgilendirme yaptim okadar.

• hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Bende sana tamamen kendi görüşüne göre bakarak yorumlayarak ve üstüne bilirkişi edası ile ortada gezindiğinizi söylesem aydınlanır mısınız acaba?

Bak üye senin görüşün sana benim görüşüm bana yani ne sen kesin mutlak bilgi sahibisin kendi dünyana bakış açına göre yorum yazıyorsun bende aynı şekilde o yüzden zaten fikir farklılıkları diye bir kavram ortaya çıkıyor eğer senin dediğin mutlak doğru bilgiler olsa idiiiiiiiiiiiiiiiiiii bugün herkes senin gibi düşünüyor olurdu o yüzden sadece kendi bakış açın olduğunu farkında olmanı söylerim. :) Kapişşşşş.
  • 4bin borcum olmuş. Var mi benim kadar yüksek borcu gözüken?

• vamp kullanıcısına yanıt
    Dostum ben ve biraderimde tasarım ve web işiyle uğraşıyoruz musterilerimizden biri frenchise veriyo 1 yıldır. Başarısızlığı hedefleyince başarılı olmayi beklememek gerek serbest piyasa yeri geldi 500 TL ye websitesi yaptık sırf iş olsun diye aynı müşteri başka müşteri bağladı vs vs evet piyasa kötü batanlar oluyo ama aynı zamanda piyasaya girenlerde oluyo hedefin bu kesim olmalı . Zaten işin icindeysen bunu benim demem bile gereksiz . Gayet iyi biliyosun.

• Cimere yazdım.suriyeliler beleş bakılırken,askerliğini yapmış,ölene kadar vergisini vermiş insanlardan, işsizken bile para alıyorsunuz dedim
    Anlayacaklarmı tabi ki anlamayacaklar
    Osmanlı işte budur.bulgara sırpa arapa yalakalık yapar,türkmeni vergilerle sikerdi.kendileri de sarayda cariye sikerdi.Halk zina yapınca cehennemlikti,kendileri hergün başka rus sikerdi.nasıl bir işse hepside cennet mekan olurdu.

Ama türkmenler bu duruma isyan edince hemen terörist oluyordu ozamanda.şimdide öyle 500 senedir bu halk aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion3560 -- 7 Ocak 2020; 17:36:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Dostum ben ve biraderimde tasarım ve web işiyle uğraşıyoruz musterilerimizden biri frenchise veriyo 1 yıldır. Başarısızlığı hedefleyince başarılı olmayi beklememek gerek serbest piyasa yeri geldi 500 TL ye websitesi yaptık sırf iş olsun diye aynı müşteri başka müşteri bağladı vs vs evet piyasa kötü batanlar oluyo ama aynı zamanda piyasaya girenlerde oluyo hedefin bu kesim olmalı . Zaten işin icindeysen bunu benim demem bile gereksiz . Gayet iyi biliyosun.
    Değerli kardeşim piyasayı düşürürsen toplayamazsın. Neleri yaptığımı yazdım. 3 yılıdır şirketleşmeye çalışıyorum saolsun döviz sırtımdan vurdu. Yazılım donanım paraları uçtu gitti. Bunları orjinal kullanmak zorundayız. Yoksa bilgisayar başına 100.000 TL ceza geliyor( bu cezalar yazıldı bir yakınımın ofisine). Bu yazılımlarda iş yeri kirasıyla beraber bagkur stopaj falan derken aylık 5-10bin TL arasında iş sahibine yük getiriryor. Freelance çalışınca büyük iş alamıyorsun. Böyle bir kısır döngü var piyasada şu an. Yapacak birşey yok. Ben elimi eteğimi çektim. En güzeli yurt dışı olarak görüyorum şu an. Önümüzdeki 3 ay boyunca bunun için çabalayacağım.

Bilmeyenler için yazayım. Sadece
    3dsmax aylık 1200TL :)

En iyisi gitmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 7 Ocak 2020; 18:12:8 >

• 1 aylik saglik hizmetinden 15 dolara yararlanmak bedava.

• gemicikler su yakmıyor, yurt dışındaki paraların aidatı var, yandaşların payı var, kim verecek bunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 14:10:21 >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt
    Sadece keşke bununla kalsa ayrıca diğer ülkelere bakalım.

Avrupa’da her vatandaşın devlet tarafından sigortalandığı en eski sağlık sistemi, Almanya’da. 100 yıllık sistemden Alman vatandaşları oldukça memnun.

Sağlık ücretsiz olmalı dünya'daki en fazla vergi veren bir vatandaşım bırak da sağlık ve eğitim ücretsiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 7 Ocak 2020; 18:59:18 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Gss borcundan dolayı banka hesaplarına bloke konmaz.

• 18 yaşından küçükseniz sadece acilden değil tüm sağlık kuruluşlarından ücretsiz faydalanırsınız.

• Gss'nin kıymetini basit bir operasyon geçirmek zorunda kalırsanız anlarsınız. Bir devlet hastanesinde ön çapraz bağ ameliyatı oldum. Sağlık sigortamdan karşılanan tutar 17 bin lirayı aştı. GSS ile 88 liraya da bu kapsama (diş dahil) dahil oluyorsunuz ve bu büyük lüks. Siz bunu bir de şeker hastalığı, astım hastalığı, tansiyon hastalığı, epilepsi hastalığı gibi kronik hastalıklara sahip olan insanlarla tartışın. Ayda 88 TL'ye bu hastalıklarının kesintisiz tedavisine ulaşmanın nasıl bir nimet olduğunu onlardan dinleyin. Allah muhafaza bir kaza geçirseniz 10 bin liradan aşağı çıkamazsınız. Öğrenci iseniz ve 25 yaşınızı geçtiyseniz. İkametgahınızı öğrenci evinize alın. Geliriniz olmadığı için G0 dilimine girer ücretsiz bir şekilde sistemden faydalanmaya devam edersiniz. Hane geliriniz kişi başı asgari ücrerin 1/3'ünden daha azsa G0 dilimine girersiniz. GSS hakkı dünya standartlarının üzerinde bir bir sosyal devlet imkanıdır. Bunu şucu ya da bucu olarak söylemiyorum. Hem Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanı hem de Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri doktorantı olarak söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayastafanos05 -- 7 Ocak 2020; 20:1:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayastafanos05

18 yaşından küçükseniz sadece acilden değil tüm sağlık kuruluşlarından ücretsiz faydalanırsınız.
    Oyle bir sey yoktu o zaman ailenin sigortasi yoksa GG

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kanundan önce anladığım kadarıyla. Üzücü. Umarım kalıcı bir hasar olmamıştır. Şifalar dilerim.

• işte akepeye oy vermememin yüzlerce nedenlerinden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayastafanos05

Kanundan önce anladığım kadarıyla. Üzücü. Umarım kalıcı bir hasar olmamıştır. Şifalar dilerim.
    EyvAllah hocam atlattik cok sukur gozumun altına 12 dikis atildi onun izi var ama gözlükten belli olmuyor

Bir de hafiza kaybi yasadim olay anini unuttum baska sey unuttum mu bilmiyorum tabi

Gozum 1 cm ile kurtuldu Allah korudu

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Aydınlanmazmışsınız. En azından bunu anlamış olduk. Nezaket ve hoşgörü dolu kalbinizle, iyi bir yaşam dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.