Şimdi Ara

GSS ödemesi 88 TL'ye çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
4
Favori
53.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında devrim gibi düzenleme diyen haber siteleri şimdi 88 TL olduğunu araştırdım ama vermemişler.

Asgari ücrete 304 lira zam yaptılar şimdi 5 katı geri alırlar.

Eğer gss olacaksa benim isteğimle olmalı Özel sağlık sigortası gibi hasta olduğumda bu tutarı ödeyeyim veya günlük veya aylık şekilde alınsın.

Bir de eczanelere ödenen muayene veya devlet katkı payı gibi ücretler alınıyor tam bir soygun yapılıyor.

Genelde öğrenciler veya işsizler bunun en ağır sorununu yaşıyor bence yeni düzenleme ile bunlar düzenlenmeli öğrenciyim illa ki okuduğuma dair belge istiyorlar kardeşim hangi yüzyılda yaşıyoruz sisteme entegre etsene.

Zaten prim borcu olanlar yandı katlanarak devam ediyor.

www.emlak365.com
    2020 Yılı GSS Prim Tutarı Ne Kadar Oldu? GSS Prim Borcu Sorgulama İşlemleri
    https://www.emlak365.com/amp/ekonomi/2020-yili-gss-prim-tutari-ne-kadar-oldu-gss-prim-borcu-sorgulama-islemleri-h25714.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Ocak 2020; 10:8:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ay önce Devlet hastanesinde göz pol. gitmiştim. Geçen haftada sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim. Eczaneden ilacımı alırken 35 tl muayene ücretini ödemeniz gerekiyor ilaçları alabilmek için dediler şok oldum. Hayırdır dedim ne muayenesi ne parası, geçen ay devlette göze gitmişsiniz onun borcu çıkıyor sistemde dediler. Her ay gss primini aksatmadan ödeyen birisiyim. Panik atak ilacımı her ay tek kutusunu karşılıyor. İlaç yetiyor ama bir kutu daha alayım seyehata çıkıcam dediniz mi cebinizden ödüyorsunuz.
    Sonuç olarak Gss ödesenizde, ödemesenizde hiçbir haltı karşılamıyor arkadaşlar. Boşu boşuna her ay 88 tl para ödüyorum. Bir devlet vatandaşını bu kadar salak yerine koyar mı ya.
  • zamanında iki aylık 600 küsür lira para ödedim.
    hastanenin önünden geçmediğim halde.

dünyanın neresinde varmış böyle bir sistem.
    ve 2012 den beri hayatımızda.

şimdi havadan borç çıkartıp , borcun var diye hastaneden de geri çeviriyorlar.

müthiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 5 Ocak 2020; 10:14:35 >
  • Ondan sonra oy beklesinler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet olarak ücretsiz sağlık ve eğitim verilmesi gerekiyor malesef ülkemizde her kurum nasıl para kazanırım diye baktığı için diğer ülkeler bize cazip geliyor biz de istemeyiz ülkemizi terketmeyi ama malesef bu şartlar altında mühendis yada öğrencileri ülkede tutamazsınız adam işsiz kalıyor bırak ücretsiz sağlığı 2-3 yıl boyunca işsizlik maaşı ödeniyor az saat çalışıyorlar bizden çok kazanıyorlar.

Euro yada TL olarak bakmayın olaya 1000 euro bile alsa marketten poşet poşet alışveriş yapsa dahi 100 euro civarı öder gelmeyin diyenler kendi çıkarlarını düşündükleri için madem çok kötü neden vatanına geri dönmüyorsun demezler mi ? Bahaneler saçmalıklar imkanım olsa bir dakika durmazdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bari bu ücretsiz olsun , sigortası olmayanlar yararlansın , bizim sigortamız varda ya olmayanlar ?
  • İşsiz biri bu parayı nasıl ödesin acaba cinler aleminden yardım filanmı almasını bekliyorlar birde zam olmuş ?
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Adam hastalıktan öldüğünde bile 88 tl borç çıkarmaya devam ederler ve günlük faiz uygularlar hiç huzur kalmadı.

Eskiden en azından ne borç vardı nede faiz paran varsa zaten özel hastaneye gidiyordun.Şimdi hem gss ödüyorsun hemde özel hastaneye ödüyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

İşsiz biri bu parayı nasıl ödesin acaba cinler aleminden yardım filanmı almasını bekliyorlar birde zam olmuş ?
    Ha yetmezmiş gibi birde eczane'ye ödüyorsun.

• Gencler cay ve kek her derde sifaymis

• bu olayı seçmeli yapmalılar isteyen olsun, hiç bir geliri olmayan anasının babasının eline bakan adama borç yazmak piskolojik işkence türü cidden...
  • durumu olana bu para olmayana zaten ücretsiz

ülkede zaten en çok durumu iyi olanlar ağlayıp duruyor
  • 2014 yılında işsiz kalmıştım. O döneme ait borç çıktı.

Bela okumak istemiyorum ancak gerçekten artık sabır felan kalmadı. Hakkımı helal etmiyorum.

Ne diyelim...
  • Odemeyin sigorta zaten gereksiz.Eger hasta olursaniz direk ozel hastaneye gidersiniz.Zaten devlet hastaneleri kalitesiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfam_30

durumu olana bu para olmayana zaten ücretsiz

ülkede zaten en çok durumu iyi olanlar ağlayıp duruyor
    ne alaka yahu babanın üstünde köyede tarla bile varsa sistem borç çıkarıyor ha sistem okadar kanserki 18+ yaşında reşit bireyin ailesinin durmuna bakıyor zaten şahsa değil, sistemde gss0 olman için olayı ailede herkesin işsiz olması ve açlık düzeyinde kirada yaşaması sallayıp durma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2020; 13:22:30 >
  • Sağlık hizmeti için 88 tl ücret alıyolar buna bile fazla diyorsunuz.Ben ödemem derseniz, yüklü faiz binince borç katlanıyor her türlü zarardasınız.

Kısacası Her ay düzenli şekilde o borcu ödeyin daha iyi bir seçenek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 5 Ocak 2020; 13:46:57 >
  • Zamanında millete ödemeyin bir şey olmaz diye tavsiye verenler milletin borçlarını ödeyip kurtarsın şimdi sizi.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Devlet kimsede bir kuruşunu bırakmaz!
  • Valla 25 bitti benim de böyle Bi sistem olduğunu bilmiyordum annem hemşire sıra al bana dedim doktora gidecektim sonra üstümüzden düşmüşsün sıra alınmıyo dedi, ayak üstü borç çıktı bide faiz yemiş 😅 çevremde baktım yine haberi olmayanlar var 2 senedir falan ödemeyen y

• quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Sağlık hizmeti için 88 tl ücret alıyolar buna bile fazla diyorsunuz.Ben ödemem derseniz, yüklü faiz binince borç katlanıyor her türlü zarardasınız.

Kısacası Her ay düzenli şekilde o borcu ödeyin daha iyi bir seçenek yok.
    senin gibi tuzu kurunun anlaması zor zeten insanlar zar zor geçiniyor, değil 80 tl işsiz birine 20 tl bile para nerden bulacak adamın geliri bile yok zaten...90 model tuzu kuru kemalistlerden farkınız kalmadı zaten çok söyleniyordunuz aynısı oldunuz aynı tepeden uzaydan bakma görseliimanlıyım abdestliyim diyince çok birşey değişmiyormuş işte bu konuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2020; 13:52:38 >

• suriyeliler bedava hizmet goruyor, ustune para aliyorsa bu ulke senin degil suriyelilerindir.

calisin, surunun, ve suriyeliyi daha iyi yasatin koleler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 5 Ocak 2020; 15:13:30 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.