< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Ocak 2020; 10:8:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 5 Ocak 2020; 10:8:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tekrar yazıyorum yasa kaldırılıp ,isteğe bağlı olmalı...
|
Bir ay önce Devlet hastanesinde göz pol. gitmiştim. Geçen haftada sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim. Eczaneden ilacımı alırken 35 tl muayene ücretini ödemeniz gerekiyor ilaçları alabilmek için dediler şok oldum. Hayırdır dedim ne muayenesi ne parası, geçen ay devlette göze gitmişsiniz onun borcu çıkıyor sistemde dediler. Her ay gss primini aksatmadan ödeyen birisiyim. Panik atak ilacımı her ay tek kutusunu karşılıyor. İlaç yetiyor ama bir kutu daha alayım seyehata çıkıcam dediniz mi cebinizden ödüyorsunuz.
Sonuç olarak Gss ödesenizde, ödemesenizde hiçbir haltı karşılamıyor arkadaşlar. Boşu boşuna her ay 88 tl para ödüyorum. Bir devlet vatandaşını bu kadar salak yerine koyar mı ya. |
Haber tarihi 15 Şubat 2020 olarak yazılmış ama bu çok eski bir haber. Zaten herkesin ödediği prim 50 küsur liraya indirilmişti yıllar önce. Şu an 88 lira sanırım.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 5 Ocak 2020; 10:14:35 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2020; 13:22:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 5 Ocak 2020; 13:46:57 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2020; 13:52:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 5 Ocak 2020; 15:13:30 > |