Şimdi Ara

Muhalif Kanallar, Kablo TV ve Teledünya'dan da Çıkarıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Muhalif Kanallar, Kablo TV ve Teledünya'dan da Çıkarıldı

Aralarında Samanyolu TV, Bugün TV, Kanal Türk ve Yumurcak TV'nin de bulunduğu bazı kanalların, Tivibu, Digiturk ve Turkcell TV'den sonra bugün itibarıyla Kablo TV ve Teledünya platformlarından da çıkarıldığı ortaya çıktı. Söz konusu iki platform kamu şirketi Turksat'ın bünyesinde bulunuyor.

Konuyla ilgili olarak aranan şirketin müşteri hizmetleri temsilcileri, Kablo TV ve Teledünya platformundan çıkarılan kanalların hangileri olduğu konusunda net bir bilgi vermedi. Konuyla ilgili kendilerinin de ayrıntılı bilgiye sahip olmadığını aktaran müşteri temsilcileri, "Bize sadece bilgilendirme maili gönderildi. Arayanlara da sadece yönetim kurulu kararı denmemiz istendi. Bizim de hangi kanalların kaldırıldığı ve hangi gerekçeyle kaldırıldığıyla ilgili bilgimiz yok." dedi. Ancak gelen şikayetlerin yoğunluğunu; platformlarda Samanyolu TV, Bugün TV, Kanal Türk ve Yumurcak TV'nin de bulunduğu bazı kanalların yer almamasının oluşturduğu öğrenildi.

Söz konusu kanalların yayınlarının sabah saatlerinde hiçbir bilgi verilmeden kesildiğinden şikayetçi olan tüketicilere elektronik ortamda gönderilen cevap da şöyle:

"Merhabalar,

Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuya istinaden kanallarla ilgili yönetim kurulu kararı ile teledünya platformundan kaldırılmıştır.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.

Telefon: 126 - 4440126

E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 12 Ekim 2015; 15:50:43 >

• Bu platformlar her kanalı bulundurmak zorunda değiller bildiğim kadarıyla. Arz talep meselesi. Memnun olmayan üyelikten çıkar ve olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

Bu platformlar her kanalı bulundurmak zorunda değiller bildiğim kadarıyla. Arz talep meselesi. Memnun olmayan üyelikten çıkar ve olur biter.

Sen sözleşmeye imza atarken platformda o anda bulunan bütün kanalları seyretmek istediğini onaylıyorsun. Platformda bunu seyrettireceğini kabul ediyor. Eğer ki Digitürk gibi savcı talimatı ile kaldırıldı ise, yine hukuksuz bir durum. Mahkeme kararı var ise zaten sıkıntı yok. Bu platformlara tepkiler mahkeme kararı olmadan kaldırdığı için veriliyor.Anlatabilmişimdir umarım.
  • Oktay Ustaya üzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjanahmet

quote:

Bu platformlar her kanalı bulundurmak zorunda değiller bildiğim kadarıyla. Arz talep meselesi. Memnun olmayan üyelikten çıkar ve olur biter.

Sen sözleşmeye imza atarken platformda o anda bulunan bütün kanalları seyretmek istediğini onaylıyorsun. Platformda bunu seyrettireceğini kabul ediyor. Eğer ki Digitürk gibi savcı talimatı ile kaldırıldı ise, yine hukuksuz bir durum. Mahkeme kararı var ise zaten sıkıntı yok. Bu platformlara tepkiler mahkeme kararı olmadan kaldırdığı için veriliyor.Anlatabilmişimdir umarım.

Alıntıları Göster
    kanaltürk şimdilik kalsın boks maçlarını izliyoruz.

• Muhalif değil de paralelin kanalları gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

quote:

Hiç Allah korkusu yok sende değil mi?

İnansalar şehit ailelerine iftira atabilirler mi

Maaş alıyorlar bunları yapmak için.

Paraya tapanların devrinde yaşıyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

quote:

Hiç Allah korkusu yok sende değil mi?

İnansalar şehit ailelerine iftira atabilirler mi

Maaş alıyorlar bunları yapmak için.

Paraya tapanların devrinde yaşıyoruz.

Alıntıları Göster
    Yıllarca iftiracılıktan başka bişi yapmayan, sözde hoca olan fetullah gülenin sahipliğini yaptığı bu kanalların yayından kaldırılmasından gurur duyuyorum. Stv bugüne kadar ne yapmış allah aşkına? saçma sapan dizileriyle ülkenin yüzkaraları oldular sürekli dalga konusu oluyolar.

Yumurcak TV'de de en son ekrem dumanlının istifasını son dakika olarak yayınlamışlardı. Sorsak "çocuk kanalı caillou var ama" diye ağlarlar. Yayınlamasaydın ekrem dumanlı.

Mutlu oldum şuan inşAllah devamı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MekheR -- 12 Ekim 2015; 17:21:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

Muhalif değil de paralelin kanalları gibi geldi bana.
    BÖL PARÇALA YÖNET

sırada diğer muhaliflerde.

annem tam yemek programı izlerken samanyolu tv gitmiş beni arıyor :D

baktım internete genel yazılanlar güncelleme var yersen

cemaati sevmesek te Mahkeme kararı değil keyfi karar.

ilk fırsatta İPTAL edicem ,Uydu bağlatıcam annemlere ..

--------

Yandaş kanallar : trt - ntv - star - atv -a haber - 24 - tvnet - kanal 7- beyaz tv- ülketv

muhalif : fox - kanal d - cnntürk ( penguen gösterirken ciciydi )

ses çıkartacak kanallar susturuluyor
    internet yasaklanıyor hoş geldin 80 ler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 12 Ekim 2015; 17:30:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

BÖL PARÇALA YÖNET

sırada diğer muhaliflerde.

annem tam yemek programı izlerken samanyolu tv gitmiş beni arıyor :D

baktım internete genel yazılanlar güncelleme var yersen

cemaati sevmesek te Mahkeme kararı değil keyfi karar.

ilk fırsatta İPTAL edicem ,Uydu bağlatıcam annemlere ..

--------

Yandaş kanallar : trt - ntv - star - atv -a haber - 24 - tvnet - kanal 7- beyaz tv- ülketv

muhalif : fox - kanal d - cnntürk ( penguen gösterirken ciciydi )

ses çıkartacak kanallar susturuluyor
    internet yasaklanıyor hoş geldin 80 ler..

Alıntıları Göster
    Şu kanalları açıp bir kere izlemedim. Televizyonu da pek takip etmiyorum. Ama böyle gitmez. Böyle giderse daha kötü günler bizleri bekliyor.

• quote:

quote:

O işler dediğin gibi yürümüyor.Dsmart sözleşmemiz olmasına rağmen bütün spor anlaşmalarını bitirip,kanalları kaldırdı.Kaç tane kanalplatformdan gitti ve yapacak bir şeyimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

quote:

O işler dediğin gibi yürümüyor.Dsmart sözleşmemiz olmasına rağmen bütün spor anlaşmalarını bitirip,kanalları kaldırdı.Kaç tane kanalplatformdan gitti ve yapacak bir şeyimiz yok.

Alıntıları Göster
    savcılık talebi var uygulamaya mecburlar diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

Alıntıları Göster
    keşke türksattanda çıkarsalar
  • yuh ciddi misiniz? şimdi hiçbir yerde yok mu bu kanallar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    3 gündür uydu alıcısı araştırıyorum. önerisi olan varsa bana marka model atsın.
  • muhalif kanalları kapa, seni eleştiren tiyatrocuları kov, sana istemediğin soruyu soran gazetecileri kov, v.s. bu bu ülke yönetme bu mu demokrasi var dediğiniz ülke ???

ama yandaş ve yalamacılara gelince vergi afları, bol bol kamu reklamı vermekte sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

quote:

D smart sözleşmeniz var diye her sene bütün spor karşılaşmalarını izleyeceksiniz diye bir şey yok. Genellikle sözleşmeler 3 senelik olur spor olaylarının. D smartın bu sene parasal yönden zayıfladığı için Digitürke kaptırdı bütün spor olaylarını.Spor karşılaşmalarını alamadığı içinde kapatmış doğal olarak kanalları.

• quote:

Mahkemeler ne işe yarıyor o zaman. O zaman hakimlik diye bir meslek olmasın. Her şeye savcı karar verecekse. Savcı kim ki hakimin karşısında.
  • quote:

quote:

Mahkemeler ne işe yarıyor o zaman. O zaman hakimlik diye bir meslek olmasın. Her şeye savcı karar verecekse. Savcı kim ki hakimin karşısında.

senin apartmanına suçlular dolarsa orada kalmaya devam edermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MekheR

Yıllarca iftiracılıktan başka bişi yapmayan, sözde hoca olan fetullah gülenin sahipliğini yaptığı bu kanalların yayından kaldırılmasından gurur duyuyorum. Stv bugüne kadar ne yapmış allah aşkına? saçma sapan dizileriyle ülkenin yüzkaraları oldular sürekli dalga konusu oluyolar.

Yumurcak TV'de de en son ekrem dumanlının istifasını son dakika olarak yayınlamışlardı. Sorsak "çocuk kanalı caillou var ama" diye ağlarlar. Yayınlamasaydın ekrem dumanlı.

Mutlu oldum şuan inşAllah devamı gelir.

İftira atan diğer kanallara da aynısı yapılsaydı dediğinde haklı olabilirdin ama onlar korunuyor. Ayrıca yıllardır(yani dediğin gibi iftiralar atarken) bu kanallara toz kondurmadınız şimdi ne oldu? Hocaefendi hazretleri de birden sözde hoca ya dönüştü. Geçmişinizi yok saymayın. Yaptıklarınız, dedikleriniz asla unutulmayacak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.