Şimdi Ara

GSS prim borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim eve tebligat geldi şu kadar borcunuz vardır diye ama borç yazdıkları vakit 2019 dan 2024 kadar 21 de açık liseden mezun oldum diyorlar orda sistem karışıklığı var ama 24 kadar olan borç silinmişti üni okuduğum için tekrar yazılmış borç ve geri gittiğim de üni okumuyorsun dediler bende dedim yazdığınız vakte kadar okuyordum ve sistemden baktığımda borç gözükmüyordu kem küm ettiler beni yolladılar 25 yaşında olduğum için falan dediler benim anlamadığım şey 25 yaşından önce tutmaya başlamışlar üni okurken lise okurken ve ilkten silip sonradan tekrar geri gelmesini sorduğum da arkadaş sisteme okuyor olarak göstermiş ve red yemiş 3 saat sistem bunu değerlendirip önce sileyim sonra red vereyim mj demiş ne saçma bir şey gelir testi yapmaya gittim babamın üzerine yapılıyor ev var araba var adam diyor sana çıkmaz aynı sorunu ona da anlatıyorum onlar bir şey bilmiyor diyo internetten bakıyorum işte okuduğunu dair kanıt getirirsen siler diyorlar getirdim bakmadılar bile 25 yaş diyio diyip duruyorlar başka bir şey bilmiyorlar 26 bin TL borc yazıp 10 bin TL faiz koymuşlar sanki kredi çektim faiz koyuyor birde şerefsizler işin kötü tarafı bir kere bile 19 yılından 24 yılına kadar hastaneye gitmedim ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 25ten önce ve üni okurken nasıl borç yazmaya başlamışlar bunu üstüne basa basa anlatman lazım hocam kurumların kendi aralarında evrak işlerinde bazen iletişimsizlik yada hata oluyor kem küm etmeleri bu yüzden. bunu ancak oturduğun bölgenin sigorta müdürlüğünde hallederler. yapamıyoruz derlerse de bi yol göstersinler nereye başvurmam lazım falan diye sor

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Bunu dediğim de bilmiyorum diyorlar gelir testi yap diyorlar gelir testinde de babamın üzerine yapılıyor adam dedi senin silinmez borcun ama istersen yine git evrakları doldur gel dedi cimere falan şikayet ettim bakalım 1 hafta boyunca dedim anlamıyorlar ezberledikleri şeyleri konuşuyorlar üni okumuyorsun 25 yaşındasın yahu okuduğum dönemler diyorum belge getirdim bakmadınız diyorum kem küm aynı şeyler

• Lazikoke L kullanıcısına yanıt
    kötü bi durum hocam valla üzücü keşke prosedürleri bilsem de yardımcı olsam. Bu zorla sağlık parası alma olayının kendisi zaten saçma, üstüne bide istisna olan durumda bile borç yazmışlar. Yasal prosedürleri bilen birini bulmaya çalışcan yapcak bişey yok. internetten yardım hiç bulamazsan sigorta işlerinden anlayan sosyal güvenlik iş uzmanı vs gibi ofisler var böyle bi yerden danışmanlık alabilirsin aklında olsun. Ücretlidir tabiki ama 36bin ödemekten iyidir.

Bakalım artık cimere şikayet ettim ne çıkar sonuç teşekkür ederim dediğin şeye bakacağım

• Şu GSS temalı toplanan "vergi" sıradan vatandaşın haklarının devletin gram umurunda olmadığının sadece bir kanıtı.

bana da yazıyolardı ben her ay gidip sildiriyodum öğrenci belgesiyle gidip hatta arada bir tarih var sistem hiçbir şekilde o tarihi silmiyodu sonra ben de sıkıldım uğraşmaktan ödemicem zaten naparsanız yapın dedim bi ton borç var orda umrumda da değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağkur borcu destek
    2 yıl önce açıldı
    sgk prim ödemesi kredi kartı
    6 yıl önce açıldı
    GSS prim borcu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalışmayan adamdan nasıl para alıyorlarmış. Değişik bi sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar an itibariyle borcum 5 bin olmakta böyle sıkıntısı olan arkadaşlar SGK ya gidip çözemiyorsa cimere şikayet edebilirler ben ettim dün bugün düşmüş

• engin polat gibi satın almanız lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B02B7F4BF

Çalışmayan adamdan nasıl para alıyorlarmış. Değişik bi sistem

13 yıldır bu haraç düzeni sürüyor, hastanede senet imzalanan dönem bundan daha adildir, en azından gerektiğinde imzalıyordunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.