Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.317
Cevap
46
Favori
145.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• nexus can N kullanıcısına yanıt

sence? sizin gibi her kes güzel bir işte çalışmıyor/çalışamıyor! yada ev geçindirmek zorunda ama iş yerinden hiç memnun değilse işsiz mi kalsın insanlar bu pirimi ödemek için? en azından sigortam yatırılıyor ve en azından eve ekmek götürebiliyorum diyebiliyor... laf olsun diye yorum yazmışsınız

• TurgutAgan123 T kullanıcısına yanıt
    merhaba, değişmediyse eğer sizin sgk'ya gidip açtırmanız gerekiyor. açtırdıktan sonra borç başlıyor. gss zorunlu değil yaptırmazsanız sigortasız olursunuz basit bir tahlil için 1000 lira ödemek zorunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 1 Haziran 2024; 19:39:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Violet Dawn kullanıcısına yanıt
    yıl sonuna kadar ücretsiz. gss girişinizin olması lazım. sizin sgk'ya gidip açtırmanız gerekiyor.

• Arkadaslar suan calismiyorum sinavlari deneyeyim dedım yas 25 oldugu gibi kesildi normal olarak. Askere gitmeyi düşünüyorum suan kapsam dışı il müdürlüğüne başvurun diyor. Başvuru yapmasam ne olur? Askere giderken dolduruluyor diyorlar zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşından önce 60/c-1 di askere gittim geldim 25 i gectim tekrar 60/c-1 olmus önce asker gözükyürdu cogu kisi dokunma dedi birşey yapmama gerk varmı

• 2012/2020 arası olan borç için bugün sgkdan sms geldi ödemezseniz icra takip başlatılacak diye

• carpenic kullanıcısına yanıt
    mesaj içeriğini paylaşabilir misin?

• oki91 kullanıcısına yanıt

valla sildim ama işte borcunuz var ödemezseniz icra takip başlatılacak yazıyordu

anladım. genelde tebligat yollarlar şu kadar borcunuz var ödeyin diye.

• oki91 kullanıcısına yanıt

o da 1 ay sonra gelir herhalde. mecbur ödeyeceğiz sanırım

korkutmaya çalışıyorlar. ne koparırsam kardır.

Sms ile icra takip başlamaz. Evrak gelmesi lazım. Onu teslim almanız lazım. Bilerek teslim almazsanız ancak öyle sizden habersiz başlar.

• ödemeyeyim madem eve evrak gelene kadar.

• 6-7 milyon kişiyi zorla borçlandırdılar zaten GSS hikayesiyle..neyin icrasını yolluyorlar ki bide..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • icralık durum neymiş? zorunlu olarak devlete borçlandırılıp bunun neden ödemediğiiz mi? bizi kimse düşünmediği gibi yatırmadığınız/yatıramadığınız sigortanızdan faydalanmanız için gss denilen bir borçlanma sistemini dayatıyorlar... ne olacak bu işin sonu? birilerinini desteğini almadan bu borç son bulmaz arkadaşlar burada yazar durursunuz tebligat geldi diye! aklı başında bir avukat bu konuyu okuyorsa ne yapılacağı hakkında bilgi verebilir mi? son söz olarak yazacağım bu konuya bir daha da yazmayacağım konu aboneliğini iptal ediyorum inceldiği yerden kopsun bende ödemedim uzun bir süredir bu gss denen pirimi... sayın Kazım Karabekir in cümleleri ile konu aboneliğimi sonlandırıyorum...

UYAN

EY TÜRK OĞLU! SEN SESSİZSİN SENİ HERKES ALDATTI.

ERDİM DİYEN, DÖNDÜM DİYEN ÇENBERİNDEN ATLATTI.

ÇİFTLİK GİBİ MAHSÜLÜNÜ SENDEN ALIP SATARLAR,

SEN TOPRAKTA ONLAR KUŞ TÜYÜNDE YATARLAR.

UZUN SÜRDÜ BU SAFLIĞIN ALTTA ÜSTTE KALMADI,

HİÇ BİR MİLET BİZİM GİBİ UYKULARA DALMADI.

MAL SENİNDİR, MÜLK SENİNDİR AL İŞİNİ EHLİNE.

BAŞA GELEN, CELLATLARLA SALTANATA KALKIYOR,

HAKİMİYET MİLLETİNKEN SANA BİR HAK KALMIYOR.

• haklısınız da kimi kime şikayet edelim? hayatım boyunca bi kere bile bu adamlara oy vermedim. elimden dahası gelmiyor

uyap sitesinden bakın bir dosya var mı suan?

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

İcra dosyası olarak mı bakayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.