Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.317
Cevap
46
Favori
145.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha her ayda 1.000 tl ödemesi gerekecek bundan sonra

• Şimdi bu arkadaşın dava açma ihtimali varsa bile bu belgenin sonradan iptal olma ihtimali nedir ? Sonuç alınacağını sanmıyorum .

• GsS istemiyoruz diye Facebook sayfası var.

Umarım buradaki sayfa beğeni sayısını yükseltiriz. Tepkisel boyut kazanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 13 Ağustos 2024; 14:1:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çiko miko Ç kullanıcısına yanıt
    Hani GSS borcu olduğu nerde yazıyor,ya sabır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borçları toplamaya başlayacaklar diye bir söylenti dolanıyordu zaten son 1 aydır.

Kesin GSS borcudur diyemem ama genel olarak rakamlarda ve dönemlerde GSS borcuna uyuyor. Ben arkadaşın yalan söylediğini düşünmüyorum.

Aklıma başka hiçbir haraç gelmiyor bu ödemeye uygun olan.

MTV borcu olsa 2 dönem olurdu ve taş çatlasın 10.000-15.000 gelirdi. Yurt borcu olsa kimse 10 yıl yurtta kalmaz. Aidat borcu olsa arası dahil sözcüğü olmaz.

• Geçen senelerde öğrenci kredisi borçlarını gss borcu sanıp mesajlar ona göre atılıyordu,ama bu sefer olan gerçek gibi.

• Arkadaşlar hurafelerle iş olmaz..hangi çağdayız .Gelen tebligatta ne borcu olduğu açıkça yazar,günlerdir şu konu dahi aydınlatılmıyorsa bu konu artık amacının dışına çıkmış demektir.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Belgenin sahte olduğunu iddia etmiyorsanız, SGK il müdür yardımcısı tarafından imzalanmış.

Daha önce 10.000 lira için hayatına kıyanlar olmuştu umarım bu borç yüzünden benzeri yaşanmadan geri çekerler. İşsiz insanın psikolojisi gerçekten çok bozuk oluyor.

il gazetesi
    Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürü'nden gazetemize ziyaret
    https://www.ilgazetesi.com.tr/sosyal-guvenlik-kurumu-il-mudurunden-gazetemize-ziyaret-303225h.htm
  • oki91 kullanıcısına yanıt

bugün bana da geldi aynı zarf.

ödeme emri.

15 gün içerisinde başvurun vs sonra haciz işlemi başlatılacaktır vb..

uyap'tan baktım borç sorgulama ekranında gösterilecek kayıt yok yani borç yok görünüyor.

• iceman0 İ kullanıcısına yanıt
    belgeyi paylaşabilir misin?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Muhtemelen yukarıdaki gibidir.

Yıllar boyu ısıtıp ısıtıp önümüze koydular bu "haciz" söylentisini.Ama bakalım ne olacak.

Gerçi söylentiler çıktığından beri 1-2 ay geçmiş olmalı.15 gün bilemedin 20-30 gün dolanlar olmuştur.Ama haciz konulduğu paylaşılmıyor hiç ?

Hep haciz gelecektir paylaşımları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 22 Ağustos 2024; 0:5:37 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    ben 2 sene düzenli ödemiştim sonra iş güç askerlik vs. derken bakmadım hiç. anaparaya faiz koya koya dünya kadar borç çıkarmışlar. şu an öderim sıkıntı olmaz ama işte saçma sapan hukuksuz faizli bir borç, canımı sıkan o. haciz durumu varsa da mecbur ödeyeceğim artık.

O kullanıcının paylaştığı gibi.

ödeme emri ihbarnamesi.

Belli bir müddet boyunca ödenmediği takdirde haciz işlemi başlatılacaktır ibaresi de var.

32,200küsür borç var. Yarısı faiz.

belge üzerinde icra takip no dosya no düzenleyen yetkili, benim tc no ad soyad adres gibi kişisel çok şey yazılı o yüzden paylaşamam.

edevlette de baktım 34btL olmuş güncel hâli.

Yoksa size de mi gelecek, bekliyor musunuz?

bakalım ne olacak ne yapacağız.!

Evet 1 aydır geliyor bu ihbarnameler ama kimse de gss yüzünden haciz işlemi başlatıldı yazan yok hiç bir yerde ekşisözlükte vb.

açıkçası bence ana borcu silmezler faizi silebilirler. ama sanki 2012-14 arası ana borçlar silinmişti emin değilim öyle haberler hatırlıyorum.

kyk geri ödemeli borçların da ana borçları silinmedi sanırım hiç bildiğim kadarıyla.

bu da sanki benzer mantık.

silseler bu sefer ödemiş olan diyecek ki benim ödediğimi de geri verin.

6-7 yıl önce de haciz ihbarı dağıtılmış ama sonrası yok gibi, ekşisözlükte az sayıda entrysi olan bir başlık vardı orada gördüm.

bu sefer de öyle mi olur bilemem.

faizi silerlerse ki onu da kişiye özel değil genel af çıkarsa anca siliyorlarmış, o zaman ödettiririm borcu veya son haciz uyarısı kesin olursa mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 22 Ağustos 2024; 9:12:7 >
  • Çok güzel, ödeyin tabi beyler.. parası olan ödesin,nice yeni tahakkuk etmemiş borçlara

Bu konuda bile haciz başlatılacak mesajı geçmiştir geçen yıllarda.Yani bilmiyorum,takip etmek lazım.Haciz koymak artık çok kolay bankadan anında görürsün.Kişinin haberi olur yani.

Bunca dava bunca vergi kart haciz hesabı varken bilmiyorum sıra gelir mi ? Korkutup ne koparsak alırız düşüncesi mi yoksa gerçekten yapacaklar mı göreceğiz.

ekşi'de yıl sonuna kadar herkese gelecek diyorlar. ben de bekliyorum gelirse mecbur ödeyeceğim. bu sene yapılandırma yapmışlardı anapara borcuna bir daha yaparlar mı bilemiyorum.

Bence parası bol olanlar ödesin, elleme..7 milyon Gss borçlusu içinde,AKP 'ye oy verenlerde var neticede..

• Kardeşime tebligat geldi şimdi 13k borcu varmış

• Her yerde haberlerde gss borcu olanlar hastaneye gidebilir diyor ama ben gidemiyorum sağlık aktivasyonunuz gözükmüyor diyorlar 26k borç olmuş galiba ödeyeceğim çok zoruma gidiyor ama diş, kulak gibi sıkıntılarım var uzun süredir hastane yüzü görmedim, sağlık bakanlığının sitesinde hastaneye gidebilirsin yazıyor ama

araştırma hastanesi almıyor alırsam muayeneden tut doktorun isteyeceği her bir kan tetkik gibi seylerede para ödemen lazım diyor kafam allak bullak oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Ağustos 2024; 18:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.