Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.317
Cevap
46
Favori
145.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orada bir şey yok şimdilik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu borç yasal değil ki ,Uyapa düşecek..ayrıca 7-8 milyon gss'li içinde AKP'ye 20 senedir oy verenlerde var, bunları nasıl ayıracaklar..icra kağıdı gelen koysun şuraya GSS 'den geldiğini o halde..hem iş vermeyecekler,kamuya torpille adam alacaklar..hemde işsiz adamı durduk yere GSS ile borçlandırıp bide icra yollayacaklar öyle mi..ya sabır Yarabbi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Temmuz 2024; 3:47:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    genelde korkutmaya yönelik mesaj atıyorlar. ne koparırsak kardır diye düşünüyorlar. daha öncelerde yasal takip hakkı saklıdır diye mesaj atmışlardı. bir şey yapacakları yok.

• Yine söylentiler başladı...Her dönem oluyor söylenti ama bu sefer her yere saldırdıkları için bilemiyorum...

Buradan mesaj gelenler oldu mu ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    ekşi'de başlık açılmış.

ekşi sözlük
    ekşi sözlük
    https://eksisozluk.com/img/asm77cht

• oki91 kullanıcısına yanıt

evet gördüm.

Başka mesaj gelen olmuş mudur diye sorayım demiştim.

• Twittera baktim 866tl borc için bile sms atmislar icra vs. Tutarlar düşükse bir sey olmaz deniyordu araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllaki sorulmuştur da denk gelmedim. Bu ayın haracını ödedim, geçmiş dönemin haraçları duruyor. Muayene ücreti yada ilaçların tamamının ücreti istenir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashchuck -- 6 Ağustos 2024; 2:25:21 >
  • flashchuck kullanıcısına yanıt

Emin değilim ama galiba 60gunu gecen borc olmaması lazım. Yani total 2 aydan fazla borç varsa sorun olur.

twitter'da vardı bi kaç tane. yıl sonuna kadar e-haciz getirecekler diyenler var içeriden bilgi almışlar. ne kadar doğru bilmiyorum.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

Anladım, teşekkür ederim.

• Evlere tebligat yollamaya başlamışlar gelir testini onlar yapmış hane halkının kişi başı geliri asgari ücretin üçte birinden fazla diye (asla değil annem emekli çalışan yok baska)31 temmuzda
    Bana geldi 35k borcunuz var 15 gün içinde itiraz edebilirsiniz diye

• Neye itiraz imiş o ? Yapılandırma imkanı falan mı demek istemiş.Hesap ortada yani itiraz etsen ne yazar.

• 0je kullanıcısına yanıt
    tebligat herkese gidiyor ama gelir testi sosyal yardımlaşmaya başvurmadan yapılmıyor. bir yanlışlık olabilir sgk gidip söyleyin. dediğiniz gibiyse zaten silerler tüm borcu.

• e-hacizi getiremez,bu borç yasal değil, yani insanların herhangi bir yükümlülüğünden dolayı oluşan vergi vs.bir borç değil..zaten bu hükümet yeteri kadar milletin sınırını zorluyor, şu günlerde yaptıklarıyla

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Ama mesajlar gitmeye başlamış ? Daha önceden mesaj geliyor muydu? Bloke koymak çok kolay maalesef.

Dava edilse kaç kişi uğraşır ?

ee böyle millete herşey hak, herşey müstehak

• SGK, GSS Prim borcundan dolayı icra takibi gönderdi. İşsizim, nasıl ödeyeceğim?

GSS PRİM BORCU
    GSS PRİM BORCUx (formerly twitter)
    ONUR DEMİRCAN (@DMRCANOnur) on X
    https://x.com/DMRCANOnur/status/1822741200073580594
  • çiko miko Ç kullanıcısına yanıt
    ne zaman geldi bu? uyap'tan kontrol ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 12 Ağustos 2024; 23:8:25 >
  • çiko miko Ç kullanıcısına yanıt

İşsiz adama 32 milyar borç. Yazık.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.