Şimdi Ara

GSS PRİM BORCU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.317
Cevap
46
Favori
145.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    e-devlet'te gss aktif mi gözüküyor? normalde almama gibi bir durum söz konusu olamaz, en fazla muayene, test vs ücreti isterler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oki91 kullanıcısına yanıt
    Son bir yıl içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için, provizyon verilememiştir.

Gidemiyorum hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    bu durumda son 1-2 ayı ödeyince provizyon açılıyordu diye hatırlıyorum.

Hocam sgk ile yuzyuze görüşüp deneyeceğim bakalım, ama provizyonu açınca bu kadar borçla herseyden faydanabilecegime inanmıyorum pek hayırlısı bakalım. Birde toplu ödeme yapılandırma varmi diye soracağım bari kurtulayım şundan diyorum sizin bilginiz varmi acaba? Nette taksit vs yapılandırma faizi yapanlar olmuş öncesinde sanırım

sgk borcunuzu ödeyin diyecektir. çok bir şey beklemeyin. yapılandırma daha önce oldu ama şu anlık yok, yeniden yaparlar mı bilmiyorum bu aralar gss borcu olanları icra ve hacizle tehdit etmekle meşguller.

Anladım hocam çok teşekkür ediyorum, o zaman hiç ugrasmayim son ayı ödeyim onlinedan aktif olur heralde diye umud ediyorum

rica ederim. ödedikten sonra ara ara e devlet'ten (spas müstehaklık sorgulama) burayı kontrol edin.

Hocam mesaj şu şekilde güncellendi yaşım 34

"Kendisi veya üzerinden sağlık yardımı aldığı yakınından borçlu gözükmektedir.Provizyon verilememiştir."

Bilginiz varmi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 26 Ağustos 2024; 23:14:17 >
    toplam borçtan mı ödeme yaptınız son ayı mı ödediniz?

Odeme kisminda Sadece 2 seçenek sundu sistem biri 26k diğeri 600tl idi, ödediğim 600tllik kısım temmuz ayına ait ödendi olarak gözüküyor şuanda, tekrar ödemeye girince artık sadece 26k gözüküyor

biraz bekleyin hocam. yarın tekrar kontrol edin. normalde 2-3 ay ödeyince provizyon veriyordu. olmazsa en son çare sgk'ya sorarsınız.

Yani hocam ortada resmi gazete kararı var olmaması lazımdı arayacağım sgkyi yarın sabah, ztn gitmediğim hastane parasını faiziyle alıyorlar yazık gerçekten, size ayrıca tekrar teşekkür ederim ❤️

Size ödeme emri haciz bildirimi gelmedi sanırım değil mi?

• iceman0 İ kullanıcısına yanıt
    Geldiyse bile haberim olmaz evde kimse yoktu suan bazı sıkıntılar var hocam hastaneye gidemiyorum sabah sgkdan tut sağlık bakanlığına kadar her yeri aradım yok aktivasyon yaptiramadim çözemiyorum sgk binasına gitmeyi düşünüyorum, en son biri telefonda 60 günden fazla borç varsa hastaneye gidemezsin dedi. bende resmi gazete kararını söyledim onu bilmiyorum dedi kapattık telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 27 Ağustos 2024; 11:50:53 >
  • SMS gelenlere kaç gün sonra kağıt geldi acaba?

toplam borç kısmına son 2 ayın borcunu girip ödeyebilirsiniz.bunu da deneyin olmazsa zaten tamamını ödemek dışında yapacak bir şey kalmıyor.

• carpenic kullanıcısına yanıt
    ödeme emri gelen bir kişi gördüm şu ana kadar o da yukarıdaki arkadaş. twitter'da yazdığına göre ödeme emri geldikten sonra sgk'ya gidip bir kağıt imzalamış eline para geçtikçe ödeyeceğine dair. onun dışında sms gelen birkaç kişi var.

Hocam başkent sgk ile görüştüm maalesef son ayı ödemek hiç bisey katmiyormus aksine 26k olan ödemeyi yapmaliymisim, mecbur ödeyeceğim gibi çünkü hastaneye gidemiyorum ama.bu başbakanlık kararını orada sordum bisey yapamıyorlar istiyorsanız başbakanlığa gidin diyorlar ben anlamıyorum sağlık bakanlığının sitesinde bile yer alıyor borçlular hastaneden faydalanabilir diye.. biseyi yanlışmı yapıyorum anlamadım, şimdi 26k yi ödemeye korkuyorum ödesem bu sefer tahlil di kan almaydi herseye fatura kesiyorlar heralde,

Bu arada sgk binasında sırada bekleyenlerle konuştum 2k borcu olan evli kadına bile tebligat gitmiş oda onu sildirmeye çalışıyordu baya yoğunluk var gibiydi

cumhurbaşkanlığı kararnamesini falan bilmiyorlar ekranda provizyon alabilir veya alamaz yazdıktan sonra gerisi önemli değil onlar için. ben uzun süredir hastaneye gitmediğim için bilmiyorum şu anki durumu. ancak ekşi'de gss borcu olup 10 lira muayene ücreti verip tahlil yaptıranlar var.

durumunuz acilse sizin için ödemek en mantıklısı maalesef. normal şartlarda ödedikten sonra sigortalı olduğunuz için ameliyat, tahlil ve ilaç için para almamaları lazım ama ne yapacakları da belli olmuyor.

bende ekşide gördüm biri kan tahliline 1500 tl verdim yazmıştı.. :D

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.