Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
67.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nolamaz yetkili bir abiye benziyor. Ancak bilgisi olan diğerleri de yardımcı olabilir.
    Sneijder transferinin de biraz etkisiyle uzun zamandır beklettiğim siparişimi vermek istiyorum şu an. Ancak iki tane sorum olacak.

1- 3 Şapka ve 3 Tişört kaç günde elime ulaşır? Önceki siparişlerim bu konuda hayal kırıklığıydı. Çok geç geliyordu. Şimdi heryerde GS Store'lar filan açıldı, kurumsallaşma başladı, Gs Store'a da yansıdı mı bu gelişmeler? Ortalama ne kadar sürüyor?

2-100 Tl üstüne kargo bedava ancak altına ne kadar tutuyor bilgisi olan var mı? (İstanbul-Ankara/Eskişehir) Çok tutması halinde ürünlerden birini iptal etmek durumundayım da.
  • Renkdaşım hazır burdayken cevabını vereyim...

1-Artık eskisi gibi bir sıkıntı yok. Daha geçen hafta aldığım formam ve atkım Isparta'ya 2 iş günü içinde geldi. O konuda için rahat olsun sıkıntı olacağını sanmıyorum artık. 3 şapka 3 tişört içinde herhangi bi süre uzaması olmaz...

2- 100 TL altında kalırsa siparişin 5 TL kargo bedeli alırlar Türkiye'nin her yerine...
  • Çok teşekkürler nolamaz. Gönül rahatlığıyla siparişimi verebilirim artık. Sağ olasın.
  • Çıkayımda Sneijder formamı alayım bari
  • arkadaşlar şimdi gsstore online da baya bir yüklenme olmuştur.dün verdiğimiz sipariş ne zaman ulaşır acep izmire.burda beden yoktu netten aldık hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

arkadaşlar şimdi gsstore online da baya bir yüklenme olmuştur.dün verdiğimiz sipariş ne zaman ulaşır acep izmire.burda beden yoktu netten aldık hadi hayırlısı

2-3 gün içinde elinde olur merak etme. Ama forma basacakları için yüzlerce. En fazla 1-2 gün atar yani...
  • Yeni bir seri çıkardı GS Store...

GSSTORE Ana Konusu

GSSTORE Ana Konusu

ve daha bir çok özel kamp ürünleri gsstore.org'da satışta arkadaşlar. Yeni çıkardılar bu seriyi daha yarım saat falan oldu...

http://www.gsstore.org/urunListele.asp?bolumID=170

• netten alacam ama beden konusunda biraz dar olsun istiyorum vücudu oturmalı yani. hangisini almalıyım bi de 188 boyunda ama omuzlarım biraz geniş ama 73 kiloyum yani zayıfa yakınım. hangi beden ve hangi formayı almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

netten alacam ama beden konusunda biraz dar olsun istiyorum vücudu oturmalı yani. hangisini almalıyım bi de 188 boyunda ama omuzlarım biraz geniş ama 73 kiloyum yani zayıfa yakınım. hangi beden ve hangi formayı almalıyım ?

Boyun uzun ama kilon az o yüzden L beden sanırım istediğin beden olur senin. Ama yapışma konusunda M yapışır ama kısa gelir sana. L beden ise senin istediğin tarzda olur bana sorarsan... Peki normalde ne giyiyorsun tişört bedenlerinde falan ?

Forma konusuna gelecek olursak. Herkesin şahsi fikri zevkleri farklıdır. Ben kırmızı forma aldım değişiklik olsun diye. Ama asıl olan Parçalı formadır. Onada ilgi yoğun tavsiyem her sene forma alan biriysen Kırmızı alman. Ama nadiren forma alırım diyorsan Parçalı almalısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Yeni bir seri çıkardı GS Store...

GSSTORE Ana Konusu

GSSTORE Ana Konusu

ve daha bir çok özel kamp ürünleri gsstore.org'da satışta arkadaşlar. Yeni çıkardılar bu seriyi daha yarım saat falan oldu...

Yaklaşık 1 ay önce 35 tl olan siyah forma 140 tl olmuş

• Bilen arkadaşlar vardır.
    Nike bize yıllık bir para ödüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

quote:

GSSTORE Ana Konusu

GSSTORE Ana Konusu

Kardesim uzun kollu formalar bunlar. Herkese nasip olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkster

quote:

GSSTORE Ana Konusu

GSSTORE Ana Konusu

Kardesim uzun kollu formalar bunlar. Herkese nasip olmaz

Kısa kollusundan bahsediyordum ben

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=22002

• Arkadaşlar şu ürün den almaya karar verdim ama Beyaz modelleri nasıl acaba bilen varmı?

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15953
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvIu®@†

Arkadaşlar şu ürün den almaya karar verdim ama Beyaz modelleri nasıl acaba bilen varmı?

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15953

Ne yazık ki onun beyaz renginin fotosu yok. Ama tamiyle onu beyaz düşünün ve üstünde sarı kırmızı çizgiler. Ürün çok şık ve sade almanı tavsiye ederim açıkcası :)

Zaten çok tutulan bir ürün tek kalan bedeni beyaz S ve XS sanırım bunlardan birini alacaksın. Diğer bedenler mevcut değil çünkü...

• 2 Forma + 1 Çanta satın aldım.

Aslında telefondan sms gönderip klübe bağış yapmak gibi bir şey olsa daha faydalı değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

arkadaşlar şimdi gsstore online da baya bir yüklenme olmuştur.dün verdiğimiz sipariş ne zaman ulaşır acep izmire.burda beden yoktu netten aldık hadi hayırlısı

2-3 gün içinde elinde olur merak etme. Ama forma basacakları için yüzlerce. En fazla 1-2 gün atar yani...

cevap için teşekkürler bekliyoruz bakalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

netten alacam ama beden konusunda biraz dar olsun istiyorum vücudu oturmalı yani. hangisini almalıyım bi de 188 boyunda ama omuzlarım biraz geniş ama 73 kiloyum yani zayıfa yakınım. hangi beden ve hangi formayı almalıyım ?

Boyun uzun ama kilon az o yüzden L beden sanırım istediğin beden olur senin. Ama yapışma konusunda M yapışır ama kısa gelir sana. L beden ise senin istediğin tarzda olur bana sorarsan... Peki normalde ne giyiyorsun tişört bedenlerinde falan ?

Forma konusuna gelecek olursak. Herkesin şahsi fikri zevkleri farklıdır. Ben kırmızı forma aldım değişiklik olsun diye. Ama asıl olan Parçalı formadır. Onada ilgi yoğun tavsiyem her sene forma alan biriysen Kırmızı alman. Ama nadiren forma alırım diyorsan Parçalı almalısın...

normalde M giyiyorum hocam özellikle gömleklerde . L giydiklerim de var ama M daha çok. boy kısa olması çok sorun olmaz forma sonuçta :) M mi alayım yani? değişim şansı var mı acaba olmazsa ?

• @Hannover 96

Güle güle kullan ürünlerini :)
    O dediğin şey olmaz onun yerine kulübe böyle ürün alarak kart alarak destek oluyoruz. Hem biz kazanıyoruz hem kulüp...

@THEKNIGHT

Valla boyun uzun M giydiğin şeyler varsa formalar uzun gömlek tarzı. O yüzden istersen M al. Değişim oluyor tabi...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.