Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
67.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

beyler az önce konyadaki gsstore gittim kırmızı formama sneijder yazdırmak için beni taraftar store'a yönlendirdiler orda da orjinal fontuyla değil normal fontla bildiğimiz sneijder yazıcam ve kadife ile dedi öbürü sağlam olmaz bozulur hemen dedi beni fotokopiciye yönlendirdi burasıda napayım burda büyük bi fotokopici var onlar basıyormuş bozarlarmı acaba ya da yapabilirler mi sizce ne yapayım ?

Taraftar store nedir yahu? Başka font bastırma derim. Nurettin Kantarelli'ye tweet at elbet döner sana da. @NKantarelli

valla bende anlamadım hocam ya. şu dandik fontdan falan bastırmıycam zaten, orjinali yoksa 1 tane daha gs store var yeni açıldı, birde ona sorucam orda da basmıyorlarsa bastırmıycam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

Yurtiçi mağaza satış gelirleri 33 milyon 544 11 milyon 867
    UEFA Şampiyonlar Ligi gelirleri 30 milyon 188 **************
    Yayın hakkı gelirleri 27 milyon 549 20 milyon 873
    İsim hakkı gelirleri 13 milyon 931 6 milyon 910
    Sponsorluk gelirleri 13 milyon 013 15 milyon 729
    Bilet satışı gelirleri 9 milyon 432 7 milyon 220
    Reklam gelirleri 6 milyon 758
    7 milyon 752
    Futbol satışı - yetiştirme - 1 milyon 947 1 milyon 882
    TV gelirleri 1 milyon 654 **************
    İletişim gelirleri 1 milyon 587 1 milyon 611
    Yurtdışı mağaza gelirleri 867 bin 261 bin 332
    Diğer gelirler 327 bin 804 bin 748
    TOPLAM BRÜT SATIŞLAR 140 milyon 795 74 milyon 823
    Kaynak sporx

Hey maşallah

• arkadaşlar dün forma aldm yada aldım zannediyorum dün her tıklamada üye girişi yapın diyordu baya bi ugraştıktan sonra sepete ekliyebildim daha sonra aldım ama sipariş takibine girdigimde kredi kartı ödeme yapılamadı yazıyor ama bankanın online işlemlerine girdigimde limitimden düşmüş ücret onay bekliyen harcamalarım bölümünde gözüküyor kimin onayını bekliyor anlamadım tam olarak galatasaray-pazarlam die de yazıyor nedir bu bugunde aynı şekilde herşey degişmemiş, anlıyan arkadaslar yardımcı olsun napıcam anlıyamadım gs store sitesinden msjda attım özel mesaj bölümünde kimse cevapda vermedi

yanlış yere yazmıştım burayada yaziyim bilen biri varmı ne yapmalıyım ?
  • quote:

quote:

quote:

beyler az önce konyadaki gsstore gittim kırmızı formama sneijder yazdırmak için beni taraftar store'a yönlendirdiler orda da orjinal fontuyla değil normal fontla bildiğimiz sneijder yazıcam ve kadife ile dedi öbürü sağlam olmaz bozulur hemen dedi beni fotokopiciye yönlendirdi burasıda napayım burda büyük bi fotokopici var onlar basıyormuş bozarlarmı acaba ya da yapabilirler mi sizce ne yapayım ?

Taraftar store nedir yahu? Başka font bastırma derim. Nurettin Kantarelli'ye tweet at elbet döner sana da. @NKantarelli

valla bende anlamadım hocam ya. şu dandik fontdan falan bastırmıycam zaten, orjinali yoksa 1 tane daha gs store var yeni açıldı, birde ona sorucam orda da basmıyorlarsa bastırmıycam artık

şimdi yeni açılan gsstore'a tel açtım orjinal fontla yazıyorlarmış tamamdır sıkıntı yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi yeni açılan gsstore'a tel açtım orjinal fontla yazıyorlarmış tamamdır sıkıntı yok

Güzel o zaman.

@ua_karadag o problemi yaşayan bir çok üye vardı burada hallettiler. Sana da cevap gelecektir hocam merak etme.

• Şu M bedenler bi yüklenmedi gitti siteye

Store'un en büyük sorunu şu beden sıkıntısı. Satıyor kardeşim işte elinizi korkak alıştırmayın basın geçin
  • beyler XS kaç 14 yaşında bi erkeğe olurmu sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

GSSTORE TIRIndan Sneijder forması almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum olacak. Tırda formayı deneme imkanımız oluyor mu yani kabin falan var mı? Bir de forma arkasına yazı yazıyolar mı TIRda?

İzmir GsStore'da alışıldığı gibi yazın formalar olmadığı için Lazio maçına gelen tırdan almıştım ben formayı.Deneme kabini yok ama zaten forma deneyeceksiniz,üzerinizdekini çıkartıp giyin.Utanılacak bir şey yok. Forma arkasına yazı olayını ise hiç hatırlamıyorum.Ben sonradan yazdırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flavis Ruber

quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

GSSTORE TIRIndan Sneijder forması almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum olacak. Tırda formayı deneme imkanımız oluyor mu yani kabin falan var mı? Bir de forma arkasına yazı yazıyolar mı TIRda?

İzmir GsStore'da alışıldığı gibi yazın formalar olmadığı için Lazio maçına gelen tırdan almıştım ben formayı.Deneme kabini yok ama zaten forma deneyeceksiniz,üzerinizdekini çıkartıp giyin.Utanılacak bir şey yok. Forma arkasına yazı olayını ise hiç hatırlamıyorum.Ben sonradan yazdırmıştım.

Tamam teşekkürler eyvallah

• Evet beyler hadi gözünüzü seveyim yüklenin şu store'lara. Haftanın ürünü satışta...

GSSTORE Ana Konusu

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=21481
  • @nolamaz kanka komisyon mu alıyosundur nedir valla helal olsun çok güzel ürünler öneriyorsun devam !
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Evet beyler hadi gözünüzü seveyim yüklenin şu store'lara. Haftanın ürünü satışta...

GSSTORE Ana Konusu

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=21481

Bu fiyatlar mağazalarda da geçerli oluyor mu acaba ?
    Deneyerek almak istiyorum bugün gsstore a gideceğim.

• @UçanPırasa

Yok kardeşim ne komisyonu gönül işi bizimkisi

@Kerasuslu

Sadece internet sitesinde indirimli satış var. Mağazadan denersin sonra akşam eve gelince internetten alırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

@UçanPırasa

Yok kardeşim ne komisyonu gönül işi bizimkisi

@Kerasuslu

Sadece internet sitesinde indirimli satış var. Mağazadan denersin sonra akşam eve gelince internetten alırsın :)

Evet öyle yapacağım. Ama storeda forma denersem bu sweatin hiç şansı yok
  • olm o antrasit güzele benizyo lan ??

@nolamaz; bu haftalık ürünler 1 hafta falan kalıyo mu böyle sitede, yoksa sadece bugüne özel falan yarın kalkar gider mi ?
  • Forma alacağım kararımı verdim arkasına da

30
    Drogba

yazdıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

olm o antrasit güzele benizyo lan ??

@nolamaz; bu haftalık ürünler 1 hafta falan kalıyo mu böyle sitede, yoksa sadece bugüne özel falan yarın kalkar gider mi ?

1 Hafta kalır ama söyliyim bu ürün çok satılıyor. O yüzden alma düşüncesindeyseniz fazla beklemeyin :) Hele 25 lira indirime girmişken kaçmaz...
  • Arkadaşlar malum yeni sneijder forması aldım şimdide drogba çıktı

Bende adidasın parçalı forması var onu götürsem isim baskısı yaparlar mı ?
  •  GSSTORE Ana Konusu

Bu formanın arkasındaki yazıyı nasıl sökebilirim ya da ne şekilde onarabilirim bu formayı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.