beyler az önce konyadaki gsstore gittim kırmızı formama sneijder yazdırmak için beni taraftar store'a yönlendirdiler orda da orjinal fontuyla değil normal fontla bildiğimiz sneijder yazıcam ve kadife ile dedi öbürü sağlam olmaz bozulur hemen dedi beni fotokopiciye yönlendirdi burasıda napayım burda büyük bi fotokopici var onlar basıyormuş bozarlarmı acaba ya da yapabilirler mi sizce ne yapayım ?
Taraftar store nedir yahu? Başka font bastırma derim. Nurettin Kantarelli'ye tweet at elbet döner sana da. @NKantarelli
valla bende anlamadım hocam ya. şu dandik fontdan falan bastırmıycam zaten, orjinali yoksa 1 tane daha gs store var yeni açıldı, birde ona sorucam orda da basmıyorlarsa bastırmıycam artık
quote:
Orijinalden alıntı: gsgökhan1986
Yurtiçi mağaza satış gelirleri 33 milyon 544 11 milyon 867 UEFA Şampiyonlar Ligi gelirleri 30 milyon 188 ************** Yayın hakkı gelirleri 27 milyon 549 20 milyon 873 İsim hakkı gelirleri 13 milyon 931 6 milyon 910 Sponsorluk gelirleri 13 milyon 013 15 milyon 729 Bilet satışı gelirleri 9 milyon 432 7 milyon 220 Reklam gelirleri 6 milyon 758 7 milyon 752 Futbol satışı - yetiştirme - 1 milyon 947 1 milyon 882 TV gelirleri 1 milyon 654 ************** İletişim gelirleri 1 milyon 587 1 milyon 611 Yurtdışı mağaza gelirleri 867 bin 261 bin 332 Diğer gelirler 327 bin 804 bin 748 TOPLAM BRÜT SATIŞLAR 140 milyon 795 74 milyon 823 Kaynak sporx
Hey maşallah
arkadaşlar dün forma aldm yada aldım zannediyorum dün her tıklamada üye girişi yapın diyordu baya bi ugraştıktan sonra sepete ekliyebildim daha sonra aldım ama sipariş takibine girdigimde kredi kartı ödeme yapılamadı yazıyor ama bankanın online işlemlerine girdigimde limitimden düşmüş ücret onay bekliyen harcamalarım bölümünde gözüküyor kimin onayını bekliyor anlamadım tam olarak galatasaray-pazarlam die de yazıyor nedir bu bugunde aynı şekilde herşey degişmemiş, anlıyan arkadaslar yardımcı olsun napıcam anlıyamadım gs store sitesinden msjda attım özel mesaj bölümünde kimse cevapda vermedi
yanlış yere yazmıştım burayada yaziyim bilen biri varmı ne yapmalıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: clubber42
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
beyler az önce konyadaki gsstore gittim kırmızı formama sneijder yazdırmak için beni taraftar store'a yönlendirdiler orda da orjinal fontuyla değil normal fontla bildiğimiz sneijder yazıcam ve kadife ile dedi öbürü sağlam olmaz bozulur hemen dedi beni fotokopiciye yönlendirdi burasıda napayım burda büyük bi fotokopici var onlar basıyormuş bozarlarmı acaba ya da yapabilirler mi sizce ne yapayım ?
Taraftar store nedir yahu? Başka font bastırma derim. Nurettin Kantarelli'ye tweet at elbet döner sana da. @NKantarelli
valla bende anlamadım hocam ya. şu dandik fontdan falan bastırmıycam zaten, orjinali yoksa 1 tane daha gs store var yeni açıldı, birde ona sorucam orda da basmıyorlarsa bastırmıycam artık
şimdi yeni açılan gsstore'a tel açtım orjinal fontla yazıyorlarmış tamamdır sıkıntı yok
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
şimdi yeni açılan gsstore'a tel açtım orjinal fontla yazıyorlarmış tamamdır sıkıntı yok
Güzel o zaman.
@ua_karadag o problemi yaşayan bir çok üye vardı burada hallettiler. Sana da cevap gelecektir hocam merak etme.
Şu M bedenler bi yüklenmedi gitti siteye
Store'un en büyük sorunu şu beden sıkıntısı. Satıyor kardeşim işte elinizi korkak alıştırmayın basın geçin
beyler XS kaç 14 yaşında bi erkeğe olurmu sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: Barlashan
GSSTORE TIRIndan Sneijder forması almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum olacak. Tırda formayı deneme imkanımız oluyor mu yani kabin falan var mı? Bir de forma arkasına yazı yazıyolar mı TIRda?
İzmir GsStore'da alışıldığı gibi yazın formalar olmadığı için Lazio maçına gelen tırdan almıştım ben formayı.Deneme kabini yok ama zaten forma deneyeceksiniz,üzerinizdekini çıkartıp giyin.Utanılacak bir şey yok. Forma arkasına yazı olayını ise hiç hatırlamıyorum.Ben sonradan yazdırmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: Flavis Ruber
quote:
Orijinalden alıntı: Barlashan
GSSTORE TIRIndan Sneijder forması almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum olacak. Tırda formayı deneme imkanımız oluyor mu yani kabin falan var mı? Bir de forma arkasına yazı yazıyolar mı TIRda?
İzmir GsStore'da alışıldığı gibi yazın formalar olmadığı için Lazio maçına gelen tırdan almıştım ben formayı.Deneme kabini yok ama zaten forma deneyeceksiniz,üzerinizdekini çıkartıp giyin.Utanılacak bir şey yok. Forma arkasına yazı olayını ise hiç hatırlamıyorum.Ben sonradan yazdırmıştım.