Şimdi Ara

GSSTORE Ana Konusu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.686
Cevap
17
Favori
67.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

olm o antrasit güzele benizyo lan ??

@nolamaz; bu haftalık ürünler 1 hafta falan kalıyo mu böyle sitede, yoksa sadece bugüne özel falan yarın kalkar gider mi ?

1 Hafta kalır ama söyliyim bu ürün çok satılıyor. O yüzden alma düşüncesindeyseniz fazla beklemeyin :) Hele 25 lira indirime girmişken kaçmaz...

alıcam da hangi beden olur bilemiyorum. o yüzden diğer arkadaşa dediğn şeyi yapıcam store'a gidip denicem ilk önce sonra netten alıcam ama store uzak :( s-m arası bişeyim s bazen büyük geliyo bazen küçük geliyo değişiyo baya sıkıntı oluyo bende çok fark ediyo mcburan deneyerek almam lazm.

• Beyler yeni konu açmadan şurdan bir sorayım baktım garanti gs bonus sitesinde pek bir bilgi bulamadım ücretler konusunda bilgili arkadaşlar var mı ? Gs bonusa başvuru ücreti var mı aylık bir ödeme var mı nasıl prosedürleri en önemlisi 20 şubata kadar çıkar mı :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Beyler yeni konu açmadan şurdan bir sorayım baktım garanti gs bonus sitesinde pek bir bilgi bulamadım ücretler konusunda bilgili arkadaşlar var mı ? Gs bonusa başvuru ücreti var mı aylık bir ödeme var mı nasıl prosedürleri en önemlisi 20 şubata kadar çıkar mı :D:D

20 şubata kadar çıkar tabi kesinlikle. Başvuru ücreti yok bildiğim kadarıyla sadece yıllık ücret var...

•  GSSTORE Ana Konusu

burayada koyalımda gs storeda çok fena ürünler var nike harbi bu sene yapmış
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • gsstore.org'dan parçalı forma alınca bayrak nasıl geliyor? Dikili mi ayrı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

gsstore.org'dan parçalı forma alınca bayrak nasıl geliyor? Dikili mi ayrı mı?

Dikili geliyor...

M beden bulamayan arkadaşlar için :http://www.magazagsstore.com/urun/gs-ss-home-repl-jsyyeni-sezon_365.aspx?CatId=135
  • Futbolcularımızın geçen sezon giydiği özel ürünler satışta sınırlı sayıda bilginize...

GSSTORE Ana Konusu

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15846

GSSTORE Ana Konusu

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=22006

• quote:

Orijinalden alıntı: Wabisuke

GSSTORE Ana Konusu

Bu formanın arkasındaki yazıyı nasıl sökebilirim ya da ne şekilde onarabilirim bu formayı acaba ?

Arkadasim merhaba

Internette biraz arastir. Formadan ülker yazisini cikarma vs gösteriliyor.
    Sanirim biraz kolonya ütü ve gazlı bez lazımdı.

Kolonyayı beze dokup formanin ustunde tutuyordun onun üstüne ütü basiyordun. Yumusayan yazı hemen cikiyordu.
    Ama sen iyice arastir tam bilmiyorum.telefonda olmasam link atardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

quote:

GSSTORE Ana Konusu

Bu formanın arkasındaki yazıyı nasıl sökebilirim ya da ne şekilde onarabilirim bu formayı acaba ?

Arkadasim merhaba

Kolonyayı beze dokup formanin ustunde tutuyordun onun üstüne ütü basiyordun. Yumusayan yazı hemen cikiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

quote:

GSSTORE Ana Konusu

Arkadasim merhaba

@Vustic @cuoresportivo İlginize teşekkür ederim. Akşama araştırıp, deneyeceğim.

• Bende çok şükür bugün, İzmir Alsancak GS Store'dan aldım parçalı(small). Medıum kalmamış ellerinde.2parçada Hatuna aldım; Kapşonlu sweat ve polo yaka sweat.

GSSTORE Ana Konusu
  • Parçalı formanın M bedeni uzun zamandır yoktu. Şuanda tüm bedenler stoklara geldi arkadaşlar. Alamayanlar kaçırmasın...

https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=18905
  • Dün (Drogba açıklanmadan )

GSSTORE Ana Konusu
  • @Vipracing hocam hayırlı olsun.

Malesef geçen hafta pazartesi aldığım formanın 4 numarası ilk yıkamadan sonra kendini koy vermiş birazcık köşelerden. Galatasaray Store'a gidip tekrar bastıracağım. Aynısı en son mor formaya isim yazdırdığımda da olmuştu, götürüp yenisini bastırmıştım. Yalnız daha kaliteli olması gerekmez mi ? Çok kolay çıkıyor yahu yazılar.
  • Arkadaşlar sonuçta yapıştırma bu öyle çok sıcakta yıkamayın ve sık sık yıkamayın. Sonradan yapıştırılan bişeyin çıkmaması imkansız. Sadece formal tersten yıkarsanız ılık suyla uzun süreler çıkmaz. Onun dışında sıcak ve sık sık yıkarsanız çıkar yani yapıştırma bu sonuçta : )
  • Valla hocam ters çevirip attım makinaya zaten, yalnız ben 30 derecede yıkanacak sanıyordum anneannem çamaşırları 40 derecede yıkamış. Bütün etkisinin olabileceğini düşünüyorum.
  • Arkadaşlar geçen sezonun ürünü olan şu çantadan arıyorum ama bulamıyorum. Bu sezon gelen yeni modellerin kayışları kırmızı hoşuma gitmiyor.

Bu modeli nerde bulabilirim?

GSSTORE Ana Konusu
  • @El Cazador

Sağlık olsun yeni forma alırsın artık boşver üzülme :P

@Crosshair

Renkdaşım o çantayı bulamazsın artık. Yani stoklarda yok. Gelir mi bekleyeyim mi dersen gelmez onun yerine başka ürünlere bak derim boş yere bekleme yani :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.