Şimdi Ara

GT 1030

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemcim : i5 2400s

Yeni ekran kartı alıcam gt 1030 düşünüyorum bilgisayar çalıştırırmı lütfen yardım edin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gt 1030 için sorun olmaz, sistemine uyar.
  • Ana kartla veya işlemciyle uyuşmazlık olmaz dimi ? PC Ekranı Açılır mı? R7 250 almıştım ekran açılmamıştı?
  • iso1212 İ kullanıcısına yanıt
    Monitörle alakalı bir problem olabilir mi?
  • iso1212 İ kullanıcısına yanıt
    AÇılmamıştı der iken? Konuyu biraz açabilir miyiz? Ayrıca sistemin tüm bileşenlerini ayrıntılı yazar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci ve anakart uyumlu burda dikkat etmen gereken şey markalı pclerde hp casper VB genelde dandik anakart koyar ve yeni ekran kartı taktında ekrankartını tanımazlar bu durumdan kurtulmak için bios güncellenir genelde bu sorunu çözer ama bazen bios güncellendiği halde sorun çözülmüyor odurumda pcde başka bir sorun yoksa genelde anakart değişir.

ilk yapmanız gereken biosu güncellemektir bunuda pcnin marka model girip sitesinden bulabilirsiniz.
    zaten foxxconn marka olduna göre çok büyük ihtimalle markalı pcdir.
    r7250 ile taktınızda çalışmamasıda bios güncel olmamasının işareti gibi geldi bana
    çünkü biosda problem olmasa pc boşta iken elektrik tüketimi çok az olacagı için ekrana görüntü verecek kadar çalışırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 23 Temmuz 2017; 13:14:24 >
  • hocam power suply yetiyorsa sıknıtı olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.