400+150 = 550 lira yaptı. Ya bi iki hafta bekleyin vatandaki indirimi ya da bunları alın.
Ben olsam bunu alırdım şuan fiyat hesaplı yada indirimi bekleyip gtx560 alınabilir denk performanslar kimisinde 6870 önde kimisinde gtx560 ama bir gerçek varki vatandan ürün alıp sorun yaşarsan Allaha emanetsin orasını iyi düşün
Maalesef GTX 560 sadece Vatanda 400 liranın altına düşüyor.Vatan şöyle vatan böyle ancak adamlar 380 liraya GTX 560 satıyorlar.
20 Lira fazla sonucta 6870 de dengi kartlar birşey kaybedilceğini düşünmüyorum nvidia tabi driver desteği daha sorunsuz o yüzden 6870 e karşlık verilir ama vatan hakkında duyduğm şikayetlerin sayısı cok arttı ve ben 6870 öneriyorum şuan
Ama şimdi Mafia II oynarken PhsyX açınca da güzel oluyor. Bu arada eksende 400 olan ekran kartı %20 indirim olunca 390 , %25 indirim olunca 365 liraya düşüyor. 1-2 hafta beklemeyi göze almışşsam ya 365 liraya 6870 yada 385 liraya GTX 560 alırım. 6870 ile GTX 560 arasındaki tek fark marka. Bu da PhsyX,Cuda + sürücü desteği demek. PhsyX bazı oyunları güzelleştiren bir özellik. CUDA video işlerini falan hızlandırıyor.Fakat AMDde de bununla ilgili özellikler var. Sürücüler ise AMD kullanıcıları sürücüler hakkında bazen şikayetlerde bulunuyor.
Birde vatan olayı. Vatan bilgisayarın teknik servisin çok kötü olması , ilgisizliğinden falan bahsediliyor. Evet bazı sorunlar yaşanmış fakat sonuçta kardı aldınız ucuz bir fiyata . Kullanıyorsunuz . Güle Güle kullanın. Bir sorun olursa kartta ki kartta neden sorun olsun ki. Diyelim ki oldu. Yollarsınız garantiye. Ben vatan ile ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar.Yaşayanların da tam olarak ne yaşadığını bilmiyorum. Bilen biri anlatabilir mi yaşanmış gerçek olay ? Sır kapısı gibi
amacım oyun oynamak değil aslında after effects kullanıyorum ve takılmalar oluyor bu kartla.hiç sıkıntısız işler yapmaya çalışıyorum. bakalım fiyatların biraz düşmesini bekleyip gtx560 alırım o halde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme