bilgisayarıma takılı oalrak gt420 kart geldi psu değiştirebilecek gücüm var fakat anakart değiştirmeyeceğim gt420 sanırım gddr3 kart serisinde kaliteli bir ekran kartı önerebilirmisiniz?
birde anakrtım pegatron ve hiç bir bilgi bulamıyorum internette onunla ilgili acaba üstünde gddr3 kart var diye illa gdd3 destekli midir en fazla yada şöyle sorabilirim gdd3 ise gddr5 kart takabilir miyim?
işlemciniz nedir ? Darboğaz olmaması açısından soruyorum.. Anakartınızın modeline aida64 ya da CPu-z dan bakabilir misiniz ? Ekran kartı belleğinin modeliyle anakartın bir alakası yok..
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
işlemciniz nedir ? Darboğaz olmaması açısından soruyorum.. Anakartınızın modeline aida64 ya da CPu-z dan bakabilir misiniz ? Ekran kartı belleğinin modeliyle anakartın bir alakası yok..
GT 420 olduğuna göre PCI-e. Tek önemli şey işlemci ve bütçe. Bu ikisini yazın halledelim.
quote:
intel core i7 2600 işlemcim
bütçem 350-400 lira.
quote:
pegatron 2ab6 anakartım.
quote:
Orijinalden alıntı: icebarrel
pegatron 2ab6 anakartım.
Alıntıları Göster
Güç kaynağınıda belirtmeniz gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: Neil deGrasse Tyson
Güç kaynağınıda belirtmeniz gerekir
Alıntıları Göster
GTX 560 Ti al hem soğuktur, hem de ürün fazlasıyla işini görür.
400+150 = 550 lira yaptı. Ya bi iki hafta bekleyin vatandaki indirimi ya da bunları alın.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak
Afedersiniz , 400 liraya GTX 560 Ti derken ikinci eli kastettiniz herhalde pardon.
Evet 2. el bi sorun olurmu forum da bulunabilir iyi bişeyler.
quote:
Orijinalden alıntı: DDRll
quote:
Afedersiniz , 400 liraya GTX 560 Ti derken ikinci eli kastettiniz herhalde pardon.
Alıntıları Göster
Maalesef forumda 500 liranın altında olan bütün 560 ti ler satılmış. Anlamıyorum ürünün sıfırını 550 liraya bulmak mümkün.
quote:
quote:
garantili ürünü bulabilirsiniz ikinci el ama illa sıfır alacağım dyosanız 350 tlye 6850 de işinizi görürü tabi büütün oyunları full +full oyayamassınız
quote:
Orijinalden alıntı: Fugative
quote:
quote:
garantili ürünü bulabilirsiniz ikinci el ama illa sıfır alacağım dyosanız 350 tlye 6850 de işinizi görürü tabi büütün oyunları full +full oyayamassınız
400+150 = 550 lira yaptı. Ya bi iki hafta bekleyin vatandaki indirimi ya da bunları alın.
Ben olsam bunu alırdım şuan fiyat hesaplı yada indirimi bekleyip gtx560 alınabilir denk performanslar kimisinde 6870 önde kimisinde gtx560 ama bir gerçek varki vatandan ürün alıp sorun yaşarsan Allaha emanetsin orasını iyi düşün
Ben olsam bunu alırdım şuan fiyat hesaplı yada indirimi bekleyip gtx560 alınabilir denk performanslar kimisinde 6870 önde kimisinde gtx560 ama bir gerçek varki vatandan ürün alıp sorun yaşarsan Allaha emanetsin orasını iyi düşün
Maalesef GTX 560 sadece Vatanda 400 liranın altına düşüyor.Vatan şöyle vatan böyle ancak adamlar 380 liraya GTX 560 satıyorlar.