bir yıl önce forumdada paylaşmıştım laptopum her 30 dakikada kendini kapatıyordu ne yaptıysak olmadı en son tamirciye gönderdim oda çözüm bulamadı sadece ekran kartını söktüğünde kapanmadığını söyledi bende öyle kullandım ve hala kullanıyorum.Bilgisayarım Asus Kj55v ekran kartı ise gt635m.
Bilgisayarımda büyük oyun oynayamıyorum şuan onboard ekran kartıyla belirli oyunları ancak oynayabiliyorum.Bu ekran kartından Türkiye de bulamadım.Bunun yerine uyabilecek üst veya alt düzey ekran kartı bulunabilirmi ? Bulunursa hangi modeller ve hangi özelliğine göre bu olur diyebiliriz ? Ekran kartımın resmi asağıdaki gibidir.
Yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden sağolun.
kadirgoderK
kullanıcısına yanıt
Türkiyede bulman biraz zor yabancı sitelerde araştırma yapabilirsiniz.Ama ekran kartı alırken seninkiye uyumlu olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz.Ebay gibi yabancı sitelerden belki bulabilirsiniz. Birde bi ihtimal sizinle aynı bilgisayarı kullanan birinin işlemcisi yanmıştır mesela ondan ekran kartı satın alabilirsiniz.(Tabi şanslıysanız) :)
quote:
Orijinalden alıntı: T-TEKNO
Türkiyede bulman biraz zor yabancı sitelerde araştırma yapabilirsiniz.Ama ekran kartı alırken seninkiye uyumlu olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz.Ebay gibi yabancı sitelerden belki bulabilirsiniz. Birde bi ihtimal sizinle aynı bilgisayarı kullanan birinin işlemcisi yanmıştır mesela ondan ekran kartı satın alabilirsiniz.(Tabi şanslıysanız) :)
dediğiniz çok doğru onuda düşündüm araştırdım alibabada 100 dolara var ama alınca yine aynı sorunu çıkartırsa bilgisayar yazık değil mi hem paraya hemde o kadar beklemeye ?
kadirgoderK
kullanıcısına yanıt
İşte tamda bu sebepten dolayı çok riskli.Zaten belirtmiştim mutlaka model numaraları vs. kontrol edin diye. Yada şansına bozuk bilgisayarı olan birine denk gelebilirsin.Ama sipariş vereceksen bunları mutlaka kontrol et.
quote:
Orijinalden alıntı: T-TEKNO
İşte tamda bu sebepten dolayı çok riskli.Zaten belirtmiştim mutlaka model numaraları vs. kontrol edin diye. Yada şansına bozuk bilgisayarı olan birine denk gelebilirsin.Ama sipariş vereceksen bunları mutlaka kontrol et.
işte bende o yüzden Türkiye den almak istiyorum fakat kimse satmıyorum. yardımlarınızı bekliyorum
kadirgoderK
kullanıcısına yanıt
Bana ekran kartının detaylı bilgilerini atarmısın şu an ekran kartını arıyorum veya biraz daha üst bir ekran kartı arayışındayım ama bana daha detaylı bilgi vermen lazım.Veya bana pm de ulaş orda konuşabiliriz.
kadirgoderK
kullanıcısına yanıt
Harici ekran kartına ssahipsin GT555 de olur.Daha performanslıdır